Sabahın erken saatlerinde stoklara girdi lakin amazon satmıyor o ürünü. Amazon harici gülmez garibanın yüzüne :) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harmonyt -- 16 Ocak 2021; 9:4:8 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Felurian -- 16 Ocak 2021; 10:6:57 > |
|
Beyler yumulun ben bunu alıyorum büyük ihtimalle; |
Japaon bunlar herşeyi yapabilirler, normal olmasa napacaksınız ki? Kart artık yolda gerisini onlar düşünsün, 1-2 gün içinde düzelecektir ama öyle kalırsa bir e-mail atarsınız... |
|
HB deki GameRock 3070 modelini 9000TL den satın almışlar. Millet iyi kazanıyor sanırım 3-5 bakmadan yapıştırıyorlar :) |
|
Hayırlı olsun hocam. Galakuro'dan 2 kez ban yedikten sonra Amazon JP ile münasebitimi bitirdim |
|
Beyler bankayla görüştüğümde sorunun düzeldiğini söylediler. Bu seferki iptalin nedeni ise daha önceki siparişlerimin reddedilmesi. Saçmalık. Bullsh*t ![]() |
japonyamı hala bu? |
Newegg hocam. Bankayı yine aradım durum bizle alakalı değil newegg ile alakalı diyor. Newegg'e diyorum o da bankayla alakalı diyor. |
İllaki duymussunuzdur eger o msi i alıyorsanız garantisi olmayacak? |
|
Evet yukarıda da kendim belirttim uzak durmak gerek diye lakin hiçbir yerde stok göremeyince insanın sipariş edesi geliyor. Neyse belki de hayırlısı buydu. |
|
Hocam durum Newegg ile alakalı. Bankayı 2 defa aradım. Bizlik bir sıkıntı yok ekranlarımıza yansıyan hata yok diyor ödeme yapacağınız kurum kabul etmiyor diyor. Newegg müşteri hizmetlerine yazıyorum durum illa bankanızla alakalı diyor. Hata sebebi ise daha önce birçok kez reddedilen ödeme olduğunu yazdı newegg müşteri hizmetleri. |
Hatta bana SMS bile gelmedi hata olduğu zaman Enpara'dan SMS gelir normalde. 3D onay ekrandan sms ile gelen şifreyi yazıyorum doğrulama başarılı diyor. Processing diyor sonra voided - order cancelled diyor. |