Şimdi Ara

NVIDIA RTX 3000 Serisi [ANA KONU] (442. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
46.006
Cevap
245
Favori
2.619.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
97 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 440441442443444
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Foruma girip bi bakıyım dedim kim nereden alıyor insanlar bilgi paylaşıyormu vs diye topicin yarısından çoğu kavga, şaka gibi :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HWS

    Tamam hocam aklımdasınız zaten hemen almak istesem bile Kadıköy'den Beylikdüzü'ne 1 saatte hayatta gelemem
    Metrobuste marstan bir önceki durak beylikdüzü
    Pm attım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3090 çıktıgında stok sorunu olur mu acaba
  • The Frost kullanıcısına yanıt
    Hocam fiyat benim için çok iyi 8 Bin TL üzerine çıkmak istemiyorum. sizce alınır mı palit stokta yakalarsam ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 3qzotix ben de seni engelledim şimdi iyi oluyor böyle söyleyin kim beni ya da bizi engelliyorsa söyleyin tabi biz de sizi engelleyelim her şey karşılıklı

  • farukclkk kullanıcısına yanıt
    alınır, palit yıllar önce almışlığım vardır 6600 GT hiç unutmam gayet de güzeldi kullandıktan sonra da başkasına sattım hiç problem olmadı
  • b0Ni kullanıcısına yanıt
    gayet makul donanimlar hocam. onerilen ayarlar 1080p high 60 fps icin falan mi acaba? oyle ise bence optimizasyon gayet iyi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arthur_Morgan -- 18 Eylül 2020; 19:40:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3qzotix 3 kullanıcısına yanıt
    Engelledim hocam. Aynen acelemiz yok şu an zevkli bir süreç var ben bu bekleme inceleme karar verme sürecinden de zevk alıyorum. Her gün kartlar tanıtılıyor testler geliyor bilgiler paylaşılıyor bence kartlara saldırmaya gerek yok. Önümüzde AMD'nin kartları var NVIDIA'nın 3080SUPER gibi kartları var bence bekleyen karlı çıkacak.
  • Faturasını vercek atarım hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet 1080p/60fps/high olması lazım
  • b0Ni kullanıcısına yanıt
    bence de o gereksinimler 1080p için makul ama 1440p ve üzeri için en az 1080 seviyesine çıkmak gerekir diye düşündüm
  • OneTreeHill kullanıcısına yanıt
    3Dsmax ta test etmek istiyorsan Vray ile işin yok, bu kartları tercih eden zaten Gpu rendering yapmaz. Sen viewport performansına bak. 30M poligonlu bir sahne aç yada oluştur, istersen gönderedebilirim , evirip çevirirken FPS farklılıklarını test edebilirsen , çok faydalı olur. Zamanında ben yapıcaktım ama Quadroların çöp olduğunu bildiğim için açıkçası milletede anlatmaya gerek duymadım.

    Birde, güzel bir arkaplan, çekim ortamı vs. yaparsan güzel olur, bu konuda da yardımcı olabilirim.
  • ilker burak kullanıcısına yanıt
    Engelledim hocam engelleyebilirsin. Boş muhabbetten başka bir şey yaptığın yok şu konuda.
  • amazon.de zotac için birisi yetkili biriyle konuşmuş:https://www.reddit.com/r/nvidia/comments/iv9hwz/amazonde_zotac_rtx_3080_any_updates/g5punrh?utm_source=share&utm_medium=web2x&context=3

    özeti; kartlar amazonda yok. ekime kadar da olmayacak gibi görünüyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

    amazon.de zotac için birisi yetkili biriyle konuşmuş:https://www.reddit.com/r/nvidia/comments/iv9hwz/amazonde_zotac_rtx_3080_any_updates/g5punrh?utm_source=share&utm_medium=web2x&context=3

    özeti; kartlar amazonda yok. ekime kadar da olmayacak gibi görünüyor.
    Nvidia amd'nin önüne geçmek için çok saçma bir çıkış yaptı sanırım. Ellerinde olmayan malı varmış gibi satıyorlar. Aynı durum playstation için vs. olsa abd'de filan yakarlar orayı.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ookami

    Merakımdan soruyorum Freesync olduğu için bu monitör RX 6000 serisini beklemeyi düşünmez misiniz

    Geforce kartlar freesync teknolojisinden yararlanabiliyorlar mı
    Freesync olan kartlar ya 10xx ya 20xx serisiyle beraber Nvidia kartlarıyla da kullanılabiliyor diye biliyorum. Fakat gysnc kadar performanslı olmuyormuş. Ancak bir çok freesync modülü olan kart nvidia onayı almıyorlar sanırım, gysnc de kullanabiliyorlar. Bu ekran onlardan biri diye okumuştum ama onun için almadım xD. IPS 4K monitörler arasında en az latency olan ekranlardan bir tanesi. Her yer de budget 4k gaming monitor olarak geçiyor. Kardeşimin takip ettiği bir listede en üst ASUS TUF 4k 144hz olan monitor 12k üstüydü sanırım fiyatı, onun arkasında geliyordu. Genel olarak inceleme ve yorumları hoşuma gitti, fiyatı da uygun geldi aldım :). An itibariyle taktım, IPS Glow varsa bile fark edilmeyecek kadar az var (ışık sızması filan da yok), yarım saat ölü piksel aradık bulamadık. 2060s ile 4k oynanmayacağını tekrardan kanıtlamış oldum, az ayar düşürüp güzelim WoW açtım, etrafta uçarak geziyorum 4k şu an :)




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Manyaqçocuk

    Nvidia amd'nin önüne geçmek için çok saçma bir çıkış yaptı sanırım. Ellerinde olmayan malı varmış gibi satıyorlar. Aynı durum playstation için vs. olsa abd'de filan yakarlar orayı.

    Alıntıları Göster
    Playstation'da oldu :) Daha farklı ama olsun. Önce Wallmart bir gün erken başlıyor pre-order almaya, diğer 3. parti satış siteleri de başlıyor açmaya en son Sony açıyor yanlış hatırlamıyorsam ama söz verilenden erken açılmış oluyor. Millet de köpürdü o zaman niye preorder mail listesi oluşturdunuz diye, niye önceden haber vermediniz vs. Ama bot olayı olmuş gözükmüyor şu an orada.
    Bot durumlarında suç Nvidia'da ama 3.parti stock olayı tamamen satıcıların ve üreticilerin suçu bence. En iyi ihtimal lojistik umut ederek tahminler vermişler fos çıkmış gözüküyor benim anladığım konularda.




  • Manyaqçocuk M kullanıcısına yanıt
    paper launch deyip duruyordu millet. şimdi anladım ne demekmiş. boşa heves ettik(ya da ettim). sandım ki kartlar çıkacak siparişi geçeceğim 3-5 güne elimde olacak başlayacağım kullanmaya. kendimi en kötüsüne hazırladım şimdi. kasımın ortasına kadar hiç gelmeyecekmiş gibi düşüneceğim.
  • 
Sayfa: önceki 440441442443444
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.