Şimdi Ara

NVIDIA GeForce RTX 30 Serisi [Kullananlar Kulübü] (191. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
4.103
Cevap
67
Favori
160.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 189190191192193
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Gainward marka 3080 Ti kullanmıştım. Ben de bu üçü arasında kalsaydım ya INNO3D alırdım, ya da Gainward. Üst seviye olmadıktan sonra Gigabyte'ı beğenmiyorum ben. Soğutma olarak da, malzeme kalitesi olarak da.

  • Evga RTX 3080 XC3 ULTRA 12 gb mı alırsınız yoksa ASUS GeForce TUF RTX 3080 GAMING OC 12GB mi? Evga diyorsanız Evga nvidia ile işi bitirdi. Garanti durumunda sıkıntı çıkar mı? Bunu da göz alarak düşünürseniz sevinirim:)

  • Evga garanti konusunda müşterilerine destek vermeye devam ediceğini açıkladı garantilik sorun yaşamazsınız. Asus 3 yıl garantili diye biliyorum. Evga yurtiçi 2 yıl, global olarak 3 yıl garanti sağlıyor diye biliyorum fakat 3. yıl Evga RMA'ya göndermeniz gerekiyor dediğim gbiyse karrta sorun çıkarsa 3. sene haliyle baya masraflı olur vergi kargo vs. . Klasman olarak denk kartlar sanırım ben tasarım ve evga sempatim asusa göre daha fazla olduğu için evga seçerdim. İki kartta üzmez karar sizin :)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgur4591 -- 24 Eylül 2022; 17:52:10 >
  • One Shot One Kill kullanıcısına yanıt

    Bu iki model arasında Asus TUF'u tercih ederim. TUF serisini daha az havalı bir tepe model olarak değerlendirebilirsiniz.


    Evga FTW3 ya da FTW3 Ultra olsaydı oyum ona giderdi, Nvidia'da en iyi modeller Evga'nın tepe modelleri. Kingpin bildiğim kadarıyla her yönüyle (soğutma, performans, stabilite, sorun yaşatmama) en iyi Nvidia kartı.

  • Evga nin bende imaji hep kötü olmustur nedeni ust seviye kartlari bile küçük kutu icine sıkıştırması .. gözümu doyurmuyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4080 ve 3080ti arasında sıkışıp kaldım: Çıkış fiyatı 899 dolar olacağı için yaklaşık olarak 3080ti ile aynı fiyatta olacak bu nedenle sizce ne yapmalıyım? Fiyat düşer mi alayım mı bekliyim mi?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

  • NVIDIA GeForce RTX 30 Serisi [Kullananlar Kulübü]
    NVIDIA GeForce RTX 30 Serisi [Kullananlar Kulübü]nvidia
    En Yeni Resmi GeForce Sürücülerini İndirin
    https://www.nvidia.com/tr-tr/geforce/drivers/

    GeForce Game Ready Driver


    Sürücü Sürümü: 517.48 - WHQL

    Yayın Tarihi: 27 Eyl 2022 Sal

    İşletim Sistemi: Windows 10 64 bit, Windows 11

    Dil: Türkçe

    Dosya Boyutu: 787,63 MB




    Muhtemelen bu konu ve RTX 30 Serisi özelinde paylaşılan son driver olacaktır zira 12 Ekim'de RTX 4090'nın raflarda olması bekleniyor.


    Bu sebeple Latest Driver takibi için güncel ANA KONU'yu takip edebilirsiniz.


    https://forum.donanimhaber.com/nvidia-geforce-rtx-40-serisi-ana-konu--153655610


    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/153655660


    NVIDIA GeForce RTX 30 Serisi [Kullananlar Kulübü] 




    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/145623187





  • Msi afterburner ile stabil bir ayar yakaladım ve kaydettim 1 saat kadar da test ettim Rdr 2de 80 dereceden 60 dereye muazzam bir düşüş oldu. Diğer oyunlarda 53-57 derece arasında seyrediyor. Yardımlarınız için teşekkürler.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NVIDIA GeForce RTX 30 Serisi [Kullananlar Kulübü]


    NVIDIA GeForce RTX 30 Serisi [Kullananlar Kulübü]

    Merhabalar Asus Tuf 3070 Ti kullanıyorum. Default ve kendi kullandığım ayarlar şu şekilde. Deneyimli olanlarınız var ise yorumlayabilir mi ? Default ta çok ısınıyor benim ayarlarımda ise biraz fps kaybı oluyor.





  • illedegal kullanıcısına yanıt

    Selamlar,


    0.875-0.900v değerlerinden itibaren (özellikle böyle belirtiyorum zira bi' tık üzeri de olabilir) elinizdeki GPU'nun kalitesine göre core clock değerlerini belirlerseniz ciddi FPS kayıpları yaşamadan daha kayda değer bi' UV yapmış olursunuz. Belirttiğim değerlerdeki sıkıntısız UV core clock değerini belirlemek adına mevcuttaki UV core clock değerinizin stock core clock değerine göre grafikteki artış miktar aralığı yardımcı olacaktır.

  • Alıntı

    metni:
    Sony PS5 exclusive “Returnal” is coming to PCs with support for DLSS and FSR, new leak shows


    NVIDIA GeForce RTX 30 Serisi [Kullananlar Kulübü]

    NVIDIA GeForce RTX 30 Serisi [Kullananlar Kulübü] 

  • REDSTONE kullanıcısına yanıt

    Merhabalar nasılsınız , uv işleminde 0.900v 1900 MHz yaptığımızda , memory clock da arttırmalımıyız ? (Rtx 3070ti tuf için soruyorum :)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hediye verilen Spider-Man Remastered ı satmak isteyen olursa pm kutumu yeşillendirsin

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beckonn B kullanıcısına yanıt

    Merhabalar,


    İyiyim teşekkürler, siz de umarım iyisinizdir.


    Mem clock artırılması gibi bi' zorunluluk bulunmuyor. Kaldı ki RTX 3070 Ti'daki G6X esprisinden dolayı hiç mi hiç gerek yok diyebilirim. Hatta bana kalsa düşürülmeli bile. NVIDIA GeForce RTX 30 Serisi [Kullananlar Kulübü] 

  • REDSTONE kullanıcısına yanıt

    Ben de iyiyim teşekkür ederim :) , ozaman memory clock dokunmadan uv yapayım :)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NVIDIA GeForce RTX 30 Serisi [Kullananlar Kulübü]NVIDIA GeForceyoutube
    Experience the speed and excitement of the largest rally race on the planet in Dakar Desert Rally, enhanced with NVIDIA DLSS 2 for maximum performance. Dakar Desert Rally is the biggest and most epic off-road rally racing adventure ever developed. Dakar Desert Rally captures the genuine speed and excitement of Amaury Sport Organisation’s largest rally race on the planet, featuring a wide variety of licensed vehicles from the world’s top makers, including motorcycles, cars, trucks, quads and SSVs. The game offers unique challenges for off-road simulation diehards and casual racing fans alike. Compete in fierce online multiplayer races or navigate the vast wilds in single-player offline. Learn more about Dakar Desert Rally: https://store.steampowered.com/app/1839940/Dakar_Desert_Rally/ Subscribe to GeForce! https://www.youtube.com/channel/UCL-g3eGJi1omSDSz48AML-g GeForce Twitter: https://twitter.com/NVIDIAGeForce GeForce Facebook: https://www.facebook.com/NVIDIAGeForce/ GeForce Instagram: https://www.instagram.com/nvidiageforce/ GeForce Community Portal: https://www.nvidia.com/en-us/geforce/community-portal/ #DakarDesertRally #RTXOn #DLSS2
    https://www.youtube.com/watch?v=cia9SwCLqSM&feature=youtu.be

    NVIDIA GeForce RTX 30 Serisi [Kullananlar Kulübü] 

  • 
Sayfa: önceki 189190191192193
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.