Gerginix bunu ssd'de. Basarmisdi. Millet 17/19ms gecislere eyv derken 130mbsn hdd ile cebellesirken. gerginixle biz 450mbsn zorluyorduk hatta msi p67 cipset bordda siyah yerine beyaz sata girisine takin nolur 250den450e cikcak diyorduk Asus candir rtx3090 bu piyasada çöldede ictea mango icmek gibi . Foruma bir amme hizmeti daha. Ozaman bir ipucu vereyim Asus olsun tuflu olsun Oc olsun 24cigolyt olsun takasa acik olsun. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demircibu -- 24 Kasım 2020; 23:28:42 > |
ASUS TUF RTX 3080 OC ![]() ![]() ![]() Önündeki Naylonu çıkarmadan yaka paça kasanın içine attım. |
5500xt 8gb ve asus tuf oc 1650 super arasında kaldım. deneyimleyenler fikirlerini söylebilir mi? |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Eee ne oldu çekiliş? |
Daha cok kisi gelcek clube... < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donda -- 26 Kasım 2020; 22:56:24 > |
Teşeķķüŕ ederim müdür fanlarin rengi net olarak cıkmadi malesef kameralar yemedi 😃 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Şu Asus rtx 3090 çekilişte bana çıkarsa SLI yaparım, forumda ilk olur. |
Gigabyte Gaming OC RTX2060 ile bende aranıza katıldım. |
Palit rtx 3080 Gaming pro bende kulübe katılayım |
Burhan biliyorsun bende 2080S ve ASUS TUF 3090 var. 3090'ın kutusu bile hala açılmadı. Cyberpunk 4K için 3090 resmen tek düzgün kart durumunda. Bunu satmak yerine kullansam mı emin olamadım. Gerçi monitör 4K değil, 2.5K diyebileceğimiz 34" wide panel. Ayrıca Kutusu açılmamış, TR faturalı ASUS TUF 3090 arayan varsa piyasada olabilecek en uygun fiyata vereceğim. Cyberpunk dışında kafamı kurcalayan bir şey yok. Kartı iş için aldım ancak overrate durumuna düştü. |