Şimdi Ara

Nvidia sürücüsü kuramıyorum (Intel 4600 ve GTX770M)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
1.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba. Başlıkta dediğim gibi dizüstü bilgisayarımda Intel 4600 ve Nvidia GTX770M ekran kartı var. Dün Geforce Experience çalışmıyor diye kaldırmaya çalıştım yarım kaldı kaldırılmadı. Sonra Nvidia sürücüsünü güncelleyim dedim yine olmadı yükelem yarım kaldı. Sonra sürücüyü de kaldıramadım o da yarım kaldı. Ben de Display Driver Uninstaller v9.3 ile kaldırdım komple. Ancak sorun şuki öyle bir kaldırdıki manyak şuan hiç görmüyor. Ne orjinali, ne son sürümü hiçbişey kurulmuyor. Şuan sadece intel ile kala kaldım. Biosu sıfırladım ama olmadı. İnternette arattım ama düzgün bir çözüm bulamadım. Format atmak istemiyorum ama atsam bile görmez diye de korkuyorum. Şuan aygıt yöneticisinde görünmüyor.

     Nvidia sürücüsü kuramıyorum (Intel 4600 ve GTX770M)



  • quote:

    Orijinalden alıntı: kesbi

    Merhaba. Başlıkta dediğim gibi dizüstü bilgisayarımda Intel 4600 ve Nvidia GTX770M ekran kartı var. Dün Geforce Experience çalışmıyor diye kaldırmaya çalıştım yarım kaldı kaldırılmadı. Sonra Nvidia sürücüsünü güncelleyim dedim yine olmadı yükelem yarım kaldı. Sonra sürücüyü de kaldıramadım o da yarım kaldı. Ben de Display Driver Uninstaller v9.3 ile kaldırdım komple. Ancak sorun şuki öyle bir kaldırdıki manyak şuan hiç görmüyor. Ne orjinali, ne son sürümü hiçbişey kurulmuyor. Şuan sadece intel ile kala kaldım. Biosu sıfırladım ama olmadı. İnternette arattım ama düzgün bir çözüm bulamadım. Format atmak istemiyorum ama atsam bile görmez diye de korkuyorum. Şuan aygıt yöneticisinde görünmüyor.

    Sistem Geri Yükleme yapmayı dener misiniz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Opus Diabolicum -- 10 Kasım 2013; 22:02:01 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: EternalFK
    Sistem Geri Yükleme yapmayı dener misiniz?

    Format veya sistemi geri yükleme son çare. Şuan hiçbir verimi kaybetmeyi istemiyorum. Varsa bir çözümü çözmek istiyorum. Sonuçta haswelli tüm bilgisayarlarda olabilecek bir sorun. Bir de alıntı yapmanıza gerek yoktu. Mesajınızı düzenlerseniz sevinirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesbi -- 10 Kasım 2013; 20:44:07 >
  • Anlıyorum, format kesin çözüm gibi duruyor bu durumda, başka bir yöntemi vardır umarım
  • Öneri için teşekkürler. Ama format atarım gibi yarıan kadar çözemezsem. Intelde bilgisayarla gelen kendi sürücüsünü kurdum belki ondandır diye. Bu sefer de LOL'da client çöktü giremedim bi türlü. Tekrar güncel sürücü yükledim. Ama Nvidia şuan piyasada yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.