< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ben sipariş geçmeden önce canlı destekle görüştüğümde " Kart elinze ulaştığında bize ulaşın kodunuzu veriyoruz " yanıtını almıştım. Sen firmadan böyle bi talepte bulundunmu kartı aldıktan sonra |
Kod veriliyorsa tamam teşekkürler bilgi için. Kartı almadım alırsam verirler mi diye merak ediyordum. 3090 hevesim var ama bi taraftan da o kadar gerek yok diyorum düşünüyorum falan karışık:) |
amazon.co.uk 625 sterlin tüm vergiler dahil ama pahalı geldi bana 11tl olduğunu düşünürsek 6875TL burada zaten 7300tl çok fark yok. Yine de linki vereyim. |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Newegg'de msi ventus 3070 toplam 6019 TL'den stoğu açıldı, place order diyemeden bitti... |
Teşekkür ederim. 3DMark var zamanında steam de indirime girmişti almıştım. Onu yapayum. Sizin istediğiniz bir program varsa onu da yazın yapayım. @Daxteroy hocam RGB kapatılabiliyor. Veya değişik efekler mümkün. RGB kısmı çok büyük sizi rahatsız etmesi anlaşılır bir durum. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yeni BR hayırlı olsun bakalım. https://www.merlininkazani.com/crysis-next-isimli-battle-royale-oyunu-sizdirildi-haber-114337 |
![]() Türkiyeye göndermiyor)) |
Bence güzel duruyor baya. H.o. |
garantisi olmuyor değil mi amazondan.co.uk tan alırsak |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OssiiE -- 3 Kasım 2020; 22:16:13 > |
Bir Süredir TR stoklara 3080 girmiyor mu? eskiden burda an ve an link girilirdi. bende o şekilde hepsiburadadan aldım mesela 3080. Ama şimdi hiç görmüyorum. Acaba stoklar durdu mu? yoksa kavgalar münakaşalar uzayında topluluk uzaklaştı mı burdan? |
whatsaptan yollarım görüntüyü çekip test için hangi programı istersen yapayım |