Şimdi Ara

NVIDIA RTX 2000 Serisi [ANA KONU] | 2060 & 2060S // 2070 & 2070S // 2080 & 2080S & 2080Ti (135. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.901
Cevap
63
Favori
389.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 133134135136137
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • vamp kullanıcısına yanıt
    Olumsuz yönü fiyatı olmuş bu seriyi pas geçmek mantıklı geliyor. kullanılabilirlik açısından RTX serisi kartları çok yönlü buldum yani online rekabette RTX OFF yaparsın 400-500fps ile oynarsın single görsel oyun keyfi yaşamak istediğinde RTX ON ile yola devam edersin


    ama velakin kişisel tercih adına çok da ikna edici başarılı bir sunum örneği olmamış örneğin RTX ile Metro Exodus'ta rtx on ile off arasında öyle sunumu yapanın heyecanlanma efekti kadar kendimde heyecan verici bir etkilenme hissedemedim, alkışlayanlarında çoşkusuna inanmadım sahte gibiydi belkide sunum için seçilen bu oyun yanlıştı RTX her oyunda beklenilen etkiyi veremeyedebilir. Stars Wars demosu ise harika olmuş.

    02:02 den itibaren RTX OFF ve RTX ON






  • Kaç kişi 1080pde 40 fps kullanıcak? Bence 100 kişiden 2 kişi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • canlee89 kullanıcısına yanıt
    Baska bir talep kalmadi sektorde

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • eskibirkurt kullanıcısına yanıt
    Benim alacağım 3000 serisi ve sonrasi olur. Tabi paramiz daha fazla deger kaybetmez ise. Ben cok kez soyledim teknoloji muthis ama zengin oyuncagi. Olsun cikmis olsunda zamanla hepimiz kavusuruz. Onemli olan birisinin bu is icin donanimsal destek verip elini tasin altina sokmasi idi. Zamanla gelisir guzellesir. Amd kis uykusundan uyaninca bu teknolojide ne kadar ilerleyebiliyoruz gorecegiz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aynen sunumlar bf5 haric bencede yanlisti. Insanlar bu golge etkisini ancak ve ancak dakikalarca oynadiktan sonra hisseder. Bir dahada eski usule donmezler. Gozler gercege yakin golgelemeye alisir. Fakat burda konuyu tam anlatamadilar. Yani yuzeylerden yansiyan isiklarin ortami aydinlatma gucunun doğruluğunu anlatmak icin daha farkli orneklerde kullanilabilirdi. Zaten soyle soyleyeyim. Bu isi rtx ile yapilabilecegini kimse hesap etmediki? Firmalarda sunuma yetisemediler bence. Zamanla bu isin guzelligini goruruz. Ambargo kalktiktan sonra daha guzel orneklerde gozukebilir

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • AMD En Eyisi Moruq A kullanıcısına yanıt
    Görüntü netliği kalite olmuyor mu? Kalite anlayışlarımız farklı ozaman. RT açık bir şekilde 480'de demiyorum, (ki oyunlarda öyle bi çözünürlük kalmadı) 720p'de oynayın bakalım RT açık 720p mi yoksa RT kapalı 1080p 1440p 4k'mı, hangisi daha cazip gelecek?



    RT gayet güzel bi teknoloji daha önce de yazdım sadece zamanlaması yanlış. Oyuncuların büyük çoğunluğu yüksek çözünürlük ve performans bekliyordu.



    RT'yi övenlere çocuk demedim aksine yüksek çözünürlükte sağlam bi performans artışı bekleyenlere çocuk diyenler RT fanboyları iki-üç rendercı, onlara istinaden söyledim.



    Neyse cidden bunun sonu yok, RT teknolojisine güvenen ve performansı ikinci planda tutanlar rtx kartlardan alır kullanır, gereksiz bulanlar da performanstan mennunlarsa mevcut kartlarıyla devam eder.



    İntel ayrı bi tartışma konusu zaten..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • NVIDIA RTX 2000 Serisi [ANA KONU] | 2060 & 2060S // 2070 & 2070S // 2080 & 2080S & 2080Ti

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

  • < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bazı şeyleri 1600x900 medium oyun oynayan insana anlatamazsin , ona göre 480p çözünürlük 30-40fps yeterlidir çünkü üstünü görmemiş



    Asıl konu RTX şimdi , monitorunuz Full HD yada 2k ayarları ultra aldıniz ama yinede bir garip mi hissediyorsunuz? Sanki birşeyler mi eksik?



    Tamda bu işte , eksik olan şeyler oyunlardaki grafikler textureler değil , eksik olan şeyler doğa olaylari ve nesne etkileşimleri .. bunlar çözülünceye kadar grafikler ne kadar iyi olursa olsun sizi oyunun içine çekemeyecek



    Ornegin Kingdom Come Deliverence oynuyorum , 2560*1080 highde ama yok birşeyler eksik hissettiriyor halbuki oyun çıktığında ne kadar övüldü ...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vamp

    2014ten kalma texture ve isiklandirmayla. Vasat ustu. Orta kalite bile degil.
    Vasat, orta demek zaten.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya bırakın bu rtx olayını asıl konu adam gibi oyun varmı , ps4 ten pc geçen biriyim
    ps4 özel oyunlarına baktıgımız zaman horizon zero down grafik mesela şuan pc oyunlarında olsaydı burda rtx beklemezdik
    acıkcası adam gibi oyun çıkmadığı için herkes grafige bakar olur durumda şaunki ekran kartlarının 1080ti ve üstü oyunlarda yetiyorda artıyorda sadece konu adam gibi oyun yok malesef
    bu zamana kadar rtx mi vardı? oyunlardan keyif alama ma nedenimiz mi ?
    tamam rtx güzel birşey görsel olarak belki bir nevi ama asıl problememiz oyunlardaki kalitenin olmayışı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: R-10


    NVIDIA RTX 2000 Serisi [ANA KONU] | 2060 & 2060S // 2070 & 2070S // 2080 & 2080S & 2080Ti

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: AMD En Eyisi Moruq



    Alıntıları Göster
    Dedi GT 1030 sahibi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • canlee89 kullanıcısına yanıt
    2080Ti alacağım hocam (Amazondan,bizim kazıkçılar avuçlarını yalasın). Forumda konusunu açarım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • GeForce RTX 2080 Ti WindForce OC, 11 Go :1.290€ Aldım öbür ayın 15 ni bekliyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı hamsterların çember içinde önlerindeki yiyecek için sürekli koştukları gibi biz de zamanda 3dfx furyası için koşmuştuk.Sonra önümüze yeni bir hedef daha gelmişti: directX 9.Ardından crysis'ler ve tökezleyen 8800gtx'ler (ki zamanının en efsane kartlarından biriydi- donanımhaber'in de altın çağları) ardından önümüzdeki ekmek kırıntıları azalmaya başladı.Hooop yeni teknoloji: direct X11 çıkmış sıcacık fırında.Sonra dx12 ve ardından uzunca bir süre ekran kartı piyasası nvidiaların oyunlarda 1080p'de stabil hale gelmesiyle durgunluğa büründü.

    Baktılar ekmek azalmaya başlamış.Çark artık eskisi kadar hızlı dönmüyor.Yeni bir hedef , yeni bir heyecan lazımdı sektöre.İşte artık hamsterların önünde RTX var.Aynı 2d döneminden sonra ortaya volkan gibi patlama yapan TNT2 64mb ekran kartı furyası gibi sektörü atağa geçirtecek ve oyuncuları da heyecanlandıracak bir şeyler.

    Film, animasyon , çizim , fotoğraf veya oyun olsun ışık, görsel sanatların olmazsa olmazı.Oyunlarda ve animasyon filmlerde iyi ellerde çok gerçekçi yapımlar yapılacağını düşünüyorum.

    Ama gel gelelim bu ışığı aynı filmlerdeki 3 boyut 3d gözlük olayına çevirip de iş araçtan çok amaca dönerse o zaman oyunlar açısından kötü bir döneme gireceğimizi gösterir.Çünkü biliyoruz Nvidia , anlaşmalarıyla ünlü bir firma.Oyuna girdiğimizde zamanında o "nvidia diyen kadın sesi" bir introdan daha fazla anlam taşıyordu yani o oyunun nvidia'da daha iyi çalıştığı veya iyi olmaya dayatıldığı. Şimdi RTX Amd açısından muamma ama yakın gelecekte Nvidia'nın anlaşmalar yaptığı oyun firmalarına RTX'i dayatırsa - mevcut oyun yapım sürelerinin uzun olmasına rağmen yapımcıların yetişemiyor ve optimizasyon sıkıntılarının oluşuyor - oyun yapım sürelerinde sıkıntılar doğurabilir.

    Bir de işin Tomb Raider gibi her platforma çıkan ortak oyunlar boyutu var.Bu oyunlar pcye mi yoksa konsola mı port ediliyor ? Konsola ayrı uğraş , pcye ayrı uğraş bir de RTX'li olanla uğraş , RTX olmayanıyla uğraş.




  • Ben hala doğru düzgün yapay zeka bekliyorum.Mesela Resident Evil 7 oynuyoruz: Yaşlı adamın bizi takip etmesi random gerçekleşmiyor.Ona bir komut verilmiş o da oralara belli bir algoritmayla gidiyor kontrol ediyor.Ben bir odaya girdiysem ve o 1 kat aşağıdaysa , birazdan o odaya geliyor.

    İşte adam , sezgisel davransa enfes olmaz mıydı?
  • :::LOSTPLANET::: kullanıcısına yanıt
    Eskiden yapay zeka üstüne çok durulurdu.Farcry 1'de felan düşmanlar bizim hareketlerimize göre pusu kurabilirdi.Öyle anlarda ağzım açık kalır unutulmaz bir oyun anı yaşardık.Şimdi yapay zekayı iyi yapmak gibi bir kaygı kalmadı...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 36

    GeForce RTX 2080 Ti WindForce OC, 11 Go :1.290€ Aldım öbür ayın 15 ni bekliyorum
    Ben msi veya asus alirdim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ` quaD. kullanıcısına yanıt
    Bu şekilde iyi hocam

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 133134135136137
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.