< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Gamegaraj mı? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Asus RTX 3070 DUAL OC https://www.amazon.co.uk/gp/product/B08KHFZN9P/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1 Herşey dahil 6300 civarına geliyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kralcr1994 -- 5 Kasım 2020; 9:25:28 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Onu bekleyeceğine yurtiçi 7000-7500 arası bi tane al bence, biraz fazla verirsin; ama sorunsuz garantin olur ve satmak istersen 2. elde daha cazip olur. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Herhalde hayatimda ilk defa stok bitmeden birseyi alabildim :) Bugun teslim edilecek |
Müşteri yetkilisi falan uğraşın hocam sonuna kadar. Ama bu saatten sonra artık COD kodu verirler heralde. Bu arada siz inno3d 3090ı iade edebildiniz mi? Sorun çıkardılar mı? @Pyrosus evet game garaj hocam. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam merhaba, kartın yük altındaki ses durumu nasıl? Bu soğutmayı sağlarken gürültü çıkarıyor mu? |
Bende aynı kartı sipariş verdim. Bu gün teslim alacağım. Kullanıp kullanmamak konusunda kararsızdım. Kimi kartlar çok ses yapıyor gerçekten rahatsız ediyor. Sizin yorumunuzdan sonra içim biraz daha rahatladı. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aredyak -- 5 Kasım 2020; 10:30:22 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emir302 -- 5 Kasım 2020; 10:36:20 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aredyak -- 5 Kasım 2020; 10:41:58 > |
Bence pc'ye temiz kurulum yapın. 2032 Mhz avg ile alınacak bir puan değil sizin skorunuz. ![]() |
Geçen teknoseyir kanalında canlı yayında asus dual 3070 kullanıyordu murat gamsız. Öyle cok ısınan bir kart değil asus dual. Tam yükte 70 i geçmiyordu yanlış hatırlamıyorsam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |