Şimdi Ara

O SES -TÜRKİYE * TV 8 de 8. sezon (2018) Güncellendi (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
586
Cevap
4
Favori
18.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 16 yasinda bir kız cikiyor çatır çatır Adele den, Mariah Carey den, Whitney Houston dan sarkilar söylüyor ve eleniyor. Oha diyorum!

    Su kizin elinden tutsalar sallar ortalığı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rezillik

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HAK EDEN KAZANDI. AZİZ GİBİ TORPİLLE DEĞİL 2 KİŞİ DÖNMESİNE RAĞMEN DİŞİYLE TIRNAĞIYLA HAKKIYLA SÖKE SÖKE ŞAMPİYON OLAN EMRE KARDEŞİMİ TEBRİK EDERİM. ALLAH YOLUNU AÇIK ETSİN
  • Aziz de iyidi ama soyle bisi var hadise azize destek cikar kesin album icin felan ama emre de iyidi acun hadiseye kiyak yapar dedim yapmadi cunku hic birinci olamadi hadise

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bayraktar42 kullanıcısına yanıt
    Bence biri elinden tutmalı. Potansiyel var zira.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aziz kazanmadığı için sevindim, elemana gereksiz bir özgüven pompaladılar Zeki Müren gibi takıldı sahnede.
    Emre de pek matah bir ses değil, yok olur gider. Türkan iyi bir eğitim alır ve karaoke yapmaktan vazgeçerse güzel işler başarır.
  • Bu türkan nasıl elendi hala anlamıyorum lea. Emrenin çok iyi bir sesi yoktu ama emreyi çok sevdi halk sadece genç kızlar değil erkeklerdende çok oy aldı inanın anlamadım hiçbir şey arkadaş türkan gibi bir ses nasıl elenir bu halk daha nasıl birşey bekliyor anlamadımki. Hayır türkanı eleyenler türkandan daha güzel sesler değil onun yanına bile yaklaşamayacak seslerdi. Bu yarışmalar çok garip gerçekten bazen yetenek yetmiyor işte.
  • Dediğim gibi yarışmayı Emre'ye kazandırdılar. Kazanmayı hak eden kesinlikle Türkan'dı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok mühhiş sesler vardı bu sezon, sonunda gidip sıradan biri kazandı. tam bir skandal gözümde. çeyrek finale kalanlar içinde bile en kötü sesli olan şampiyon oldu veya yapıldı. finalde en iyisi açık ara türkandı, yarı finalde elenen ali keza çok çok iyiydi. garip bir tarz, kötü bi ses ile adamı şampiyon yaptılar. kısa sürede silinip gider zaten, en fazla çıktığından bi tık daha iyi barlarda takılır o kadar.
  • Türkan kazanmalıydı.ama rober hatemo kılıklı azizin kazanmadığı iyi oldu.bu çocuk çeyrek finalde elenmeliydi.hadisenin başka yarışmacısı kalmadığı için tuttular bu çocuğu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aziz'in kazanmadığına sevindim ama Türkan kazanmalıydı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilekliğe bakın

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Im European

    bilekliğe bakın


    Net değil göremedim, ney ki?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kıse bir değerleme yaparsak
    Bence final'e kalan dörtlünün performansı geçen yıllardaki dörtlülere göre çok iyiydi.Bu sene bir çok güzel sesin önceki turlarda hakkı yensede final'e kalan aziz-emre-tankurt-türkan 'da buraya hak ederek geldiler.

    Tankurt : Bu sene yarışmaya katılan en iyi rapçi tankurt' tu bana göre.Tepki ile karşılaştırmam bile.Fakat bu yarışmada geçen senede gördük ki rap şarkıları genele hitap etmediği için hiçbir zaman son ikiye kalamıyorlar.Fakat tankurt güzel iz bıraktı yarışmada.

    Türkan : Favorimdi bu kız.Daha 16 yaşında inanılmaz bir sesi var.Zaten çokta sempatik.Onun kazanmasını isterdim ama olmadı.İnşallah daha iyi yerlere gelir.Elendiği zaman gökhan açıklama yaptı.Türkan için ingilteredeki the voice yarışmasına katılması için girişim yapacaklarmış.

    Aziz : İlk çıktığı bölümdü herkesi kendine hayran bıkaktı ve kafadan bu çocuk finalde dedirtti zaten.Fakat ilerleyen haftalardan ona olan etkinin azaldığını hissettim.Söylediği şarkılar ilk haftadaki gibi büyüleyici gelmedi.Daha 18 yaşında olduğu düşünülürse yolu açık.

    Emre : ve şampiyon.Benim için süpriz oldu emre'nin kazanması.Şampiyonluğu hak etmedi diyebilirmiyiz kesinlikle hayır.Özellikle şarkıları çok içten ve duygusal söylemesi onu çok farklı bir yere taşıdı.Söylediği şarkılarda da sesini incelttiği bölümlerde dahi performansı harikaydı.Yarışmadaki aşk olayları geyikleri onu biraz daha popüler yaptı

    Bu sene bence o ses türkiye tarihindeki en kaliteli sesler vardı.Keza geçen senede fena değildi.Bakalım bundan sonraki senelerde gidişat nasıl olacak.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: telgraf


    quote:

    Orijinalden alıntı: Im European

    bilekliğe bakın


    Net değil göremedim, ney ki?

    sarı kırmızı yeşil terör örgütü renkli bileklik

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Türkan kazanmalıydı. Yazık oldu kıza. Ama Gökhan ve Hakan The Voice UK'a direk katılımı için görüşceklermiş. İyi olur kanımca. Zira çok güçlü bir sesi var, 16 yaşında çıktı Adele, Sia, Whitney Houston çatır çatır okudu. Yurtdışı eğitimi alırsa önü baya baya açık.
  • Burada herkes hemfikir sanırım. Birinciliği kesinlikle Türkan hak ediyordu.
  • Ali Mert şampiyon olsaydı şaşırmazdım en az finali hak etti mükemmel bir sese sahip.
  • Çocuk versiyonu kadar güzel değil.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ödül oyunundan önce aç insanların önünde reklam yapıcak diye yemekleri yemesi çok ayıp bence .
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.