benim bir hesapta sanal kart ile sipariş vermiştim ondan çekemez de diğeri normal kredi kartıydı. gerçi kullandığım kredi kartında da yüksek miktarlı işlemleri ilk seferde çekmiyor nedense, otomatik arayıp onay alıyorlar sonra tekrar deneyince çekebiliyorum. bugün amazon'da TL işlemi bile çekmedi ilk başta, bunu da çekemez heralde bu yüzden. ilginçmiş ama normalde banlanınca siparişlerin iptal olması lazım, ps5 alırken de hesabı kapanan olmuştu baya. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 16 Ocak 2021; 1:50:50 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
amazon tr takip et hocam, tl ödeyerek alırsın yurtdışından geliyor sadece. alttaki 7000e stoğa giriyor günde 2-3 kere ama anında bitiyor |
Hocam alabilme imkanı olsa insanlar burada Galakuro kovalar mıydı sizce? |
|
Haklisin kardesimde fakirin ekmegi umut iste :)) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
japonyadan alırım meksikadan alırım heryerden alırım ama hintliden almam. Hint rus ve çinden uzak durmak lazım. |
Valla supermis bende 2070 super 3600x islemcili sistem mevcut 3070 ile yükseltmek istiyorum fazlasi suanlik beni aşıyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercani_38 -- 16 Ocak 2021; 1:48:49 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercani_38 -- 16 Ocak 2021; 1:41:41 > |
hocam sepette ₺6,246 görünüyor |
|
evet hocam sepete atınca fark koyuyor |
pirana gibi saldırdılar ve tükettiler zaten hocam emeğinize sağlık |