Şimdi Ara

NVIDIA RTX 3000 Serisi [ANA KONU] (1006. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
46.007
Cevap
245
Favori
2.619.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
97 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10041005100610071008
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • insanları anlamak zor. Çıksın kartlar bakalım. Hangisi daha iyi ise onu alalım. Bütçe yeterli değilse F/p kartlarına bakalım. Nedir bu heyecan kavga dövüş. NV AMD bu kadar kavga etmiyor.


    Özellikle dövizin müthiş artışından sonra paramız iyice pul oldu. açıkcası ben cebıme bakarım. Alacağım kart f/p ürünü olacak zaten. AMD de sorun olmaz ise driver vs. ona bakarım. Olur ise NV seçimi yaparım.


    Herzaman bu 2 firmanın çekişmesi bize yarar. yakın olsun fiyat kırsınlar. AMD geçmiş yada NV geçmiş ne benim ...de ne de benim oğlanın ....de. ;)



    NVIDIA RTX 3000 Serisi [ANA KONU]
  • irfanica kullanıcısına yanıt
    Tebrikler 🎊🎉🎈🍾 3080 satın almayı başarabilen ender insanlardansın hayırlı olsun, milli piyango ikramiyesi gibi kim hangi sitede görürse günde 3-5 kişi alıyor valla helal olsun , bazı arkadaşlar gerçekten azimli 2 aydır ekran kartı kovaladığı kadar başka bir iş yapsalardı 3090 parası kazanırlardı herhalde ...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • AMD fanboyları zor bekliyormuş kartların tanıtılmasını, tanıtılsa da Nvdia konusuna gidip boş yapsak diye, oğlum az bir sakin olun la kartlarınız bir çıksın bir başa baş kartlar kapıştırılsın he o zaman gerçekten dediğiniz gibiyse bizde düşünürüz. Amdciler konudan öteye gidin konuyu hallaç pamuğuna çevirmeyin. Oturun kartınızı bekleyin bizim gibi efendi efendi

  • Amd nin iyi çıkmasıyla Nvidia kartlarını daha iyi performans daha iyi fiyatlarla alma imkanı yarattı.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: APOLL0

    Amd alacaklar için şimdiden linki atayım şuraya:
    https://www.guru3d.com/files-details/display-driver-uninstaller-download.html

    Tebrikler çok ince görmüşsünüz NVIDIA RTX 3000 Serisi [ANA KONU] 

  • ottomanempiree O kullanıcısına yanıt
    Kardeşim daha neyi beklicez ne heves kaldı ne istek kaldı , 1.5 Ay geçmiş piyasaya gireli hala almak mucize gibi , kartı alan evde kutlama yapıyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • AMD tarafında ki bu gelişmeler güzel ve bizim gibi RTX 3000 serisi bekleyenlerin işine gelir. Rekabet her zaman tüketiciye yarar, bizde bunu bekliyorduk çok güzel oldu.

  • Dezert kullanıcısına yanıt

    +1000NVIDIA RTX 3000 Serisi [ANA KONU] 




  • < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxpeck -- 28 Ekim 2020; 21:27:42 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Pyrosus

    13

    Resim üstünde konuşalım. 6900xt çıkış fiyatı 999 dolar ancak after market sonrası fiyatı 1150-1200 dolar olur. buna 32 dolar kargo ve 271 dolar vergiyi koyarsak kapına kadar 1450-1500 dolara gelir. 1500 usd = ortama 12500 lira.yani Türkiye vatan bilgisayar rtx 3080 fiyatı ile 3090dan daha iyi kart alıcaksın. en ucuz rtx 3090 fiyatı ortalama 18000.......

    Bugün yaşanan olayın kısa özetini, hepimizin anlayabileceği gibi yapmışsınız NVIDIA RTX 3000 Serisi [ANA KONU] 


    AMD, NVIDIA, INTEL, OMD, ZBIDIA markası beni hiç ilgilendirmez, ben en iyi fiyat performansı istiyorum, hatta daha doğrusu en iyi performans ve iyi fiyat istiyorum. Hangi firma bunu bana sunacaksa sunsun, takarım keyfime bakarım.


    Yaşasın rekabet ! (lüften kur konusuna girmeyelim onu da mı AMD yada Nvidia'dan bekleyelim?)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aerospace -- 28 Ekim 2020; 21:27:52 >




  • maxpeck M kullanıcısına yanıt
    Yine stok sorunu çıkıp aptal aptal fiyatlar gelmez inşallah valla billa yıldım bıktım usandım , oyun oynucam altı üstü günde 2-3 saat sinir stres sahibi olduk 2 aydır, 8-9 bine satılırsa bu kartlarda 2022 yi filan bekleriz , beklediğimiz her gün kartların fiyatları da TL bazında yükseliyor , napcaz biz , %110 vergi olmasa sırf sinir stres sahibi olmamak için Xbox alıp geçerdim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • incehesap'tan kod alabilen oldu mu? sorduğumda hala nvidia'dan kod beklediklerini söylüyorlar 3080 ve 3090 için. her firmaya geldi, bir bunlara mı gelmedi, anlamadım.

  • asusun veya baska markanin sitesinden urun kaydi yaparak watchdogs legioni alabilen oldu mu?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Evet millet herkese kartlar hayırlı uğurlu olsun. Benim en çok sevindiğim kısım high-end de nvidia tekelinin bitmiş olması. Herkes istediği markadan daha ucuza kartlar alabilecek. Burada tek kazanan var o da biziz. NVIDIA RTX 3000 Serisi [ANA KONU] 

  • quote:

    Orijinalden alıntı: SertyAdams

    ne fark eder :) 6000 serisi muhattabı 2000 serisi mi? yayınlanan testler öyle alakasız ki her oyunun internette tesleri var hepsinde 3080 önde.

    Kaç yıllık üyeyim ilk defa devamlı saçmaladığı için birini engelliyorum. İnsan anasını babasını böyle savunamaz bu ne fanboylukmuş. Hayatımda kasama amd kart takmadım amd çıkmış her anlamda 3000 serisini ezmiş hala sayfa sayfa alakasız yorumlarla nvidia daha iyi diyorsun. Senin gibi tüketiciler yüzünden önce üreticiler öpüyor sonra devlet öpüyor sonra da satan firmalar ayrı öpüyor.


    Nvidia kıyaslamasınlar diye Rtx 3070'i sunumdan sonra çıkarıyor amd mecbur 3070 yerine muadili 2080 Ti ile kıyaslamış. Buna bile bir dünya yazmış rezillik demiş dalga geçmiş ama aynı kişi nvidia Rtx 3080 i 4 gb çıkarsa rezillik yazmazdı. 2080 Ti ile kıyaslamışlar da demiyor haklı çıkabilmek için 2080 le kıyaslamışlar diyor kelime oyununa bak bu çakallıkları nvidia kendi yapmaz. Bide burada testleri paylaşan insanlara çöplere para vermem haydi yallah konunuza falan diyor bu ne terbiyesizlik ya banlanmak istemiyorum yazmıcam daha fazla.





  • Bazen düşünüyorum,ya bizimde ülke olarak böyle büyük teknoloji firmalarımız olsaydı ne olurdu diye..

    Bildiğin kıyamet koparmış NVIDIA RTX 3000 Serisi [ANA KONU] 


    Boşverin beyler o marka bu marka fanatikliğini,dönemine göre hem ATI(Amd) hem Nvidia kullandım,fiyatının hakkını hangisi verirse onu alın geçin,kırmayın birbirinizi..


    Nvidia'a bir tık sempatim her zaman olmuştur çünkü zamanında Ati Catalyst denen o yazılım çok canımı sıkmıştır ama asla körü körüne bağlanmadım,işime hangisi geliyorsa aldım geçtim.

  • Herkes kartlara fps gözüyle baktığı için yine konuşmalar başlanmış :)) hele bi benchmarklar gelsin ne bu aceleniz :) 3090 da lansmanda çok dehşet deniyordu ama 3080 e göre vram dışında pek bi farkı yok gibi ona bakarsak :))

    Amd rekabetçi olmayı kafaya koymuş şükür diyorum buna en azından fiyatlandırmalarda rekabetçi olacak gibi. Yalnız amd nin kullandığı test sistemi ney gören var mı? Amd işlemcisiyle böyle ise intelde tökezlemesin sonra? 5000 serisi cpu ile %13 ekstra performans deniyor ve ayrıca 500 serisi anakart. Hali hazırda 3000 serisi kullanıp 5000 serisine geçmeyi düşünmeyen sürüsüne insan vardır eminim onlar ne yapacak?

    Görüntülere aldanmamak lazım. Vram avantajı tabi ki bir gerçek emmeeee birdr dedikleri gibi stok sorunu olacak mııııı olmayacak mııııı?

    Raflarda hangi kart varsa onu aldıracak seviyeye getirmiş gibi gözüküyor amd. 2000 serisi nv ve 5000 serisi amd raflardayken alınacak gpu az çok belliyken şimdi hangisi varsa onu alırım mantığında olan insanlarda çok olacak amdnin fiyatlandırmasından dolayı. Geri kalan teknolojik hareketler dlss, rt vs.vs...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Pyrosus P kullanıcısına yanıt

    Yalnız o kart çıkana kadar dolar ne olur kim bilir. 1 haftada 8.30 oldu.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: maxpeck

    oksid değil toksik mübarek, o ne fiyat öyle çüş!





  • quote:

    Orijinalden alıntı: maxpeck

    Bu gidişle komedinin 2. perdesi yarın açılacak. rtx 3070'i 7-8binde satmak isteyenler havasını alır.





  • 
Sayfa: önceki 10041005100610071008
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.