Şimdi Ara

Nvidia Titan V: Yine dünyanın en güçlüsü (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
2.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Nvidia titan ekran kartlarını 1000 dolardan cıkarırdı sımdı bu fıyat nıye 3 kat arttı tabıkı amd ortalıkta olmadıgı ıcın
    Ulkemızde satılmaz ama satılırsa olacagı fıyat rahat 15.000tl
  • mehmedaltair kullanıcısına yanıt
    Bizi de unutmaz Nvdia. Daha çok paramızı alır :)
  • bu demek oluyoki gtx2000 serisinin fiyatı baya tuzlu olacak gtx1000 fiyatıda pek düşcek gibi değil

  • Ula kimsede demiyor ki Nvidia acaba AMD ye ne kadar patent ödedi de bu fiyat bu kadar uçtu diye. HBM belleklerin patenti AMD ye ait. Demek ki biraz fazla pahalıya gelmiş bellekler Nvidia ya.

    Ama şu bi gerçek Nvidia AMD 'yi sildi baba. 2013 yılından kalan HD 7850 kartı ile yola devam. Seneye Volta dan şöyle 1000 1200 tl ye 1070 1060 arası bir kart gelirse upgrade yaparız.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Six Feet Under.


    quote:

    Orijinalden alıntı: PatlıcanMusakso


    quote:

    Orijinalden alıntı: Six Feet Under.

    AMD fanları ağlıyordu. Yeter artık vurma Nvidia diyordu

    dedi cebinde bu karti alacak parasi olmayan adam.



    Not: nvidia kullanicisi.

    Muhteşem, fevkalade bir mantık. Benim 3000 dolarlık kart alamayacak oluşum Nvidia'nın AMD'yi EZDİĞİ, PERİŞAN ettiği gerçeğini değiştirmiyor

    Senin anlayamadığın tek şey AMD yada Nvidia hangisi pazar da tek el olursa sen daha böyle 3000$ lık kartlara uzaktan bakmaya devam edeceksin. Nvidia, AMD yi ezdi diye sevinmek fanatiklikten, cahillikten başka bir şey değil.




  • Amd mining cilere çalışıyor gamer/son kullanıcı umrunda bile değil ryzen ile ne kadar desteklediysem ekran kartı kısmıyla da o kadar çirkef görünüyor gözüme

  • nvidia 2080 ti yi bekliyorum. dehşet birşey olacak kesinlikle. bu karta bu kadar para vermek bence pek mantıklı değil. ti serisi kartlar çok daha cüzzi miktara benzer oyun performansı verebiliyor. ama titan bu kadar pahalıysa ti serisi kart en ucuz 1000 dolar olsun hadi. 1000 dolar bile ciddi pahalı bir kart olur. bekleyip göreceğiz.
  • Piyasadaki bütün oyunları 4K Ultra ayarda 60 Fps ıkılıp sıkılmadan oynatır sanırım

  • Nvidia yine 3000$ dolara Titan Z diye bir ucube çıkarmıştı. Titan V fiyatının normal seri kartların fiyatlarında belirleyici olacağını düşünmüyorum.

    Ama madencilerin arz talep dengesini bozması ve AMD'nin rekabetten düşmesi piyasanın yine anormal yükselmesine sebep olabilir.
  • yıllar önce titan serisi ilk çıktıklarında normal kartlar 2-3 gb iken 1000 usd 6gb baya güçlü gpu çıkmıştı şimdi 3000 usd olması çok aşırı olmuş
    pazarda rekabet lazım çünkü alt ürün gamında bunun yansıması olucaktır
    ben hatırlıyorum gtx670 800 tl bulunuyordu gtx970 900-1000 tl gibi şimdi gtx1070 1700-1900 gibi arada çok ciddi fark olmuş artık bu kartlara erişemez olduk bu işin sonu iyi bitmiyor
    oyun için konsola geri dönüş yapacaz gibi
    2018 ps4 pronun katliamı olucak gibi çünkü last of us part 2 god of war spiderman detroid become human ve yeni red dead oyunu geliyor pc de çıkması çok süpriz olur çıkarsada gta 5 gibi suyu çıktıktan sonra gelir

  • AMD'den tam anlamıyla kayda değer bir cevap gelmezken, NVIDIA'nın durmak bilmemesi...
  • Keşke titan z gibi elinde patlasa Nvidia nın ama amd de o ışık yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonunda 4K ultra kartı geldi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: obsesoz

    GTA 5 çalıştırır mı?

    Bende 1080 ti sli var çimenli alanlarda fps 30 un altına düşüyor. bunda da 40 a falan düşer.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaynak gösterdiğiniz site dahil, tüm donanım sitelerinde gpu çekirdeğinin Gv 100 olduğu açıkça yazarken siz nasıl Gv 102 olduğu sonucuna vardınız?

  • bu kartın 14gb olmasını beklerdim hele ki hbm2 kullanıyolarsa bi anlamı olmalı ram miktarının. fiyatı da baya bi abartmışlar gibi, titan x pascal 1650$ ken, 24 gb ram li quadro p6000 4800$ ken, titan v yi 3000$ yapmak akıl kârı değil. 2000$ deseler tamam da fiyatı quadroya yaklaşan bir kart varken fazla kişinin alacağını sanmam. millet 2080ti bekler çıkınca alırlar 2000$ daha ucuzuna titan v performansında kartı. öte yandan 8k gaminge tek kart kullanarak ulaşma yolunda ilerliyoruz gibi.

  • Abi hala fiyatı tartışanlar, yorumlayanlar var.

    Fiyat elbette mantıklı olmayacak. Daha önce 815mm2 gpu mu üretildi. Gpunun boyutları akıl dışı, fiyatı öyle oluyor tabi. Hem de şuanki en ileri üretim tekniği ile üretilmiş. Yani büyük gpu üretmenin en zor olduğu üretim tekniğinde olamayacak kadar büyük bir gpu yapılmış durumda. Daha 12nm ve volta mimarili başka bir kart da görmedik. Genelde yeni üretim teknikleri küçük gpularla denenir. Burda alakası yok. Bu kartın maliyeti bile inanılmaz yüksektir. Son kullanıcıya satılabilecek durumda olmadığını tahmin etmek zor değil.

    Edit: Reddit'ten de şunu eklemiş olalım. Fiyata dair görülmesi gereken bir nokta:



    Buna bir de tensor core sayesinde uçuk düzeydeki fp16 (half precision) performansını ekleyelim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamad -- 9 Aralık 2017; 17:22:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Titan mitan farketmez bunda da GTA 5 40 FPS verir. Artık anlayın arkadaşlar oyun bozuk. Tıpkı PS de kolun bozuk olduğu gibi..

  • quote:

    Orijinalden alıntı: mehmedaltair

    Nvidia yine akmış bir 10 yıl sonra sürücüsüz arabalar yaygınlaşınca rakipsiz şekilde bunları satıp tonla para kazanacaklar.

    sürücüsüz araba çıkar sürücüsüz ekran kartı çıkmaz!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.