Şimdi Ara

O para Nihat'a gidiyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
1.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

quote:

Beşiktaş'ın kasası dolmuyor...
    12 Eylül 2012 Çarşamba
    Avrupa Futbol Federasyonları Birliği ve Avrupa Kulüpler Birliği arasında yapılan anlaşma gereği, 2012 Avrupa Futbol Şampiyonası elemelerinde ve finallerde ülkeleri adına milli takımlarında mücadele eden futbolcular için, 575 kulübe ödeme yapılacağı açıklanmıştı.

Dün Avrupa Kulüpler Birliği merkez binasında UEFA Başkanı Michel Platini ile ECA Başkanı Karl-Heinz Rummenigge bugün bir araya gelmiş ve kulüplere yapılacak ödemeler öncesi basın mensuplarının karşısına çıkmışlardı.

BEŞİKTAŞ'IN UEFA'DAN KAZANDIĞI PARA NİHAT'A GİDECEK
    Türkiye'den 18 kulübe yapılacak ödemeler arasında Beşiktaş, 670 bin 19 Euro ile en çok pay alan Türk kulübü olmuştu. Ancak Siyah Beyazlı kulübün hak ettiği bu parayı UEFA'nın Nihat Kahveci'ye vereceği öğrenildi.

Nihat 2009-2010 sezonu öncesi 4.5 milyon Euro bonservis ücreti ödenerek Villareal takımından transfer edilmişti. Beşiktaş ile 4 yıllık kontrat imzalayan Nihat ilk yıl 3.5 milyon Euro, sonraki 3 yıl için ise ortalama 2 milyon Euro ücret alacaktı. Tecrübeli oyuncunu 2010-2011 sezonu sonunda sözleşmesi feshedilmişti. Yaşanan bu gelişmenin ardından Siyah Beyazlı kulüpten alacağı yaklaşık 4.5 milyon TL için UEFA'ya başvuran Nihat, Beşiktaş yönetiminden tepki görmüştü.

Yaptığı başvuru sonrası Beşiktaş'tan ücretini almaya hak kazanan Nihat'a ilk ödemenin UEFA tarafından Beşiktaş'a verilecek 670 bin 19 Euro olacağı öğrenildi.

http://www.herseyspor.com/haber-detay/31844-o-para-nihat-a-gidiyor-haberi.aspx

para sorun değil demiyo muydu bu o zaman? atıp tutuyodu para için şöyle böyle diye.

Orijinalden alıntı: MrHaki

Milli takıma seçilince uefa fifa para mı veriyor seçilen futbolculara ?

quote:

ülkeleri adına milli takımlarında mücadele eden futbolcular için, 575 kulübe

habere göre klüplere veriliyor para. futbolculara federasyon para veriyor.
  • Lig Tv'de 21 programına katılmıştı Beşiktaş Nihata teklif götürdüğünde Türkiye'de oynamak istemediğini söylemiş yönetim biraz ısrar edince buda abartılı şartlar koşup ancak bunları sağlarsanız gelirim demiş Demirörende bu abartılı teklifi kabul edince Nihat Beşiktaşa gelmiş diye hatırlıyorum. Ayrıca Nihat bana pek samimi gelmiyo pata için geldiği kesindi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: ZEUS__

quote:

Orijinalden alıntı: MrHaki

Milli takıma seçilince uefa fifa para mı veriyor seçilen futbolculara ?

quote:

ülkeleri adına milli takımlarında mücadele eden futbolcular için, 575 kulübe

habere göre klüplere veriliyor para. futbolculara federasyon para veriyor.

bilmiyordum bu pşayı iyi oldu
    İşin içindeki miktarlar kadar parayla hiç işiniz oldu mu?
    Nihat bu sözleşmeyi silah zoruyla yaptırmadı ona bu sunuldu ve kabul etti
    Parasını sonuna kadar istemek hakkıdır.
    Zamanında bu Nihat değil miydi 5 milyon gibi o zaman için yüksek bir bonservis kazandırarak giden?
    Bu adam değil mi ispanyada bir marka olmuş, bizi en iyi şekilde temsil etmiş kişi?
    Allah aşkına Bjk ın dünya çapında marka olmuş Nihat gibi bir adamını gösterin?
    Böyle değerli isimleri pek sesi çıkmıyor diye yerden yere vurmanız ne kadar acı?
    Fikret Orman ın laflarının gazına geliniyor . O kadar sorun varken tek sorun nihat mış gibi davranmak çok akıllıca gerçekten.
    Onun hakkında tesislerden içeri alınmayacak diyorsun. Beşiktaşın yetiştirmiş olduğu en büyük marka Nihat Kahveci
    ve o da tesislerden içeri giremiyor harika
    Nihatın kapı gibi sözleşmesi vardı 6 milyon euro yu 2 sene yatarak cebe indirebilirdi 15 trilyona civarı bir rakam bilmem idrak edebiliyor musunuz?
    Ama yönetimle anlaşıp cüzi bir rakam karşılığında sözleşmeyi feshedip emekli olup Bjk lı nihat olmayı tercih etti.
    Sonra noldu? Tüm yabancıların , hiçbir katkısı olmayan adamların paraları ödendi tıpış tıpış . Nihat'a kimse parayı ödemedi
    Adama söz verilen para ödenmeyince onu isteyince suçlu oldu .
    Efsaneleri kolay harcamayalım bunu bilip bunu söylerim . Yazık etmeyin ...

Yollar uzun, dikenli, taşlı olsa da
    Bastığın yer hüzünle dolsa da
    Sel, çığ, ateş önünde her ne olsa da
    Cim Bom lular başı dik yürür

• burada kızılması gereken kişi yd dir.

Yerli oyuncularımıza fazla yük yüklüyoruz bence. Az paraya gelsin, az para kazansın, en cok onlar koşsun, en cok onlar yorulsun, taraftara en yakın onlar olsun, en cok onlar feda etsin vs vs. Fazla duygusalız bu konularda.
    Adamı tutup getiriyoruz al şözleşmen böyle böyle diyoruz imzalanıyor sonrada biz seni begenmedik, çok para verdik, iyi top oynamıyosun e hadi sen bizim çoçuğumuzsun ses etme para felan yok bak işine? Böyle bişey yok yahu. Futbolcuda baba, eş, vergi mükellefi vatandaş yemek yiyen su içen bi insan :) Neden parasını istemesin adam. Tabiki bazı değerler vardır, bağlar vardır karşılıklı sevgi saygı vardır yardımlaşılır halden anlanır vefa gösterilir. Ama Bunlarında bokunu cıkartmaya kimsenin hakkı yok. Hemen adam karalamalara, pis göstermeye, dışlamaya... Ayıp.
    Tekrar belirtmek istiyorum konuda bir taraf aleyhine konusmak istemıyorum. Bunu anlatmaya çalıştım zaten ama Böylede efsane dediklerimiz, bizim çoçuklarımz dediklerimiz bi köşeye atılamaz.

• Başkan başka konuşuyor, Nihat başka... Ben Q7 olayında olduğu gibi bu olayda da Beşiktaş Kulübü Başkanı'na güvenmeyi tercih ediyorum...
    Desktop | Corsair 5000D Airflow Case | MSI MPG A850GF 850W PSU | MSI MPG B550 Gaming Edge WIFI MoBo | AMD R9 5900X CPU | Crucial Ballistix 32GB. 3200 Mhz. (E-Die) DDR4 RAM | MSI SUPRIM X RTX 3090 24GB. VGA | Samsung 970 EVO Plus 1TB. NVMe SSD | Logitech X-540 5.1 Speaker | Logitech G930 7.1 Headset | Logitech MX Master 3 Mouse | Thrustmaster T.16000M FCS Joystick |
  • Sen bu adamla yıllık 3.5 milyon € anlaşma yaparken düşünecektin, kim lan bu sanki top class futbolcu aldık anlaşmaya bak hele

Ulan 1 tane düzgün işi yok Demirören yönetiminin

• valla bu herife 3.5 milyon euro sözleşme yapılıyorsa Quaresmaya hiç ses çıkarmayın ey Beşiktaşlılar ve yönetim

Nihat hiç birşey katmadı yani Q7 en azından herşeyi geçtim forma sattı yani

AŞK, Hayattan alınan en anlamlı intikamdır....
  • quote:

Orijinalden alıntı: AmazingGrace

Lig Tv'de 21 programına katılmıştı Beşiktaş Nihata teklif götürdüğünde Türkiye'de oynamak istemediğini söylemiş yönetim biraz ısrar edince buda abartılı şartlar koşup ancak bunları sağlarsanız gelirim demiş Demirörende bu abartılı teklifi kabul edince Nihat Beşiktaşa gelmiş diye hatırlıyorum. Ayrıca Nihat bana pek samimi gelmiyo pata için geldiği kesindi

aynen. yani nihat bu 3,5 milyonu binevi mübalağa olsun diye istemiş ama bizim yd kabul etmiş. yoksa nihat'da biliyo o yaşta o düşüşten sonra 3,5 milyon etmiceğini.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Dj_Gençkan

burada kızılması gereken kişi yd dir.

...ve nokta.
    beşiktaş kulübü nihat'ın alacaklarını büyük kısmını peşin verip geri kalanını takside bağlamayı teklif etmişti ama sözde beşiktaşın çocuğu olan, beşiktaş sayesinde ADAM olan nihat bunu kabul etmemiş ve kulübe icra memurlarını getirtmişti.

bakın aşağıda beşiktaş ile geçmişte uzaktan yakından hiçbir ilişkisi olmamış simao sabrosa'nın beşiktaşdan ayrılırken kabul ettiği taksitle ödeme şekli;

'Futbolcumuz Simao Pedro Fonseca Sabrosa ile aramızdaki mevcut sözleşme karşılıklı anlaşılarak feshedilmiştir. Futbolcunun kendisine fesih bedeli olarak toplam 1.0000.000. Euro aşağıda belirtilen vadelerle ödeme yapılacaktır.

Vade Tutar
    30.10.2012 65.000 Euro
    30.11.2012 65.000 Euro
    30.12.2012 65.000 Euro
    30.01.2013 65.000 Euro
    28.02.2013 65.000 Euro
    30.03.2013 65.000 Euro
    30.04.2013 65.000 Euro
    30.05.2013 65.000 Euro
    30.06.2013 65.000 Euro
    30.07.2013 65.000 Euro
    30.08.2013 65.000 Euro
    30.09.2013 65.000 Euro
    30.10.2013 65.000 Euro
    30.11.2013 65.000 Euro
    30.12.2013 90.000 Euro
    Toplam 1.000.000.Euro'

simao sabrosa bile beşiktaş sayesinde ADAM olmuş cebi para görmüş nihat kahveci'den bile daha beşiktaşlı çıkmış alacaklarını 65 bin euro gibi komik bir rakama evet demiş.

bu rakamları iyi oku nihat efendi, beşiktaş sayesinde fubolcu oldun ama belli ki ADAM olamamışsın, yazıklar olsun sana.

• nihatın bir suçu yok adamı zorla getirttiniz ispanyadan oda böyle hıncını alıyor

Orijinalden alıntı: .Uqur.

Çok biliyorsunuz de mi? İnsanların karakteri hakkında atıp tutmak çok kolay çünkü
    İşin içindeki miktarlar kadar parayla hiç işiniz oldu mu?
    Nihat bu sözleşmeyi silah zoruyla yaptırmadı ona bu sunuldu ve kabul etti
    Parasını sonuna kadar istemek hakkıdır.
    Zamanında bu Nihat değil miydi 5 milyon gibi o zaman için yüksek bir bonservis kazandırarak giden?
    Bu adam değil mi ispanyada bir marka olmuş, bizi en iyi şekilde temsil etmiş kişi?
    Allah aşkına Bjk ın dünya çapında marka olmuş Nihat gibi bir adamını gösterin?
    Böyle değerli isimleri pek sesi çıkmıyor diye yerden yere vurmanız ne kadar acı?
    Fikret Orman ın laflarının gazına geliniyor . O kadar sorun varken tek sorun nihat mış gibi davranmak çok akıllıca gerçekten.
    Onun hakkında tesislerden içeri alınmayacak diyorsun. Beşiktaşın yetiştirmiş olduğu en büyük marka Nihat Kahveci
    ve o da tesislerden içeri giremiyor harika
    Nihatın kapı gibi sözleşmesi vardı 6 milyon euro yu 2 sene yatarak cebe indirebilirdi 15 trilyona civarı bir rakam bilmem idrak edebiliyor musunuz?
    Ama yönetimle anlaşıp cüzi bir rakam karşılığında sözleşmeyi feshedip emekli olup Bjk lı nihat olmayı tercih etti.
    Sonra noldu? Tüm yabancıların , hiçbir katkısı olmayan adamların paraları ödendi tıpış tıpış . Nihat'a kimse parayı ödemedi
    Adama söz verilen para ödenmeyince onu isteyince suçlu oldu .
    Efsaneleri kolay harcamayalım bunu bilip bunu söylerim . Yazık etmeyin ...

Acikcasi bu yorum atip tutmak olmus. Tamam, Nihat zorla yaptirmadi sozlesmeyi. Yillik 3-3.5 milyon euroyu 2 yil tek macta faydali olarak aldi. 2 yilda eline net 7 milyon euro para gecti, uzerine de porto maci haric hic bir fayda saglamadi. 7 milyon euro almis biri 400.000 eurosunu 500.000 eurosunu 1 yil gec alsa ne olacak. Deger mi kuluple davalik olmaya. Buyuk marka, avrupada iyiydi filan ama zor zamanda da kulube destek olmasi gerekmez miydi? Sozlesmeyi mecburen feshetti, korktu, birsey yapmadigini kendi de biliyordu, eger bu 2 sene daha kalsa taraftardan asiri tepki gorecegini biliyordu. 7 milyonu aldi, yetti diyip gitti. Eger biraz iyi oynasaydi, kesinlikle sozlesmesini birakmazdi. Yillarca ben Besiktasliyim, yok soyle, yok boyle diyip yillik kazancina gore cok fazla olmayan bir miktar icin kulubu dava etmesini yakistiramiyor insanlar. Hem gelmissin 2 sene yatmissin, Besiktasliyim diye ortada geziyorsun, bu mebla icin kulubu dava ettigine deger mi diye kiziyorlar. Mesela Egemen dava etse, atiyorum Simao dava etse, taraftar bu kadar tepki vermez.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.