Şimdi Ara

O2 XDA POCKET PC YARDIM..?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADASLAR CİHAZ AÇILIYOR WİNDOWS MOBİLE YAZIYOR SONRA TOUCH SCREEN DİYE BİR EKRAN ÇIKIYOR ALTINDA ALMANCA YAZILAR YENİ ALDIM FAZLA BİLGİM YOK YARDIMCI OLURMUSUNUZ..?

• Dostum ingilizce olsa yardımcı olayım diycem ama almancanın sadece rakamlarını bilirim..
    Neyse,ekranda touch screen yazıyorsa ekrana bir kere dokunman gerekli..
    akabinde ekranın ortasında + işaretine benzeyen bi işaret çıkacaktır ona kalemle bir kez (ama + işaretinin tam ortasına basılacak şekilde) bas,sonra o işaret üst sol,sonra alt sol,sonra alt sağ ve en son da sağ üst ekran köşelerine doğru hareket edecektir.. ancak hareket etmesi için her köşede durduğunda + işaretinin tam ortasına dokunman gerekli..
    Bu işlem cihazın ekranı dokunmatik olduğundan kalibrasyonu için gereklidir..
    Bu işemden sonra ekrana çıkan işaretleri takip edersen cihazını başarılı bi şekilde çalıştırırsın.
    Bide keşke cihazın tam modelini yazsaydın bari..

Buarada modelini yazarsan ingilizce olması için yardımcı da olabilirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e_cool -- 8 Ağustos 2007; 16:40:26 >
  • walla o2 xda pm10a pocketpc yazıyor dediğini yaptım cihaz açıldı fakat popup menü geldi haraket etmiyo almanca yazıyor yine:s
  • http://www.clubimate.com/ adresine gir..
    ordan şeklen hangi cihaza benziyorsa senin cihazın ordaki adını yaz yardımcı olurum..
    jam
    jamin
    kjam
    jasjam
    jasjar.... vs...vs..

bisürü model var
  • pardon o değil
    yok o değil buldumm

http://www.clubimate.com/t-DETAILS_JAMCH.aspx
    burdaki:d
  • ya bendede var şimdi bu cihazdan bende aynı şekilde yapıyorum touch screen yazıyor almanca yazılar var dediğinizi yapıyorum ama + işareti tekrar ortada duruyor anlamadım yardım edebilicekmisiniz arkadaşlar?
  • Valla kardeşim almanca ise biraz zor..
    Ama yukarda yazılanları takip ederek ilerlersen olmamasının imkanı yoki..
  • peki driveri mevcutmu acaba varsa yollayabilirmisiniz?

bide + işareti ortadayken ortasına tıklıyorum işlemiyo başka yere tıklayınca sol üst köşeye geçiyor :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serser! -- 22 Eylül 2007; 0:36:39 >
  • dostum ne yazdigini bana yazarsan yardimci olurum
    bende almanca kullaniyorum
  • arkadaşım eğer ilk kez açıyorsan kalem için ayarlama yapıyor sanırm. gittiği yerlere deki artılara tıkla daha sonra einsfl... gibi bişi var sanrım ona tıklıyordun. umarım yardımcı olabilmişimdir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.