Şimdi Ara

O Gün Ne Oldu ??????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Darbe
  • .

O Gün Ne Oldu ??????
  • http://www.emresaracoglu.com/13.Eylul.Darbesi

Yukaridaki siteye bir bak o zaman..

67 YEDİ KİŞİ HUNHARCA BANLANDI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi johonwayni -- 22 Nisan 2011; 21:26:08 >

• O gün ne mı oldu

Essegin satırı oldu
  • Nedenmi oldu? Çünkü eşşeğin kulağından dolayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: johonwayni

http://www.emresaracoglu.com/13.Eylul.Darbesi

neden ban yedileer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7AE548211 -- 22 Nisan 2011; 21:28:08 >

• Dar ağacında 67 fidan hunharca banlandı.Sonra millet sokaklara döküldü.
  • Donanım haber 13 eylul darbesi 67 kişi hunharca banlandı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akhisarlee

quote:

neden ban yedileer

O gece "fabrikatörün oglu" üye bir konu acti ve yeter artik dedi.. Arkasından birkaç kızın fotolarını ekledi..

Çok iyi hatırlıyorum.. 67 Kişi ile ben de banlanmiştim maalesef.. Aradan baya zaman gecti ama EdaY yorumunu hala unutamiyorum

• Sonra üyelerden biri sitenin yönetimini ele geçirdi siteyi 5 sene önceki haline geri döndürdü falan
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Akhisarlee

quote:

neden ban yedileer

O gece "fabrikatörün oglu" üye bir konu acti ve yeter artik dedi.. Arkasından birkaç kızın fotolarını ekledi..

Çok iyi hatırlıyorum.. 67 Kişi ile ben de banlanmiştim maalesef.. Aradan baya zaman gecti ama EdaY yorumunu hala unutamiyorum

İYİ FORUMLAR

4 günlük banndan sonra bi haftalık daha yicem galiba

• geçen sene 13 eylül günü konuyu anmak amaçlı baskın yapacaktık fakat 10-20 üye dışında katılım olmadı. o kadar da bekledik
  • Bende tam bilmiyorum ama biri elinde bombayla gelip milleti tehtit edip konular açmış üyeler ayaklanmış, herkes korkuyor tedirgin içlerinden bir kaçı elinde bomba olan üyenin peşinden gitmiş konular falan açmış.. Sorna yöneticiler gelmiş havaya ateş açmışar.. Havaya çıkan kurşunlar yere düşerken birilerine isabet etmiş ayaklanma artmış.. Üyeler kontrol edilemiş.. Sonra yöneticilerden daha yetkili abiler gelip durumu kontrol altına almış.. Ortalığı yakıp yıkan anlamsız konuşmlar yapan üyelerin bir çoğunu sınır dışı etmiş donanım habere giriş yasakları var, bir çoğunuda 30 günlüğünü içeri tıkmışlar.. Çok kan akmış, 13 eylülden önce forum rengi beyazdı kandan dolayı önce kızardı sonra yağmur güneş derken renki soldu turuncularştı.. Bazı üyeler hali aranıyor, sınır dışı edilenlerden bazılarının sahte kimliklerle donanım haberde dolaştığı sanılıyor..

Bana böyle anlattılar..

• quote:

Orijinalden alıntı: fuckulteli

Bende tam bilmiyorum ama biri elinde bombayla gelip milleti tehtit edip konular açmış üyeler ayaklanmış, herkes korkuyor tedirgin içlerinden bir kaçı elinde bomba olan üyenin peşinden gitmiş konular falan açmış.. Sorna yöneticiler gelmiş havaya ateş açmışar.. Havaya çıkan kurşunlar yere düşerken birilerine isabet etmiş ayaklanma artmış.. Üyeler kontrol edilemiş.. Sonra yöneticilerden daha yetkili abiler gelip durumu kontrol altına almış.. Ortalığı yakıp yıkan anlamsız konuşmlar yapan üyelerin bir çoğunu sınır dışı etmiş donanım habere giriş yasakları var, bir çoğunuda 30 günlüğünü içeri tıkmışlar.. Çok kan akmış, 13 eylülden önce forum rengi beyazdı kandan dolayı önce kızardı sonra yağmur güneş derken renki soldu turuncularştı.. Bazı üyeler hali aranıyor, sınır dışı edilenlerden bazılarının sahte kimliklerle donanım haberde dolaştığı sanılıyor..

Bana böyle anlattılar..

• Ogün mü..Ogün..Bunu sormayacaktın evlat
  •  O Gün Ne Oldu ??????
  • Niye hatırlattınız ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mirkut

O Gün Ne Oldu ??????

epic fail
  • ibretlik olay vallaha
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.