pny xlr8 revel mi daha iyidir vision mu? |
Arkadaşlar dün msi 3060 ti aldım 6160 TL'ye fiyat nasıl sizce iptal edeyim mi ? |
3070 Strix Fiyat:₺8.377,35 + ₺106,69 Kargo ücreti https://www.amazon.com.tr/GEFORCE-ROG-STRIX-RTX3070-O8G-GAMING-GDDR6-256bit-2xHDMI/dp/B08KHHF881 |
Gümrük sürecinde ekstra ücretler çıkması veya gümrükten geri dönmesi vs... |
2 gün önce 5600 e 5700 e alanlar olmuş şimdi de 3070 bulunabiliyor aynı fiyata ya da 200 lira fazlasına falan. |
Az önce bende sordum aynı soruyu @` quaD. PNY dedi üzdü beni :) |
sabah 8.600'e 3080 tuf aldı bir arkadaş TR garantili amazondan. |
|
Mar 19-Mar 30 tarihleri arasında teslim edilecek diyor vision acaba daha erkengelir mi ? . şimdi bir de msi suprim gelecek. aralarında araba parası fark var :D hangisini kullansam acaba |
|
hıı iyi hocam bende zaten pny siparişi var vision gelince almaya çalışayım mı çalışmayayım mı diye sormuştum |
Bana göre Japonya'dan bu alınır sadece, Almanya'yı ise önemsemiyorum ablam orada yaşadığı için, sıkıntı olursa o garantiye verir en kötü. |
Çok teşekkür ederim. Bizim TR Amazon'a falan düşmüyor sanırım bu model. |
anladım,teşekkürler... |
PNY Revel, Gigabyte Eagle'dan daha iyi MSI Vision'dan değil... < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hicks -- 21 Ocak 2021; 20:38:20 > |
Benim de aynı şekilde baharda Hollanda'dan alma durumum var.Belki stok sorunu çözülür o zamana kadar da fiyatlar biraz düşer.Beklemedeyim şimdilik... |
Gigabyte vision hocam sorduğumuz |
|