Şimdi Ara

O şirkete ikinci şok.. ÇİFTLİK BANK yeni gelişmeler var..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
1
Favori
7.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Çiftlik Bank hakkında Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın suç duyurusunda bulunmasının ardından Gümrük ve Ticaret Bakanlığı da inceleme başlattı. Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci,"Şikayetler çoğaldı ve biz bunun üzerine Gümrük ve Ticaret Bakanlığı olarak soruşturma başlattık" dedi.

    Kurdukları sanal sistemle yüksek kâr vaadi karşılığında vatandaşlardan para toplayan Çiftlik Bank hakkında Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın suç duyurusunda bulunmasının ardından Gümrük ve Ticaret Bakanlığı da Teftiş Kurulu'nu harekete geçirdi.


    Bakanlık yetkilileri, Çiftlik Bank ile ilgili kapsamlı olarak başlatılan müfettiş incelemesinin sürdüğünü, incelemelerde 2 ortak firmanın daha ortaya çıkarıldığını ve iddia edilen 80 şarküteriyle ilgili de araştırma yapıldığını söyledi. Müfettişlerin inceleme sonucunu Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Tüketicinin Korunması ve Piyasa Gözetimi Genel Müdürlüğü'ne iletildikten sonra Reklam Kurulunu da direkt toplantıya çağırıp, uygunsuz görünen durumlar saplanırsa cezai işlem uygulanacağı belirtildi.


    GÜMRÜK BAKANI: GELEN ŞİKAYETLER ÇOĞALDI

    Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, şirkete inceleme başlatılmasıyla ilgili "Bu tür organizasyonlarda mal alım satımının somut olarak yapılmadığı bir takım ihtimallerle oluşturulan oluşumlar her zaman vatandaşı bilemediği veya hesap edemediği noktaya götürebilir" dedi.

    "Özellikle tüketicilerimizin dikkatli olmasını istiyoruz" diyen bakan Tüfenkci, "Çünkü gelen şikayetler çoğaldı ve biz bunun üzerine Gümrük ve Ticaret Bakanlığı olarak soruşturma başlattık. Müfettişlerimizin incelemelerini bitirmesini bekliyoruz. Yapılan incelemeler neticesinde de gerekli işlemleri yapabileceğiz. Şimdi rapor aşamasında olduğu için beklemekteyiz ama ben yine bu vesileyle vatandaşlarımızı uyarmış olayım" şeklinde konuştu.


    TÜKETİCİ BAŞVURU MERKEZİ'NDEN UYARI

    Sistem hakkında bir uyarı da Tüketici Başvuru Merkezi Onursal Başkanı Aydın Ağaoğlu'ndan geldi. Ağaoğlu, "Tüketicilere şunu sormak istiyorum: Bir koyup 3 almaya heveslenmeyin. Bu ülkede her kazancın bir vergisi var. Sen kazancını nasıl belgeleyeceksin, vergiyi nasıl vereceksin? Bu işte bir bit yeniği var" dedi.

    "Nerede bu zamanda bir koyup 3 ayda 3 misli kazanç?" şeklinde konuşan Aydın Ağaoğlu, "Bu sistemde para toplanıyor, çalıştırılıyorsa Bankacılık Düzenleme ve denetleme Kurumu'ndan (BDDK), emtia alışverişi yapılıyor, hisseler devrediliyorsa bu tür bir işlem yapabilmek için de Sermaye Piyasası Kurulu'nun (SPK) izni lazım" diye konuştu. Tüketici Yasası'nın 80. Maddesine göre piramit satış sisteminin yasak olduğuna dikkati çeken Ağaoğlu, vatandaşların boş hayallere kapılarak paralarını kaptırmamalarını istedi.

    Ağaoğlu, "Bu tür satış işlemlerine girişenler örtülü olarak da yapsalar, yani bir mal alıp satıyor gibi davransalar bile Türk Ceza Yasası'nın ilgili hükümlerine göre dolandırıcılıktan yargılanırlar" ifadelerini kullandı.

    CEO AYDIN AÇIKLAMA YAPMADI

    Bu arada Çiftlik Bank olarak bilinen Fame Game A.Ş., Konya'nın Tuzlukçu İlçesi'nde kuracağını açıkladığı çiftliğin temelini attı. Mehteranlı temel atma törenine katılan şirketin 25 yaşındaki CEO'su Mehmet Aydın, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın haklarında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunması konusunda sessiz kaldı.


    ÇİFTLİK BANK NEDİR?

    Kurulan internet sitesinde Çiftlik Bank şöyle tanıtılıyor: "Çiftlik Bank kendini ne kadar bir oyun olarak tanımlasa da aslında büyük karlar elde edebileceğiniz bir yatırım aracıdır. Yaptığınız gerçek yatırımlar ile çeşitli hayvanlar satın alabiliyorsunuz ve Çiftlik Bank sitesine yapacağınız düzenli ziyaretler ile gerçek para kazanıyorsunuz. Çiftlik Bank ise sizin yaptığınız yatırımları gerçek anlamda hayvan ve arazi satın alımları ile değerlendiriyor. Sistemde hayvanların ömrü genel olarak 365 gündür. Saanen keçisi bu konuda istisnadır ve ömrü 700 gündür. Yatırdığınız tutarı 4-6 ay arasında geri almış oluyorsunuz ve bundan sonraki aylar kazandığınız her kuruş sizin kar hanenize yazılıyor. Hayvanın sanal ömrü sona erdiğinde o hayvandan daha fazla gelir elde edemiyorsunuz ve yeni yatırımlar yapmanız gerekiyor. Düzenli ve mantıklı bir şekilde Çiftlik Bank'ta vakit geçirdiğiniz de yaptığınız 1000 TL'lik bir yatırım 1 sene sonra size en az 2 bin 200 TL olarak geri dönüyor. Maksimum seviye de faydalanmanız durumunda ise 1000 TL başına 2 bin 800 TL'ye kadar kazanabilirsiniz."

    ÇİFTLİK BANK İFLAS EDERSE...

    İnternet sitesindeki verilen bilgilerde, Çiftlik Bank'ın herhangi bir nedenle iflas bildirmesi durumunda, şirketin yatırılan ana parayı geri ödeneceği iddia ediliyor ve garanti olarak ıslak imzalı bir sözleşme gösteriliyor. En az 5 bin liralık bir yatırım karşılığında sözleşmenin 15 gün içinde belirtilen adrese geleceği de belirtilen bilgiler arasında yer alıyor. (DHA)
    http://www.haberturk.tv/burasi-turkiye/haber/1768071-o-sirkete-ikinci-sok



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi computeron -- 2 Ocak 2018; 18:57:24 >







  • Ben bu oluşumu oturdum 2 gün araştırdım, irdeledim. Videolarını izledim, Facebook sayfalarını araştırdım. Tüm sitelerde altına yorum yapanların profillerine tıkladım, onların paylaşımlarına baktım. Onların takip ettiklerine tıkladım. Oraları okudum. Argümanlarına, savunmalarına akıl yordum. Kısaca aşağıda sıralıyorum.

    1- Çiftlikbank denen bu safsata 2018 yılında doygunluğa ulaştığında patlayacak ve yüzbinlerce insanı mağdur edecek. Ha gazeteler yazar çizer bilmem.
    2- Şu anda 1 Milyar TL yatırım yapan akılsız mevcut.
    3- Bu iş patlamasın diye tüm yatırımcıları sanki babasının şirketi gibi cansiper savunuyorlar. Hatta Çiftlikbank'a laf söyleyenleri Fetöcü ilan ediyorlar.
    4- Firma KKTC üzerinde kurulu olduğu için patladığında parasını kaptıran kerizlerin arkasında hiçbir TC kanunu durmayacak. Öyle ablak gibi kalacaklar.

    Zaten aklı olan, mantığı olan sanal arıyla tosunla para kazanılmayacağını bilir. Hadi onu geçtim lan CEO dedikleri veledin tipine baksan zaten bu işin ne kadar kolpa olduğunu anlarsın dakkasında

    Neyse patlasın, bu ülkede öyle yada böyle kerizlerin temizlenmesi gerek. Doğal seleksiyon... Su veren itfaiyenin hortumunu köpekler yesin
    Adamların sistemi saçma, aklı mantığı olan biri bunlara para yatırmaz. Hem 1 yıl içinde paranı 2 ye katlayacağını taahhüt ediyor. Hemde verdiğiniz paralarla tesis açılıyor, yatırım yapılıyor. 1 yıl içinde tesis açarak bu kadar büyük karlılık oranlarını sağlamak imkansız. Hayvancılık bu kadar karlı olsa yurt dışından hayvan ithal etmezdik 10 15 tl'ye kırımızı et alıyor olurduk.
    İstanbul Üniversitesi Matematik Bölümü mezunuyum. Size en basitinden söyle anlatayım. Herkes 1 birim para yatırsın. Bir tesisin kurulumu içinde 1000 birim harcansın. Bu harcanan 1000 birim para için 1000 kişinin yatırdığı para kullanılmış olsun. Tesisimiz kurulmuş oldu. Bu tesis 4 ay içinde 1000 birim para net kar elde edip bu paranın tamamını size vermelidir. Böyle bir getiri hayvancılık ile imkansızdır. Matematikten her seviyede özel ders veriyorum. Gördüğüm kadarıyla sizinde ihtiyacınız var. Ö.m.'den ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.
    Adamlar çiftlikbank kurmuşlar bir sürü de inekleri var, sağıp sağıp duruyorlar.



    Bu ülkede en çok saygı duyduğum insanlardandır jet fadıl, adam 20 yıldır düzenli olarak milleti tokatlıyor helal olsun valla.



    Benim zoruma giden ben cebim delik gezerken bu saf kekolarda nasıl dünya kadar paralar var.
    Köyünde

    Kooperatifleşmeyi becerememiş

    Ancak kapitalist dünyada birbirini öpmeyi öğrenmeye çalışan

    Sistemleri sil baştan öğrenmeye çalışan

    En yakın arkadaşını annesini babasını akrabasını bile öpmeye çalışan yeni yetme ergenlere selam olsun.

    Bunu ana babalarınızla paylaşın sizlere göre yaşamamış cahil ve hakir gördüğünüz ana babanız sizlere ne diyecek bu konuda?!

    Dünyayı yeniden keşfedemezsiniz.

    Dünyanın en uyanıkları sizler değilsiniz.

    Sizlerden önce de uyanık olduğunu iddia eden ve zanneden insanlar oldu ve bu hep yaşandı.
    yaşım 30+ olduğu için titan vakasını hatırlıyorum. yeni aldığı arabasını satıp sisteme giren, parayı çıkaramayınca da yuvası dağılanlar vardı tv de. aradan seneler geçti duyduğum ikinci vaka mega oldu. bayağı bir şeyler okudum nette mega hakkında. dediğin gibi insanlar ilginç bir şekilde canı pahasına savunuyor. ama şimdi megacılardan hiçbiri kalmadı ortalıkta. sonra başka örnekler çıktı. bunların ardı arkası kesilmeyecek. artık popüler bir dolandırıcılık yolu oldu. devletin bu noktada eksik kaldığı doğru. illa ki şikayetler artınca soruşturma açmaları bir işe yaramıyor. ama esas mesele insanlarda. insanlar çıldırmış gibi bu sisteme giriyor. beyinlerini kiraya vermişler resmen. e böyleleri çok olunca memleketimizde piramitler de bol oluyor. bu sistem böyle gider, insanlar dolandırılır biz de haberleri takip ederiz.
  • Adamların sistemi saçma, aklı mantığı olan biri bunlara para yatırmaz. Hem 1 yıl içinde paranı 2 ye katlayacağını taahhüt ediyor. Hemde verdiğiniz paralarla tesis açılıyor, yatırım yapılıyor. 1 yıl içinde tesis açarak bu kadar büyük karlılık oranlarını sağlamak imkansız. Hayvancılık bu kadar karlı olsa yurt dışından hayvan ithal etmezdik 10 15 tl'ye kırımızı et alıyor olurduk.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3qzotix -- 25 Aralık 2017; 0:30:47 >
  • Tamamen dolandırıcılık şebekesi. Şirket Türkiyede değil Kıbrısta kurulmuş. Ceo diye koydukları bebek suratlı ergen daha konuşmasını bilmiyor. Muhtemelen sadece bir piyon. Önce size biraz para kazandırıp güveninizi kazanacaklar sonra bütün yatırımınıza çöküp topuklayacaklar.
  • Somut olmayan hiçbir yatırıma güvenemiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • saadet zinciri vol.39859330 müstehak sizlere...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim arkadaş 20bin yatırdı buna

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiziksel ponzi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o ceo yu görüpte para yatıran varsa zaten o para hiç onun olmamıştır gerçi millet aç artık iddaa dan tut böyle saçmalıklara para gömüyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 3qzotix

    Adamların sistemi saçma, aklı mantığı olan biri bunlara para yatırmaz. Hem 1 yıl içinde paranı 2 ye katlayacağını taahhüt ediyor. Hemde verdiğiniz paralarla tesis açılıyor, yatırım yapılıyor. 1 yıl içinde tesis açarak bu kadar büyük karlılık oranlarını sağlamak imkansız. Hayvancılık bu kadar karlı olsa yurt dışından hayvan ithal etmezdik 10 15 tl'ye kırımızı et alıyor olurduk.

    Imkansizsa buyrun deneyin. 6 aydir sistemdeyim 1.5 katina cikardim. 12 ay sonunda 3 kati kar olacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeknoBus -- 25 Aralık 2017; 1:58:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanal çiftlik

    Bitcoin gibi bir balon

    Kar etti iseniz çıkın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0z0z -- 25 Aralık 2017; 2:1:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasıl güvenebiliyorlar böyle fiziksel ponzilere insan gerçekten hayret ediyor.
  • eskiden jet fadıl bu tip işleri iyi yapardı..

    ama içimden bir ses işin içinde gene o var dememe sebep :)
  • Güzel Ponzi. Bu ergen ceomsu şeyden çıkmış olamaz. Büyük olasılıkla kukla o.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Expireme

    quote:

    Orijinalden alıntı: 3qzotix

    Adamların sistemi saçma, aklı mantığı olan biri bunlara para yatırmaz. Hem 1 yıl içinde paranı 2 ye katlayacağını taahhüt ediyor. Hemde verdiğiniz paralarla tesis açılıyor, yatırım yapılıyor. 1 yıl içinde tesis açarak bu kadar büyük karlılık oranlarını sağlamak imkansız. Hayvancılık bu kadar karlı olsa yurt dışından hayvan ithal etmezdik 10 15 tl'ye kırımızı et alıyor olurduk.

    Imkansizsa buyrun deneyin. 6 aydir sistemdeyim 1.5 katina cikardim. 12 ay sonunda 3 kati kar olacak.

    Yazdıklarımı tekrar okuyun. Ben sadece sistemin mantıksızlığından bahsettim. Adamlar güven kazanmak için tabi sizin gibi üyelere parasını verecek. Sizde gidip internette, arkadaş ortamında, akrabalarınızla bu durumu paylaşacaksınız. Sonra onlarda balıklama dalacaklar sisteme ve bir süre sonra sistem bir yerde patlayacak. Belki siz mağdur olmayacaksınız fakat övdüğünüz sistem yüzünden onlarca kişinin mağdur olmasında sizinde parmağınız olacak. Biraz düşün sen verdiğin parayı adamlar 4 ayda geri vermiş. Bu adamlar bu kadar parayı bu kadar kısa sürede nasıl kazandı ? Aldığınız inekler 4 ayda bir mi yavruluyor? Yada bu hayvanlar sanal yemle mi besleniyor? Açtıkları tesisleri bedavaya mı kuruyorlar?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Expireme

    quote:

    Orijinalden alıntı: 3qzotix

    Adamların sistemi saçma, aklı mantığı olan biri bunlara para yatırmaz. Hem 1 yıl içinde paranı 2 ye katlayacağını taahhüt ediyor. Hemde verdiğiniz paralarla tesis açılıyor, yatırım yapılıyor. 1 yıl içinde tesis açarak bu kadar büyük karlılık oranlarını sağlamak imkansız. Hayvancılık bu kadar karlı olsa yurt dışından hayvan ithal etmezdik 10 15 tl'ye kırımızı et alıyor olurduk.

    Imkansizsa buyrun deneyin. 6 aydir sistemdeyim 1.5 katina cikardim. 12 ay sonunda 3 kati kar olacak.

    Ponzide ilk girenler kazanır zaten. Bence hemen çıkın. Risk alırım diyorsanız 1 senenizi bitirin ama kesinlikle tekrar girmeyin.



    Ponzi oyunu jenga kulesidir. Bir yerde kesinlikle yıkılır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: by-ko


    quote:

    Orijinalden alıntı: Expireme

    quote:

    Orijinalden alıntı: 3qzotix

    Adamların sistemi saçma, aklı mantığı olan biri bunlara para yatırmaz. Hem 1 yıl içinde paranı 2 ye katlayacağını taahhüt ediyor. Hemde verdiğiniz paralarla tesis açılıyor, yatırım yapılıyor. 1 yıl içinde tesis açarak bu kadar büyük karlılık oranlarını sağlamak imkansız. Hayvancılık bu kadar karlı olsa yurt dışından hayvan ithal etmezdik 10 15 tl'ye kırımızı et alıyor olurduk.

    Imkansizsa buyrun deneyin. 6 aydir sistemdeyim 1.5 katina cikardim. 12 ay sonunda 3 kati kar olacak.

    Ponzide ilk girenler kazanır zaten. Bence hemen çıkın. Risk alırım diyorsanız 1 senenizi bitirin ama kesinlikle tekrar girmeyin.



    Ponzi oyunu jenga kulesidir. Bir yerde kesinlikle yıkılır.

    Hocam yaptigim isler gerekcesiyle ponzinin ne oldugunu gayet iyi biliyorum. Ben 6 ay boyunca herkese çiftlik bank ponzidir deyip isi arastirdiktan ve girdikten sonra farkeden biri olarak daha bugun 1000TL daha ek yatirim yaptim. Burdaki sistem ondsn parayi al ona ver degildir. Kurulan fabrika ve sarkuterilerin gelirlerini uyelerle paylasmaktir. Fabrika kurmak ve sarkuteri acmak icin gereken sermayeyi ise uyeler saglar. Burds kimseye bu sisteme uye olun demiyorum ancak hic arastirma yapmadan bu ponzi sistemdir diyen kisilere anlam veremiyorum. Ben aylardır kazaniyorum 1 ay once giren arkadasimda kazaniyor daha 1 hafta once girende. Girip girmemek size kalmis ancak bi objektif olarak arastirin derim. Ha bu basindaki adam hükümet yalakaligi yaparsk bu isi kazaniyor belkide kara para aklattiriyor bakanlarda isin icinde cunku. TRT sorusturma acildi diye haber yapiyor ama 5 dakka sonra TRT'nin kendisi ciftlik bank reklami veriyor. Emin ol bu Ponzi gibi kolay anlasilir bir sistem degil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: 3qzotix


    quote:

    Orijinalden alıntı: Expireme

    quote:

    Orijinalden alıntı: 3qzotix

    Adamların sistemi saçma, aklı mantığı olan biri bunlara para yatırmaz. Hem 1 yıl içinde paranı 2 ye katlayacağını taahhüt ediyor. Hemde verdiğiniz paralarla tesis açılıyor, yatırım yapılıyor. 1 yıl içinde tesis açarak bu kadar büyük karlılık oranlarını sağlamak imkansız. Hayvancılık bu kadar karlı olsa yurt dışından hayvan ithal etmezdik 10 15 tl'ye kırımızı et alıyor olurduk.

    Imkansizsa buyrun deneyin. 6 aydir sistemdeyim 1.5 katina cikardim. 12 ay sonunda 3 kati kar olacak.

    Yazdıklarımı tekrar okuyun. Ben sadece sistemin mantıksızlığından bahsettim. Adamlar güven kazanmak için tabi sizin gibi üyelere parasını verecek. Sizde gidip internette, arkadaş ortamında, akrabalarınızla bu durumu paylaşacaksınız. Sonra onlarda balıklama dalacaklar sisteme ve bir süre sonra sistem bir yerde patlayacak. Belki siz mağdur olmayacaksınız fakat övdüğünüz sistem yüzünden onlarca kişinin mağdur olmasında sizinde parmağınız olacak. Biraz düşün sen verdiğin parayı adamlar 4 ayda geri vermiş. Bu adamlar bu kadar parayı bu kadar kısa sürede nasıl kazandı ? Aldığınız inekler 4 ayda bir mi yavruluyor? Yada bu hayvanlar sanal yemle mi besleniyor? Açtıkları tesisleri bedavaya mı kuruyorlar?

    Hocam siz konusuyorsunuz ama aldiginiz ineklermi yavruluyor lafindan hicbir arastirma yapmadan sadece bu kadat kolay para kazanilmaz diye agrinizami gidiyor veya baska bir seyden elestiriyorsunuz. Oyunda siz dana inek tavuk aliyorsunuz ama bunun gerçek hayatta bir karsiligi yok. Bir cok uyenin bir anda yatirdigi parayi bu sistem fabrika acmak tarla almak sarkuteri acmak icin sermaye olarak kullanıyor. Daha sonra bu actiklari yerden gelen paralarla size kazandiriyorki paranizi en erken 4-5 ayda amorti edebiliyorsunuz ve buda fabrikanin kazanmasi icin yeterli bir süre. Siz saniyosunuzki bunlar ahmetten alip mehmete veriyor. Hayir efendim. Ponzi dediginiz sistemi arastirin ben burds kimseye ciftlikbanka geçin demedim cunku bu bir yatirimdir ve her yatirim gibi riskleri vardir. Riskini alamiyorsaniz alamıyorum diyin bu ponzidir beaaaa yalancilar diye camur atmaya gerek yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Made in KONYA
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Expireme


    quote:

    Orijinalden alıntı: 3qzotix


    quote:

    Orijinalden alıntı: Expireme

    quote:

    Orijinalden alıntı: 3qzotix

    Adamların sistemi saçma, aklı mantığı olan biri bunlara para yatırmaz. Hem 1 yıl içinde paranı 2 ye katlayacağını taahhüt ediyor. Hemde verdiğiniz paralarla tesis açılıyor, yatırım yapılıyor. 1 yıl içinde tesis açarak bu kadar büyük karlılık oranlarını sağlamak imkansız. Hayvancılık bu kadar karlı olsa yurt dışından hayvan ithal etmezdik 10 15 tl'ye kırımızı et alıyor olurduk.

    Imkansizsa buyrun deneyin. 6 aydir sistemdeyim 1.5 katina cikardim. 12 ay sonunda 3 kati kar olacak.

    Yazdıklarımı tekrar okuyun. Ben sadece sistemin mantıksızlığından bahsettim. Adamlar güven kazanmak için tabi sizin gibi üyelere parasını verecek. Sizde gidip internette, arkadaş ortamında, akrabalarınızla bu durumu paylaşacaksınız. Sonra onlarda balıklama dalacaklar sisteme ve bir süre sonra sistem bir yerde patlayacak. Belki siz mağdur olmayacaksınız fakat övdüğünüz sistem yüzünden onlarca kişinin mağdur olmasında sizinde parmağınız olacak. Biraz düşün sen verdiğin parayı adamlar 4 ayda geri vermiş. Bu adamlar bu kadar parayı bu kadar kısa sürede nasıl kazandı ? Aldığınız inekler 4 ayda bir mi yavruluyor? Yada bu hayvanlar sanal yemle mi besleniyor? Açtıkları tesisleri bedavaya mı kuruyorlar?

    Hocam siz konusuyorsunuz ama aldiginiz ineklermi yavruluyor lafindan hicbir arastirma yapmadan sadece bu kadat kolay para kazanilmaz diye agrinizami gidiyor veya baska bir seyden elestiriyorsunuz. Oyunda siz dana inek tavuk aliyorsunuz ama bunun gerçek hayatta bir karsiligi yok. Bir cok uyenin bir anda yatirdigi parayi bu sistem fabrika acmak tarla almak sarkuteri acmak icin sermaye olarak kullanıyor. Daha sonra bu actiklari yerden gelen paralarla size kazandiriyorki paranizi en erken 4-5 ayda amorti edebiliyorsunuz ve buda fabrikanin kazanmasi icin yeterli bir süre. Siz saniyosunuzki bunlar ahmetten alip mehmete veriyor. Hayir efendim. Ponzi dediginiz sistemi arastirin ben burds kimseye ciftlikbanka geçin demedim cunku bu bir yatirimdir ve her yatirim gibi riskleri vardir. Riskini alamiyorsaniz alamıyorum diyin bu ponzidir beaaaa yalancilar diye camur atmaya gerek yok.

    Neden agrima gitsin ki? İstediğin kadar kazan benim umrumda olmaz. " paranizi en erken 4-5 ayda amorti edebiliyorsunuz ve buda fabrikanin kazanmasi icin yeterli bir süre" Şu cümlede bile ekonomiden ne kadar bi haber olduğunuzu gösteriyor. Bir fabrikanın kendini amorti etmesi için en az 3yıla ihtiyaç vardır. Fabrika veya tesis kurmayı çocuk oyuncağı sanıyorsunuz. Ta Uruguay (Günay Amerika)'dan Angus ithal ediyoruz. Aldığımız saman bile ithal.Hayvancılık çok karlı değil. Sana söyle söyleyeyim. Tesis kurma şarküteri açma masrafını geçtim. Sadece hayvanı alma ve beslemeyle masrafı olsa yine o kadar kar yok. Eğer ki bu karlılık olayını ispatlarsınız ben evi arabayı satıp hayvancılığa basıcam.




  • Ben bu oluşumu oturdum 2 gün araştırdım, irdeledim. Videolarını izledim, Facebook sayfalarını araştırdım. Tüm sitelerde altına yorum yapanların profillerine tıkladım, onların paylaşımlarına baktım. Onların takip ettiklerine tıkladım. Oraları okudum. Argümanlarına, savunmalarına akıl yordum. Kısaca aşağıda sıralıyorum.

    1- Çiftlikbank denen bu safsata 2018 yılında doygunluğa ulaştığında patlayacak ve yüzbinlerce insanı mağdur edecek. Ha gazeteler yazar çizer bilmem.
    2- Şu anda 1 Milyar TL yatırım yapan akılsız mevcut.
    3- Bu iş patlamasın diye tüm yatırımcıları sanki babasının şirketi gibi cansiper savunuyorlar. Hatta Çiftlikbank'a laf söyleyenleri Fetöcü ilan ediyorlar.
    4- Firma KKTC üzerinde kurulu olduğu için patladığında parasını kaptıran kerizlerin arkasında hiçbir TC kanunu durmayacak. Öyle ablak gibi kalacaklar.

    Zaten aklı olan, mantığı olan sanal arıyla tosunla para kazanılmayacağını bilir. Hadi onu geçtim lan CEO dedikleri veledin tipine baksan zaten bu işin ne kadar kolpa olduğunu anlarsın dakkasında

    Neyse patlasın, bu ülkede öyle yada böyle kerizlerin temizlenmesi gerek. Doğal seleksiyon... Su veren itfaiyenin hortumunu köpekler yesin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leipold -- 26 Aralık 2017; 19:51:47 >




  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.