Şimdi Ara

Obb görmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • telefonum zenfone 5 mc4 ü internetten indirip tele attım kurdum oyun açılırken hata verdi uygulamalara gittiğimde oyunun 47 mb oldugunu gördüm yani obb yi görmüyor gtada da böyle olmuştu oyunun atıldıgı yerde sd kart yazıyor ama sd kart kullanmıyorum başka yere atmak istediğimde tek bir klasör var oda removable diye bir klasör onun içinde ise microsd var onun içide boş ne yapmam gerekiyor yardım lütfen obbyi görmüyor uygulamalar ama google playden oyun indirdiğimde obb yi attığım yere iniyor oyunlar ..

• PhiLum P kullanıcısına yanıt
    İndirdiğin dosya boyutu nedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ryalp kullanıcısına yanıt
    1.92 gb onda sorun yok kardeşim obb yi görmüyor nedense ama kendide sd cart icindeki android obb ye atıyor google play oyunlarını ve sd carttan başka bi seçenek var oda removable > microsd > boş bu kadar niye görmüyor acaba tel zenfone 5
  • PhiLum P kullanıcısına yanıt
    İlk açılış için cihazın dilini ing yapın ve internet açık deneyin

• Obb dosyasını ismini bu sekildemi Obb (ilk bastaki o harfi büyük iki b küçük olacak)

Böyle degilse bu şekilde yapip dene.

• görür görür yanlış yere atıyorsundur

• dosya kısmında tek sdcard yazıyor normal telefon hafızası kullanıyorum obb doğru yerde google playden oyun indirince doğru attığım yere geliyor ama mc4 indirdim kurdum oyuna girdiğimde attığım obb dosyasının içindeki mc4 klasörünü siliyor. sonra hata veriyor kapanıyor niye böyle acaba ? diğer oyunlardada böyle olmuş yeni farkına vardım dosyayı siliyor ben attığım için herhalde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.