"Qp sitesinde ürünleri uygun fiyata satabiliyor" cümlemi geri alıyorum < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oup59 -- 7 Ocak 2021; 17:43:58 > |
|
Dedim ben sana kart daha üretilmesi senin diye inanmadın bana. |
|
amazon.com üzerinden mi satın almıştınız? |
Gözüm kaldıydı o kartta ondandır bu süreç |
Kasım ayında aynı sitede 8.500 liraya satıldı bu kart. Pahalı bulup almamıştık sonrasında stok tükenmişti. Üzerine neredeyse bin lira binmiş. |
Bizim dükkan hocam bugün satıldı kart :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam isin garibi ben hizli teslimat secmedim size diye bana yolladilar herhalde karti < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
https://www.qp.com.tr/asus-tuf-gaming-geforce-rtx-3080-oc-edition-10g-320-bit-ekran-karti Fena değil gene fiyat artışına göre. |
|
üreticiler ne kadar zam yaptı fiyatlara $50 falan değil mi? bizimkilerden dolayı mı bu kadar fark oldu bir anda |
$80-180 arası. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Teşekkür ederim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Banka kampanyaları ile yüklediğim bakiyeyi de kullandım daha da uyguna geldi. Teşekkür ederim. İncelemelerine baktım RTX 2000 serisi gibi başarısız değil sıcaklık konusunda gayet iyi duruyor. Benim tek çekincem görüntüsü oldu. Dikey taksam çok sırıtır çünkü. Bekleyen, kart arayan herkes bir an önce alır umarım. |
Ben 3080 derim rt dlss farkı. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |