Malesef monitor Gigabyte FI27Q 2k 165hz ips, ilerde çıkacak oyunları full ayarlar ve full ray tracing ile yüksek fpsde oynamak istediğim için 4k ya geçmedim. Duruma göre eğer kartlar yeni nesil oyunlarda 4k da 90 fps yi aşarlarsa değişebilirim monitörü, DSR sabitini değiştirip deniyebilirim ama tam olarak 4k etkisi yaratırmı bilemiyorum. |
daha tam düzenlemedim içini ve aydınlatmayı, rengarenk pavyon gibi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
pavyon denmiyo ona neyse ![]() |
Benim yaptığım ve çok emeğim olan bir projemi örnek olarak göstereyim fikir versin herkese Corsair 1000d ilk incelemem 2080Ti gamingX Trio ilk test.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Madem öyle bir pavyon da benden gelsin ![]() ![]() ![]() |
Olmuş al koy kuyumcu dükkanına altın sat Gamerock olmuş goruyorsunuz.. foruma paliti sevdirdim demek < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
5 yıllık R9 390 kartımı emekli edip bende Palit 3070 aldım. Aslında gözüm Asus Dual da kaldı ama 700-800 fark vermeye değmez diye düşünüyorum. |
Aynen deymez ve daha iyi f/p kartı aldin. Bende palit alirfim.. Palit olmasa Türkiye kartsizdi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Alem Bakar Neo Akar kardeşim saolsun 2080Ti ile kapadık upgrade işlemini. Neye Niyet Neye Kısmet. Nvidia'yı bir nesil geriden takip ediyoruz, belki 3080Ti ile yakalarız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bakmayın Ventus olduğuna |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Burhan Hocam Palit RTX 3070 Gamepro OC siparişim elime ulaştı. Gruba katılabilir miyim ? :) ![]() ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tech_00 -- 12 Kasım 2020; 23:58:15 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |