Şimdi Ara

Obama: Erdoğan’a makama demokrasi vaadiyle geldiğini hatırlatmayı sürdüreceğiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
4 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Türkiye’deki bazı eğilimlerden rahatsız olduğunu belirten ABD Başkanı Barack Obama, ifade özgürlüğüne vurgu yaptı ve ABD’nin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, ‘makamına demokrasi vaadiyle geldiğini’ hatırlatmaya devam edeceğini söyledi.

Washington’daki Nükleer Güvenlik Zirvesi’nin kapanışında gazetecilere konuşan Obama, Türkiye’nin medyaya yönelik müdahalelerinin yanlış doğrultuda olduğunu belirterek, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın demokratik tartışmaları engelleme yoluna gitmemesi gerektiğini ifade etti.

“Türkiye’deki bazı eğilimlerle sıkıntı yaşadığım sır değil” diyen ABD Başkanı, Türkiye’de medyaya yaklaşımın tedirgin edici bir yön aldığına dikkat çekti.

Tamamını oku:http://tr.sputniknews.com/abd/20160402/1021905213/obama-erdogan-abd.html#ixzz44cT6Nxs2

gazeteci : "sizce erdoğan yönetimi baskıcı mı? "
    obama : "bu bir sır değil, çoğu konuda demokratik yöntemlerden uzaklaşmış durumda. demokrasi vaadiyle geldi ama demokratik yöntemleri engelliyor özellikle basın özgürlüğüne karşı tavrı endişe verici!"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi METMETALLICA -- 2 Nisan 2016; 10:39:17 >

• Başlık çok uyumlu olmuş tebrikler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: MarcusAntonius

Başlık çok uyumlu olmuş tebrikler

İdrak varsa dostum adamın söylediklerini oku,dinle analiz et :) 14 yıldır ilk defa açık açık kameralar karşısında erdoğana baskıcı,demorasiden uzak dedi.türkiyede ki bazı eğilimlerden hoşlanmıyorum dedi,erdoğan yönetiminin eğilimlerinden.Daha ne desin? demokrasi vaaddlerini hatırlatırım dedi,hatırlatacağım dedi,medyaya baskı var dedi,anti demokratik yöntemlerden vazgeçsinler dedi.Adam açık açık diktatör demiş,dictator kelimesini kullanmadan.Daha ne desin,bir abd başkanı daha nasıl ağır konuşabilir ki.Siyasi analistlerin değerlendirmelerini bekle,bu açıklamalar çok sert ve tüm dünya karşısında yapıldı.İyi okumak lazım.Anlamları çok derin ve basit anlaması,etkileri büyük olur,bakış açısını ortaya koymuş erdoğan rejimine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi METMETALLICA -- 2 Nisan 2016; 2:21:14 >

• Adam gittiği yerde kendimi nasıl rezil ederimin ısrarını yaşıyor..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Lews Therin Telamon

• La sanki amcası yeğenini silmiş gibi başlık atmayın kimsenin kimseyi sildiği yok. Amma abarttınız bu konuyu

Kural Disi Konu Destroyer
    I am not a robot. That wasn't flesh maybe. It's 3:36

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2.Abdülhamid ve Erdoğan
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • beyler can dündar olayından bahsetmeyin gözünüzü seveyim. binlerce dosyanın arasından hemencecik oooo piti piti yapıp can dündürın dosyasını bulup hemen sonuçlandırılıyor. Köydeki mahmut amcanın suçu neyse o beklesin 2 3 yıl.

• Video da öyle bir şey demiyor. Konuşmasını resmen manipüle etmişsiniz. İlk kısımda hukukun üstünlüğüne, demokrasiye, basın ve din özgürlüğüne inandığını söylemiş bu konuda endişeleri olduğunu hatta şüphesiz diyerek erdoğanın sürekli seçim ve demokratik süreçler ile başa geldiğini ve bu olayların türkiyeyi kötü durumlara sürükleyebileceğini söylemiş. Kısacası endişesini bildirmiş. Diktatör olduğu gibi bir şeyi ima etmek isteseydi No doubt ile başlayıp seçim ve demokrasi ile başa geldiğini eklemezdi.

Şimdi uzun olanı izledim yine diktatörlük vb ima yok. Türkiye'nin stratejik önemini anlatmış işide karşı birde farklılıklardan söz etmiş. Haberde ki tek doğru kısım ilk başta ki bazı eğilimlere karşı endişesi ve medyaya olan yaklaşımının Türkiyeyi kötü bir yola sürükleyebileceği ve bu konuda demokrasi vaadiyle başa geldiği için RTE' ye tavsiye verdiği.

https://www.youtube.com/watch?v=AU2YrmGCPaM&feature=youtu.be&t=2h10m37s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ray Kurzweil -- 2 Nisan 2016; 4:29:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Amillian

AYM için suçların önceliği var.

Erdoğan da güya bireysel başvuruda bulunmuş da, dosyası aylardır bekletiliyormuş da... Yahu Erdoğan'ın dosyası = hakaret davası. Uydurktan bir şey.

Can Dündar'ın davası ise çok daha önemli bir dava. AYM tabii ki de önce Can Dündar'a bakacak

biz kimsenin ismine cismine bakmadan hiç kimseye imtiyazlı davramadan işlem yapıyoruz diyen ebemmiydi? Bunu diyen nasılda binlerce dosyanın içinde can dündarın dosyasına bakıyor. Kardeş hak hukuktan bahsediyonuz ya hani işte bu hak hukuk. 1 yıl 2 yıl bekleyen ordaki gariban mahmut amcanın suçu ne? Niye köylü diye onun dosyayı sonra bakarız mı? Hadi torpil öncelik haksızlık diyorsunuz ya tayyibe şimdi bu konuşmanızla tayyipte sizde aynısınız hepiniz aynı yolun yolcusu bide seni +1 leyen varda ha oda bu yolun yolcusu

• Pek silmiş gibi gözükmüyor.

Orijinalden alıntı: Mr. Wayne

Adam gittiği yerde kendimi nasıl rezil ederimin ısrarını yaşıyor..

Yok abi...diktator olmadigini israrla ispatlamya calisiyor...diktator olsa bunu yapabilirlar mi? cekip alnindan vurur olur biter..

• quote:

Orijinalden alıntı: skidproof

Video da öyle bir şey demiyor. Konuşmasını resmen manipüle etmişsiniz. İlk kısımda hukukun üstünlüğüne, demokrasiye, basın ve din özgürlüğüne inandığını söylemiş bu konuda endişeleri olduğunu hatta şüphesiz diyerek erdoğanın sürekli seçim ve demokratik süreçler ile başa geldiğini ve bu olayların türkiyeyi kötü durumlara sürükleyebileceğini söylemiş. Kısacası endişesini bildirmiş. Diktatör olduğu gibi bir şeyi ima etmek isteseydi No doubt ile başlayıp seçim ve demokrasi ile başa geldiğini eklemezdi.

Şimdi uzun olanı izledim yine diktatörlük vb ima yok. Türkiye'nin stratejik önemini anlatmış işide karşı birde farklılıklardan söz etmiş. Haberde ki tek doğru kısım ilk başta ki bazı eğilimlere karşı endişesi ve medyaya olan yaklaşımının Türkiyeyi kötü bir yola sürükleyebileceği ve bu konuda demokrasi vaadiyle başa geldiği için RTE' ye tavsiye verdiği.

https://www.youtube.com/watch?v=AU2YrmGCPaM&feature=youtu.be&t=2h10m37s

Yok artik..Obama diplomasiyi bir yana birakacak, ABD cikarlarini bir yana koyacak ve "bu adam diktator diyecek"
    Daha ne desin...diplomasinin mumkun kildigi dilde ne nazik sekilde adami kiniyor....gorusme sonrasi Obamanin suratinda bir gulumseme var mi? Birde diger liderle yaptigi gorusme sonrasi yuz ifadelerine bak...olayi okuyamiyorsun...

• quote:

Orijinalden alıntı: fablebora

Pek silmiş gibi gözükmüyor.

Obama nezaket geregi gulumsemis her ziyaretcisi ile geleneksel poz....yanindakinin basina geleceklerden haberi olmadigini bildiginden hatta gulme krizi de olabilir...seninkinin suratindaki endise halini gorebilyor musun..." taman bu kez kesin bu adam beni tuvalet deligine yollar" endisesi..

Bu da Mubarek ile Obamanin son gorusmeleri..iyi bak...Obamanin gulusu ayni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi astortx -- 2 Nisan 2016; 2:09:39 >

• arkadaş bu adam gidecek eninde sonunda. ne farkedecek? ne bekliyorsunuz?

yahu siz anap, dyp, iktidarlarını gördünüz mü? koalisyon hükümetlerinin rezilliğini gördünüz mü? bir çivi çakmadan daha fazlasını götürürlerdi? enflasyon yüzde yetmişti. aynı terör yine vardı.

yahu dua edin de adamlar gitmeden adam gibi bir sistem kursunlar yoksa işimiz sakat.

" önceden altını çizdiklerimin,şimdi üstünü çiziyorum"

kaynak:https://www.facebook.com/media/set/?set=a.137707142974047.34691.136428769768551&type=3
  • Sen nerden biliyorsun gelecek olanin gecmisdekiler gibi olacagini? Bunlarin onlardan farki acikca gozune baka baka soymalari...onlar civi cakmiyordu az calabiiiyorlardi, bunlar iki civi cakip, bilanco artirip, daha cok calma yolu buldular..fark bu...is komisyonu ciro ile artiyor...
    Dunyanin en buyuk nufusuna sahip degildsin, en buyuk gelen turist sayisi sende yok,en buyuk ucak filosuna sahip degilsin...kalkip dunyanin en buyuk havalimanini yapiyor, babasinin hayrina mi yapiyor saniyorsun???

Zaman degisti..civi cakmayacam desen mumkun degil...

Zaten adamlar kendilerine gore sistemi kurdular, sen hala uyu...gitmezler de..

Neler beklediklerimi yazmaya kalksam gunler alir..batili demokrasileri bir git gor, anlarsin...
    En basitinden insanin insan yerine konuldugu bir ulke bekliyorum..bu istegim daha baslangici ama yapmasi kolay degil...

Anap, dsp de canli bomba yoktu...teror ithal ettiniz..

Demem o ki yazdiklarinin savunulaxak yeri yok..bos...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi astortx -- 2 Nisan 2016; 1:49:11 >

• Islam birligi hayirli olsun

o bölgede olağanüstü hal vardı bu ne demektir bilir misin? benim yaşım 45 o zamanlar çatışmada ölen bir tane profesyonel yoktu. neden mi? çünkü garibim muvazzaf erleri sürerlerdi teröristin önüne. şimdi ölen adam ya polis ya sözleşmeli er veya subay astsubay. yani bu adamlar bu işten maaş alan profesyonel kişiler. yani boşu boşuna acemilikten ölen gençler değiller. artık muvazzaf er hükümet emriyle çatışmaya sokulmuyor. zaten de mecburi askerlik kalkacak. bu çağda ne muvazzaf eri.

orada 50 yıllık pislik temizlenmeye çalışılıyor. destek olacağınıza burada eleştirmeyin. sokak sokak mahalle mahalle en azılı pkk yuvaları temizleniyor. derdiniz ne? daha önce sanki yüksekova cizre ve sur silah deposu değil miydi? elinizi vicdanınıza koyun söyleyin değil miydi?

o zaman uyandırayım sizi ben 1991 senesinde askerdim bu sözkonusu yerlere o yıllarda asker ve polis giremiyordu. şimdi giriyor ve pisliği temizliyor derdiniz ne derdiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C310C162A -- 2 Nisan 2016; 9:57:05 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.