Stokta yok yazıyordu ama satın alma seçeneği vardı, zamanı belli olmadığı için almadım ben de. |
3060ti ile kafa kafaya hocam, ilerleyen vakitlerde rtx ve dlss performansı 3 serisinde daha iyi ama tabii ki uygun fiyata bulursan 2080super de üzmez. Ben de bıkmıştım 2080s alacaktım ama onlar da cok pahalı hocam 5500 e filan bulsam direkt alacaktım da, bugün 6200 e 3060ti denk getirdim qp'den. |
seri yapıştırın |
Hocam burdaki ürünlerden seçip açmıştım. Birde 1870.sayfadaki linklerede bakabilirsiniz. |
Valla mataramasuko soğuk içiyim olmaz inşallah sonumuz |
Suprim için 4500 limit var 3000 TL daha lazım :D Amazon.jp trio için 6642 TL çekmiş. Suprime destek çıkana trioyu aldığım gibi satarım Arkadaş Amazon.jp çok kötü yakaladı. suprim alınca onu sallarım dedim ama caponlar izin vermedi... :D |
hocam ben de kıllandım şimdi, benim de siparişim vardı hesap bloke oldu, tr den kart aldım. Şimdi bir de bunun parasını çekip yollamasınlar? |
https://www.amazon.com.tr/hz/wishlist/ls/UY181H6YHLHT?ref_=wl_share Benim takip ettiğim amazondaki 3060 ve 3070'ler, araya bir tane de 2070S kaynadı idare edin |
Hocam kartı yurtdışına vs kapatın hemen paranın çekilmesini istemiyorsanız.Benim aklıma gelmezdi böyle bir saçmalık yapacakları. |
Cidden ne halt etmişler belli değil. Bakalım bana ne yapacaklar. Parayı çektiler. 18 ince stokta olacak. Sonra 27 ocağa kadar teslim edeceğiz diyorlar. Bakalım şutlayacaklar mı... |
Aman oynaşmayın siparişlerle,kıllanıyor adamlar .Sipariş iptal edip yeniden verme gibi durumlarda incelemeye giriyor belli ki. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DRAGUT -- 16 Ocak 2021; 0:46:33 > |
Muhtemelen. Ellemeyeceğim zaten gelsin Trio. DE'den suprim için pazartesine kadar beklerse karta limit açarım. Beklemezse yapacak birşey yok... |
|
Çok teşekkürler... |
Herhangi bir kartı sepete eklemek için bastım canlı destek vardı görüntülü görüştüm türkiyeye kargo var mı dedim yok dedi |
Türkiye'ye gönderiyor mu? |
Siparişi iptal edilenler bazı kartları ekleyip iptal edenler mi oluyor genelde. Yani Kartı direk alsak ve iptal etmesek sorunsuz gonderiyorlar mı ? Enpara bir şekilde calısmuyor her halukarda değil mi ? Teşekkürler. |
Ben 2 kez ban yedim. Siparişleridme bir oynama yoktu. Birisinde karttan kontrol amaçlı 8 kuruş/1 yen bile çekildi. Ama yine de hesaplar askıya alındı. |
Bu video yüzünden banlanıyoz arkadaşlar < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi APOLL0 -- 16 Ocak 2021; 0:58:45 > |
|