Şimdi Ara

NZXT C850 mi XPG Core Reactor 850 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, sorum başlıktaki gibi. NZXT 1800 lira seviyesindeyken, XPG 2400 lira civarında. Aradaki 600 tl farka değecek bir şey var mı? Bu konuda bilgi sahibi olan arkadaşların yorumlarını bekliyorum.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >







  • NZXT C850, seasonic üretimi, focus plus platformunu kullanan bir model. Ama sonraki düzeltmelerin yapildigi söyleniyor, yani ilk focus plus larda yasanan transient probleminin yasanmadigi söylenmis, ayni phanteks AMP modelinde oldugu gibi. Tabi ki Alinir. İndirimde galiba suanda...

    Review'i icin buraya bakabilirsiniz ->https://www.tomshardware.com/reviews/nzxt-c-series-850w-power-supply-review

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nzxt psu hiç kullanmadım ama kaliteli olduğunu duydum. İncelemelerde iyi güzel puanlar almış. Tier listelerinde de a sınıfında.

    Fiyat 850 watt olan 1800 civarı ise kesinlikle alınır.

  • Erhan1982DZC kullanıcısına yanıt

    Aynen hocam, nzxt olarak bakma, kapat nzxt yazisini, seasonic focus GX olarak görebilirsin. Cünkü kendi üretmeyip, seasonic'e üretimini yaptiriyor hatta onun tasariminida kullaniyor.


    Gördügün gibi biz emanet bir review verip, iyidir demiyoruz. Nedenini ve aciklamasinida yapiyoruz, kim üretmis, hangi platform? Bu platform da daha önce sorun olmus mu? Ben focus plus platformunda bir sorun oldugunu 2017 de söyledim. Burda herkes seasonic diye yere göge sigdiramazken. Halimi düsünsene...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kunGFu kullanıcısına yanıt

    Hocam indirimde olan NZXT C850'nin 2020 üretimi olduğu anlaşılıyor. Bunu Amazon USA'daki fiyatlara bakarken tevafuk öğrendim. 2020 ve 2022 üretimleri arasında nasıl bir fark var bulamadım, siz biliyor musunuz?

  • Sonic Bomb S kullanıcısına yanıt

    Merhabalar benim söyledigim zaten 2020 modeli, 2022 daha ülkeemize gelmedi diye biliyorum, cünkü 5.ayin sonu cikti... Bize gelmesi biraz sürer.


    Sorunlu seasonicler 2017 üretimi ve 2020 ye kadar sorun zaten aciga cikti ve fixlemeye calistilar. Fixlendi diye biliyorum, zira phanteks AMP modeli de ayni sekilde üretildi. Ben neden xpg core reactor önerdim? Cünkü kablo kalitesi bunlardan daha iyiydi, 18 yerine 16awg lik (12V) kablolar kullanilmisti. Kablo capi ne kadar artarsa, o kanaldan daha fazla amper, daha az isinarak gecer ve ocp icin bu daha iyidir.


    Gelelim nzxt modeline, akakce den görünen modelin 2020 oldugunu modüler kablo yapisindan gördüm. 2022 modelin modüler soket yapisi farkli... Buradan üreticinin degistigi yahut ünitenin degistigi fikri gündeme gelebilir lakin daha bir review göremedim, yakinlarda cikar. Bu modeli bizim sitelerde göremedim, yurtdisinda ki kaynaklarimdan buldum bir sonra ki posttan devam edicem. Resim icin PC ye gecmem lazim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • NZXT C850 mi XPG Core Reactor 850 mi?
  • Son cikan modelin reviewi cikmis, ben görmemisim.

    https://www.eteknix.com/nzxt-c-series-c850-c1000-gold-power-supply-review/3


    kesinlikle CWT platformuNZXT C850 mi XPG Core Reactor 850 mi? 



    NZXT C850 mi XPG Core Reactor 850 mi?




  • kunGFu kullanıcısına yanıt

    Bu güzel bilgi için teşekkürler, sağ olun var olun :)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Msi mpg 850w için ne düşünüyorsunuz 🙈

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ledd kullanıcısına yanıt

    O da gayet güzel kaliteli bir model. Hatta bazı yerler o modeli indirme sokuyorlar.

  • kunGFu kullanıcısına yanıt

    yakın zamanda (1-1.5 ay önce) bende 650watt olanını aldım; sağ taraftaki resim gibi bağlantı girişleri; pcı ve ana kart girişleri örgülü yapıda diğer kağlolar örgülü değil başka spesifik bir bilgi varsa resim çekip yollayabilirim kıyaslamasını yapabilirsiniz

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.