Şimdi Ara

NVIDIA GTX 1050 & Ti // 1060 & Ti // 1070 & Ti // 1080 & Ti // Titan Serisi [ANA KONU] (1288. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
30.225
Cevap
111
Favori
743.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12861287128812891290
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Tinúviel kullanıcısına yanıt
    Yalnız Guru3D haberde Entry kelimesini girdi/sonuç olarak kullanmış. Entry level veya benzeri şekilde değil.
  • dJ_bLoW kullanıcısına yanıt
    "Entry" diyor ama.
  • X-FI X kullanıcısına yanıt
    Entry level - giris seviyesi seklinde degil, testte 67xxx adiyla kayda gecildigi anlamda kullaniliyor "entry" kelimesi.



    Yani vega'nin hangi sku'su olduguna dair bir bilgi vermiyor.

    Full cipin muhendislik ornegidir.( hbm2 pahali olacak deniyor, giris seviyesinde kullanilmayacaktir muhtemelen)



    Muhendislik ornegi oldugundan 1200mhz hizda( full cip olan mi25 bir nevi pasif bir sogutma ile 1500mhz+ ile cikcak). Ayrica suruculer de beta.

    Yani bu tablolar pek bir sey ifade etmiyor(sahte degilse bile)

    Vega konu basliklarinda da yazdim. Hemen cikarimlar yapmamak lazim (hos gercigi cikarim degil, umitlenmeler veya burdaki gibi alaycilik adeta ne kadar cocuk oldugunu gosteriyor forumda).

    1 ay gibi bi sure sonra belli olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LeviGerman kullanıcısına yanıt
    Söylediğiniz gibi, hiçbir yerde bu kartın tepe model yada giriş seviyesi olduğuna dair bir bilgi yer almıyor.. Kullanılan kartın Kodu ile, Doom 4K tanıtımında kullanılan kart aynı görünüyor ve bu belirtilmiş..

    Bu sonuçlar sızıntı evet. doğluk payı var veya yok..

    Vega kartlar ile alakalı açılan, uzun zamandır yazılıp çizilen ve bir takım testler ile çok üstün bir performansı olacağı söylenen konular var Ekran kartı bölümünde.. şimdi orada şişirilince sorun olmuyorda, ben Nvidia konusunda şaşırdığım ve beklediğimden daha düşük bir sonuç ile karşılaştığım için alay mı etmiş oluyorum..?

    bir başka şey ise, forumda AMD ile kan bağı kurmuş fanboylar ile çok fazla sohbet etmiş olacaksınız ki, her yazanı çocuk sanıyorsunuz.. 37 yaş sizin için çocuk ise yaşınızı söyleyin bir dahaki sefere ona göre hitap edeyim size..

    Giriş seviyesi kart ile 1070 den güçlü diye konu açılmış bile. HBM2 bellek kullanılan giriş seviye kart olmayacaktır diye düşünüyorum.. eğer olursa da ucuz olmaz. eğer 1070 performansı veren 1080 den pahalıya çıkacak bir kartın ucuz tarafı neresi olacak? bunlar tamamen ihtimal ve varsayım.

    AMD çıkarsın ve rekabet olsun, fiyatlar düşsün diyenler o zaman ne derler acaba? Vega giriş seviyesi kart 1080 den pahalı ama 1070 performansı veriyor..

    1 ay içinde herşey daha net ortaya çıkar. güçlü ve performanslı kartın çıkması benim işime gelir. Nvidia daha ucuza satar.. 2020 de yapacağım ekran kartı yatırımı için zemin hazırlamış olur..




  • Amd yine fena batiracak gibi bir his var icimde ama hadi hayirlisi.



    Not: Bir de millete cocuk demeye gerek yok. Herkesin kendine gore bilgi birikimi var. İnsanlari asagilamaya gerek yok bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün 1080 Ti modellerinden birini almayı düşünüyorum. Ancak MSI Gtx 1080 Ti Gaming X mi alsam Asus Gtx 1080 Ti Strix mi alsam emin değilim. Asus konusunda genel bir stok sorunu var bulmak çok zor görünüyor.
  • LuccaCarLino kullanıcısına yanıt
    Hayirli olsun simdiden ben simdiye kadar uc msi kart kullandim ozel sogutmali hepsi de canavar gibi calisti. Asus ta da sadece 980 ti matrix platinum kullandim o da iki hafta icinde bozuldu. O gunden beri asus a karsi mesafeliyim asus um en iyi kartlarindan biriydi hatta o.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • JeaLeusy kullanıcısına yanıt
    Samsung 49ks8500 ve Dell S2716dg alırsanız fiyatı toplamda 5000tl'nin üstünde olacaktır yine bu 4k 144hz monitörlerin üstelik sahip olduğu yeni özelliklerle bile tepkime ve geçikme zamanı oyuna en uygun aralıklarda olacaktır yani bir TV ile kıyaslanılamaz. Şu an 2K 144hz'in bile doğru dürüst hakkını verebilecek kart yok ama 4K 144hz çıkartılacağına göre çok daha güçlü ekran kartlarıda yoldadır.Hareketli oyun dünyası açısından (fps,yarış,futbol) benim hedefimde düşük tepkime ve yüksek yenileme hızına sahip monitörler var yani çözünürlük ikinci sırada geliyor ve bu tanıma uygun en hızlı monitörlerde Asus PG258Q, Acer XB252Q, BenQ XL2540 gibi.

    Samsung 49ks8500
    tepkime süresi 15.9ms,
    konsol lag 19.2ms,
    PC lag 39.5ms


    https://www.blurbusters.com/

    http://www.rtings.com/tv/reviews/samsung/ks8500

    http://www.rtings.com/tv/reviews

    http://www.humanbenchmark.com/tests/reactiontime




  • Televizyonu bilgisayara bağlamaktan ziyade kullanmak için kesin satın alacağım aslında. Extra verip 2k 144 hz gysnc evde deniyim mi bir süre dedim ama fiyatlar çok yüksek ileriyi beklemekte fayda var. Ayriyetten sony nin en üst model televizyonlarında bile gta 5 kasıyor gibiydi tv gerçekten oyun için çok kötü.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JeaLeusy -- 2 Mayıs 2017; 19:6:46 >
  • JeaLeusy kullanıcısına yanıt
    Bir süre beklemekte yarar var katılıyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LuccaCarLino

    Bugün 1080 Ti modellerinden birini almayı düşünüyorum. Ancak MSI Gtx 1080 Ti Gaming X mi alsam Asus Gtx 1080 Ti Strix mi alsam emin değilim. Asus konusunda genel bir stok sorunu var bulmak çok zor görünüyor.

    valla ben Asus markasını seven biriyim, HB fırsatında Asus olmadığından MSI gtx1080 ti aldım...Asus ile MSI yı aynı fiyata alabiliyorsanız Asus alın msi ile takaslayalım, daha kargolanmadı benim kart :))
  • Benim psu'yu geberten şeyi buldum sanırım. Evga'dan gelen sorunlu kart. 1080Ti Teardown videosunda elemanın dediğine göre Evga'nın sorunlu kartlarında yük dengeleyici yokmuş ve bir fazdan çok fazla güç verirken diğerinden çok düşük verebiliyor veya hiç vermeyebiliyormuş. Bu da akımın anlık olarak aşırı yükselmesine sebep oluyormuş. Yanma, CW'nin sonradan çıkması gibi şeylere sebep oluyormuş araştırdığım kadarıyla. 5 yıllık psu için normal karşılıyorum. Birkaç güne(EEEyyyy DHL çek artık şunu gümrükten) yeni psu'm da gelecek. Bir bakıma iyi oldu diyebilirim.

    GTX 1080Ti FTW3 Teardown:
    Mobil için link:https://www.youtube.com/watch?v=4UURdOEMrCA

    Video:



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Firaristt -- 2 Mayıs 2017; 16:7:54 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zuko

    Ya arkadaslar ben bir sey sormak istiyorum yasadigim bir sorunla ilgili. 1080 Hybrid kullaniyorum uzun zamandir da su iki gundur degisik bir fisss diye hava bosalmasi duyuyorum oyundayken, sicakliga bakiyorum 90 dereceye cikmis gosteriyor ama oyle oynadigim oyun da indie oyun yani, kasa buz gibi elimi degince. Normalde isinirdi kasa hissederdim 60-70'e cikinca ama kasa sogukken 90 derece gosteriyor bir de boyle fisss diye ses cikiyor. Kablolari kontrol falan ettim bir sey yok, sizinti falan da gormedim. Nedir bu sorun bileniniz var mi?

    Yok mu bilen eden?

    Bir de bilgisayari kapatip aciyorum, bosta 60 derecede durmaya basladi surekli anlamadim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zuko -- 2 Mayıs 2017; 16:18:34 >
  • Zuko kullanıcısına yanıt
    Radyatörde veya pompada sorun olabilir. Boşta 60 hayra alamet değil.
  • Zuko kullanıcısına yanıt
    Benim kullandığım genelde boştayken 25 30 arası olurdu. Yük altında ise 55 Max 60. Sistemin pompasında arıza olabilir. Bir kulak ver iyice dinle hocam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • theVATANSEVER kullanıcısına yanıt
    En geç 2 mayısta kargoda diyordu hala kargolanmamış. Canlı destekle konuştuğumda 12 ye kadar kargolanmaz ize tekrar iletişime geçin dedi ne alakaysa sanki 12 de verecekler kargoya. Siz bir yerle iletişime geçtiniz mi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: JeaLeusy

    En geç 2 mayısta kargoda diyordu hala kargolanmamış. Canlı destekle konuştuğumda 12 ye kadar kargolanmaz ize tekrar iletişime geçin dedi ne alakaysa sanki 12 de verecekler kargoya. Siz bir yerle iletişime geçtiniz mi ?

    yok kardeşim bende de durum aynı.2 Mayıs diyordu bekliyoruz bakalım...kart döneminin son iki günü aldığımdan bu ayki taksidini ödedim bile :D ... herhangi bir iletişime de geçmedim daha...yarın yazarım.
  • theVATANSEVER kullanıcısına yanıt
    Ben görüştüm tekrardan kargo firmaları bize özel akşamlarıda çalışıyor dedi bugün içinde kargoya verilecekmiş takip edelim bakalım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • JeaLeusy kullanıcısına yanıt
    Bende beklemedeyim dostum ona göre eski kartları satacam. Hatta birkaç gün daha gecikirse iptal bile edebilirim siparişi zaten indirimi görünce gaza gelip almıştım inşallah dediğin gibi akşama kadar verirler
  • drhiziracil kullanıcısına yanıt
    Sorma ben yeni seri beklerim ya dizi film izlerim bir kaç ay dedim adamlar bana inat kampanya yaptı. 3068 tl şuan 1080 ti gaming x için çok uygun bir fiyat geri satılığa koysan 300 kar bırakır. Ben senelerdir ya yurt dışından yada demircibu yani burhan abiden kart alırım beni bile sıfır türkiye garantili kart almaya ikna edecek bir fiyattı



    Bide msı garantiyi 3 seneye çıkardı benim 780 li arkadaşımın karta parça bulamayıp gtx 1070 verdi asus. Bir arkadaşımda forumdan 900 e kart alıp 2200 tl iade aldı gtx 1080 parası verdiler çocuğa. Garantiye ilgi duymaya başladım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12861287128812891290
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.