Şimdi Ara

Nvidia: Kripto para madencilerine üç ayda 289 milyon dolarlık ekran kartı sattık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Teknoloji devlerinden Nvidia yaptığı açıklamada, kripto para madencilerinin taleplerinin 2018'in ilk çeyreğinde beklenenden fazla olduğunu ve sadece kripto para madencilerine 289 milyon dolarlık ekran kartı satıldığını açıkladı. Şirket ikinci çeyrekte ekran kartı satışlarının üçte iki oranında düşeceğini belirtiyor.

     


    İlk üç aylık gelir 3 milyar doların üzerinde


    Nvidia yetkilileri ilk çeyrekteki satışların 200 milyon dolar civarında olacağını beklediklerini fakat beklenenden yüksek bir rakamla karşılaştıklarını ifade ettiler. Nvidia İcra Kurulu Başkanı Jensen Huang konuyla ilgili olara: "Kripto madencileri 2018'in ilk çeyreğinde yüksek sayıda ekran kartı satın alarak fiyatları arttırdı. Bence birçok oyuncu yeni bir GeForce ekran kartı alamadı." açıklamalarını yaptı.


    Nvidia'nın 3 aylık toplam gelirinin 3 milyar 210 milyon dolar olduğu belirtilirken, hisselerinin ise %3.8 oranında artış gösterdiği ifade ediliyor. Huang, kripto para madenciliği için: "Geleneksel bilgisayar kullanımı azaldığı gibi, yapay zekanın (AI) işlem talebi inanılmaz bir şekilde artıyor." şeklinde konuştu.

     







  • Peki nasıl ayırmışlar oyuncu madenci diye :)

  • quote:

    Orijinalden alıntı: huseyincarnege

    Peki nasıl ayırmışlar oyuncu madenci diye :)
    Muhtemelen yarısı madencidir de, maden çiftliği gibi alan şirketleri saymışlardır diye düşünüyorum ben.
  • iliğimizi kuruttunuz be gtx 1050 ti alana kadar 50 takla attım arkadaş 10 yıl kullanırım artık bu kartı inşallah bozulmazda D:D: fak fakir olduk cıktı yaklasamıyoruz konsol al daha iyi diyecegim ancak 2 3 tane yeni oyun sana yapıyor bi konsol oda ayrı bir boyut pc de gene az cok uygun fiyatlara alınıyor konu nerden nereye geldi degilmi :D:D kısacası herkes bütcesine göre hareket edicek durum onu gösteriyor.

  • huseyincarnege kullanıcısına yanıt
    alım sayısına göre kimse kalkıp 20 tane almaz durup dururken quad slı yapacağım dese bile kişi taş patlasın 8 tane alıp quad slı maki yapar ötesi imkansız.
  • En güzel para kazanma yöntemi para kazanmaya çalışanlardan para kazanmaktır. :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • huseyincarnege kullanıcısına yanıt
    oyuncu max 2 tane kart alır madenci min 10 kart
  • Bu çeyrek adamlar rekorlarını yenilemişler yine. İşin garibi, en fazla getiri sağlayan ürün gamı 2 yaşını doldururken bunu yapıyorlar. Hem de yılın en az kazancı olan döneminde. Enteresan. 3 milyar dolardan fazla gelire çıkıyorlar, ama ortada yeni seri bile yok. Ben de 1. çeyrekte, yani ne tatil dönemi, ne okula dönüş dönemi, ne blackfriday ne noel vs hiçbir şeyin olmadığı dönemde.

    Tanrılar çıldırmış olmalı.

    Aşağıdaki linkte yer alan tablolara da bakarsanız, yıl bazlı karşılaştırmaların dudak uçuklatan cinsten olduğunu görürsünüz.

    https://www.anandtech.com/show/12741/nvidia-announces-record-q1-fy-2019-results

    %150 artışlar falan... Pascal çıktığında bile böylesi artış olmamıştı sanırım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamad -- 12 Mayıs 2018; 14:28:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 290 milyon dolar satiş yapiyolar satiş hisseleri daha 3.8 olarak belirleniliyo maliyeti 400-700 $ olan kartlar köşe yapti 3.8 artiş göstermiş yuh...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimse dikkat etmemiş ama benim 2 aydır dediğime geldi is. Kart satışları 3 ye 2 düşecekmis. Yani fiyatlar düşecek önümüzdeki aylarda. Bunun en büyük sebebi artık ekran kartı ile mining yapmak eskisi kadar kâr getirmiyor ve insanlar sürekli dalgalanan bir paraya bel bağlama riskini göze alamıyor artık. Kripto madenciliği bitmiştir. Artık bu işin sadece borsası kalır geriye 1-2 seneye.

  • ekran kartı üretmiş olsaydı bu ülke bak nasıl döviz girerdi... yok dış varlıklarınızı getirin %3 vergi alırız... üretmek yok... yemeğe gelince varızz....

    geleceğe hiçbir şey bırakılmadı.... ASELSAN kaldı tek....

  • Ekran kartı fiyatları ve kur artışı sebebiyle kasa toplayamadim. Ps4 pro devam...

  • Anamız ağladı bu kripto para meselesinden , para ayirirsin fiyatlar uçar , kartlara %25 indirim gelecek derler dolar şahlanır . Ne sinir bozucu bir olaymış ya .

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.