Şimdi Ara

Nzxt C1200 PSU Rtx 5090 Çalıştırmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, yeni topladığım sistemde kullandığım PSU’dan çıkan 600W ekran kartım msi rtx 5090 sup liq soc kartını çalıştırmıyor. Aygıt yöneticisinde de baktım algılamıyor. Bunun yerine gpu kutusundan gelen sarı uçlu 4 pci e çıkışlı kabloyu takıp psudan gelen 3 pcie bağlayınca çalıştı. Burdaki asıl sorum psudan gelen 600w ın çalıştırmaması durumunu internetten araştırınca hiç kimsede aynı problemi görmedim. Sorun kabloda veya girişte olabilir mi? Alalı daha 15 gün olmadığı için değişim veya iade etmem de kolay olacaktır ya da garantiye verebilirim. Son olarak 4 girişin 3’ü dolu olarak pci e ile güç vermek ekran kartına zarar verebilir mi?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Merhaba hocam, 1200W dan değil de ekran kartına giden 600W çalışmıyor zannımca. Diğer parçalar problemsiz çalışıyor. Güç kablosunun 600 w yazan hem ekran kartı hem psu kısmını iyice soktum malum güç kabloları yanıyor temassızlık durumunda, parayla rezil olmak kısaca.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Dostum konuyu uzatmamak adına yazmadım.O kablo veya giriş kısmında sorun olabilir takmayın kartı yakabilirsiniz bende de var 1200 waat deep coolun soeunsuz 5070 ti kullanıyorum ki 5090 a bile rahatlıkla yetecek PSU siz o güç kaynağını video çekip kanıt olarak iade veya değişime gönderin örnek kendi YouTube kanalımdan bakın

Web Klasöryoutube
    https://www.galax.com/tr/graphics-card/geforce-rtx-5070-ti-exg-w.html #nvida #pc #gaming #msi #5070ti #lianli
    https://www.youtube.com/watch?si=fbBF1aMorRdYeOtz&v=yVqa_XE0MQA&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UltrAslan_06 -- 8 Eylül 2025; 14:49:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.