Vayyy b nerde bu rtx3090lar niye ben alamiyorum diyordum birde tuf Gerginix indirimi ile piyasasindan 3bin tl assa verirsin diye tahmin ediyorum. Hem is hem oyun ve ajans isyeri olanlar kacirmasin... Bizimkiler hep 3080 e yuklendi yoksa alirlardi dusunen varsa bir pm uzakta sana Cyberpunk 4k 120hz oynamak isteyenler vardir. Tum youtuberlar bu oyundan ekmek yiyor suanda < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Cyberpunk için 4k bence fazla, hatta yeni nesil oyunların çoğu için 4k hala fazla, AC Valhalla oynuyorum rtx 3090 85-95 fps arası gidip geliyor, cyberpunk a henüz başlamadım ama full ayarlar RT ultra oynucam, 2k da 65-75 arası fps alıyor, 4k monitör alıp 35-45 fps oynamaktansa 2k bence en ideali. |
. ![]() < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Merhaba arkadaşlar nasılsınız? Hala bilgisayar kullanan kaldı mı? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Çok şükür Fehmi'm, iş güç uğraşmaca, iki çocuk oldu benim, büyük 5 buçuk yaşında, küçük dokuz aylık, dediğin gibi benim büyük arada oyun oynuyor, normalde tablet, bilgisayar vs uzak tutmaya çalışıyoruz ama malum pandemi en çok çocukları etkiledi, çok sıkıldığında kardeşine sataşmasın diye arada araba yarışı vs oynatıyorum, yoksa pc işi bitti, sen nasılsın, nasıl gidiyor? İşler yolundadır inşallah :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Vay vayy vayyyy kimler gelmis yuvasina < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() You Are Breathtaking < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 29 Aralık 2020; 17:53:55 > |
Amin toprağım cümlemizin çocuklarını bağışlasın inşallah :) Allah hepimizin yardımcısı olsun, şu virüs belasını başımızdan bir an önce defetsin inşallah :( < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Foruma girip yazmasam da diğer arkadaşlar da sen de hep hatırımdasınız burhan abi :) Zion için neo ne ise sen de forum ve bizim için öylesin, az zaman geçirmedik buralarda :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
![]() ![]() ![]() ![]() < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Bu ne ya psikolojim bozuldu. Çocuklar 4-5 yaşlarına gelmiş. Zamanı biri durdursun. Gelecekleri parlak olsun hepsinin. |