kasayı aldım, önceden rampage vardı. inanılmaz kalite farkı hissettim iki kasa arasında. rampage de bilgisayarı kurana kadar canım cıkmıştı. sökerken de canım cıktı. nzxt kasaya kurulumu çok kolay yaptım. 2 fan var içinde. 2 tane de led şerit. bu kasayı aldıktan sonra farkettim ki aynı kasanın önü de cam olan 4 fanlı modeli 1200 tl. öndeki fanları nzxt nin rgb modelleri 14 cm lik. orda pişmanlık yaşadım keşke elite olan modeli alsaydım 300 tl daha koyup diye. neyse alacaz 2 tane dan artık. Paylaşan arkadaşa teşekkür ederim. Bu arada bazıları önü kapalı halandırma sorunu olur falan yazmış. ön kısımla fana arasında yeterince boşluk var. hiçbir sorun olmaz. fan bu plastik jet motoru değil. çok yavaş akıyor hava zaten. hava yavaş aktığı sürece nerdeyse hiç kayıp yaşamazsınız akış konusunda. |
NZXT H510i RGB USB 3.1 RGB Beyaz/Siyah Mid Tower Kasa 799 TL (2. sayfa)

-
-
gule gule kullanin. bence elite modelinden daha guzel duruyor. benimki de dun geldi ama henuz ram ve ssd gelmedigi icin kurmadim. islemciyi stock ya da hava sogutmayla mi sogutacaksiniz? one cift fan icin dusundugunuz bir marka model var midir?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
detayli cevabiniz icin cok tesekkur ederim. ben 5700g aldigim icin ekran karti sicakligim olmayacak kasanin icinde ama sizin almaniz isabetli olmus. bir sure hem islemcinin hem de kasanin stok fanlariyla kullanmayi deneyip ona gore hareket etmek benim icin daha mantikli gorunuyor. zaten butun parcalari 10 gun icerisinde aldigimdan fan icin ekstra bir butcem de kaldığı soylenemez.
bu kasanın elite versiyonunu kullanıyorum hava akışı konusunda hiçbir problem yok gayet serin çalışıyor saçma sapan yorumlara aldırmayın. bu arada sıvı soğutucum da NZXT Z63.
-
Kasa tekrar indirime girmiş. (Bir önceki indirimli fiyatı 899 TL idi )
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -YLCN -- 30 Mart 2022; 20:25:27 > -
H510 Elite tekrar 1200'e düşse diye bekledim düşmedi bunu aldım gayet iyi fiyat bence
-
Arkadaşlar sizce alınır mı 799 tlye? Bu fiyata düzgün başka kasa yok. Corsairler 1500 olmuş. Tek korkum herkesin söylediği gibi ısınma problemi.
Ben aldım çok memnunum,iyiki almışım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hiç plumsuz bir yönünü gördünüz mü?
Benim diğer bilgisayarda h440i white var, o bundan daha kaliteli,h440i ile karşılaştıricak olursam ; h440i daha modüler,üst ve ön tarafi söküp almak çok kolay, h440i de on panelde 3 fan standart olarak geliyor,ve birde arka egzos fanı,,,,bu 510i de 1 egsos fanı var ,birde üst tarafta fan var - ön panele koymamışlar muhtemelen sıvı soğutma kullanırlar zaten gerek yok demiş olabilirler malzeme kalitesi olarak aşağı yukarı aynı ,fiyatına göre bence çok guzel
Herkesin beklentileri farklı hocam,benim beklentilerimi karşıladı, sizin aklınızda soru işareti varsa internetteki incelemelere bakın
Benim tek sıkıntım fazlasıyla ısınıyor sorunu paylaşan var. Mesela öne 240 radyatör taksak acaba ısınma çok fazla olur mu diye düşünüyorum
Ben normal hava soğutma kullanıyorum be quiet dark rock 4 var,kasa oldukça sessiz,sıvı soğutma hakkında fikrim yok hocam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skörtıl_Nimo -- 2 Nisan 2022; 22:41:49 >
Peki oyunlarda yük altında yine iyi mi soğutma
God of war var sadece bilgisayar da, işlemci 5900x , değerler normaldi yani 3-4 saat oynadım aşırı bir şey olmadı,şuan bilgisayar başında değilim o yüzden tam net olarak sıcaklığı yazamıyorum hocam
şöyle 3-4 incelemeye baktım herkes sıvı soğutma ile kullanmış. ön yapısı kafamı kurcalıyor sadece, normal fan taksak öne verimi nasıl olur acaba?
-
-
Almaya niyetlendik ya indirim bitmiş
Ürün geldi. Kalitesini çok beğendim. Çok şık ve sade duruyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X