Şimdi Ara

Nvidia GeForce Now [ANA KONU] (393. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.819
Cevap
194
Favori
538.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
59 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 391392393394395
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Dave Gahan kullanıcısına yanıt

    Benim için geforcenowun özeti bu. Benim ekranım hep böyle sadece ücretsiz üyeliklerde biraz düzeliyor fakat premium üye olduktan sonra tamamen böyle oluyor. Sorun sende veya sisteminde değil tamamen GFNnin sistemleri ile alakalı serverları ciddi anlamda bakımsız sistemleride çoğu oyun için yeterli değil. Her defasında söylüyorum devamda edeceğim siz premium üye olana kadar deneme sürecinde gelen ekipmanlar ile premium olduktan sonra verilen ekipmanlar arasında çok büyük farklar var. Nasıl düzeltebilirim diye kendini üzme diye diyorum sorun seninle alakalı değil


    Nvidia GeForce Now [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkelff -- 12 Temmuz 2022; 14:28:21 >
  • Mass Effect Legendary Edition almayı unutmayın! Amazon Prime üyelerine şu anda bedava.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dave Gahan kullanıcısına yanıt
    Ben GFN'den memnun olanlardanım :)

    Cat6 ethernet kablosu denediniz mi? Oyun esnasında başka bir cihazdan youtube vs açık olmasın. Bir de ctrl alt F6'dan kontrol ettiğinizde hangi donanım görünüyor?

    GFN Ayarlarınız nasıl?

    Hangi oyunları denediniz?

    GFN'yi genelde patates donanımları olanlar oynuyor zaten, önemli olan stabil, altyapısı iyi, kablolu bağlanılan bir internet.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drowen -- 12 Temmuz 2022; 15:47:27 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • merhaba arkadaşlar . bir konuda yardımınız lazım. Origin hesabıma geforce now üzerinden girmek istediğimde sürekli şifre sıfırlamamı istiyor. Bu sorunu yaşayan ve çözen birileri var mı acaba ? Bana yardımcı olsanız

  • dreamboi kullanıcısına yanıt
    E-mail yerine user id ile giriş yapmak işe yarıyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • drowen kullanıcısına yanıt

    nvidia canlı desteğine bağlandım konuyu söyledim. Bana bir link gönderdi burdan tekrar uygulamayı indirmemi istedi . Bende ne alaka dedim ama tekrar indirin dedi. İndirdim gerçekten girdi ama bu seferde oyunlarda çok takılma başladı anlamadım neden

  • darkelff kullanıcısına yanıt

    Hocam aynı sorun bende de var. Sistem serverindan veri alamıyorum o yüzden de görüntü çamur gibi. İnceledim çoğunlukla 1-2 mbps geliyor ve görüntü çamur gibi oluyor. Ara sıra 10 mbps ye çıkıyor görüntü cam gibi. Resmen gözüm bozuldu. Gittim boosteroid aldım görüntü efsane cam gibi ama onda da ufak bi gecikme var geforce now'a göre. Hadi diyeceğim benim internet cırt veriyi alamıyor, ama boosteroid çatır çatır çalışıyor ki serveri çok daha uzakta. O kadar paraya rezil hizmet.

  • merhaba, nvidia 2017 oyun kolu ile GFN de laptop üzerinden olmadan oynanabilecek örnek f1 gibi yarış oyunları var mı?

    Laptop geforce 840M nvidia 2017, laptop bazı durumlar için yetersiz direk nvidi2017 üzerinden oyun kolu ile oynanabilen oyunlar

  • Mr.Rager kullanıcısına yanıt

    Aynen öyle, bende zaten artık satın almıyorum tamamen para israfı. Boosteroid almayı düşündüm ama kullanışlı mı işe yarar mı bilemedim biraz da pahalı geldi o yüzden çok bulaşmadım.

  • Arkadaşlar yaklaşık 5 aydır GFN'yi premium olarak kullanıyorum. Nacizane bende 1-2 kelam etmek isterim.


    11 senelik emektar Samsung marka ve NP530U4B-S02TR model laptop ile kullanmaya başladım platformu. 8GB DDR3 Ram, 250GB Samsung Evo SSD ve i5 2. nesil

    Ayrıca iş için elimde birde Dell Latitude 3510 Intel Core i5 10. nesil, 16GB DDR4 Ram ve 500GB SSD mevcut


    Evimde Vodafone Fiber 100mbit internet kullanıyorum.


    ilk 1 ay Epic Game Store kütüphanemde ki Assassin's Creed Odyssey, Rise of the Tomb Raider, Shadow of the Tomb Raider, The Witcher III, Watch Dogs 2 vb.. gibi oyunları sorunsuz oynuyordum.

    Hatta çok iyi diyordum, daha oyun için PC, konsol vb. almaya gerek kalmadı felan diye de düşündüm. Ara ara burada sorun yaşayanları da okuyordum fakat nedenine dair bir fikir yürütemiyordum.


    1 ay sonra benim GFN tecrübesinin de sağı solu oynamaya başladı. Özellikle Assassin's Creed Valhalla'da rezalet ötesi bir deneyim yaşamaya başladım. Hiçbir şekilde oynanmıyordu oyun.

    Sağ üstte istikrarsiz bağlantı uyarısı çıkıyordu yok bağlantın iyileşmezse kopabilirsin uyarıları felan aha dedim sistem bende de patladı.

    Evde interneti sadece GFN'de kullandığım PC'ye bağladım, yok düzelmiyor.

    İnternet, modem ayarlarını kurcalıyorum sonuç değişmiyor, evde diger aletler 100mbit hız görüyor.

    Sorunsuz oynadıgım diger oyunları da oynayamamaya başladım.

    GFN'de hız ölçümünde değerler çok iyi çıkmasına rağmen.


    Sonra iş için kullandıgım diger PC'ye indirdim GFN'yi ve ofiste telefondan hotspot yaparak yani Wifi 2.4Ghz olarak görülen net ile denemek istedim ve oyuna girerken bu bağlantıda sorunlar yaşayabilirsin uyarıları aldım. Evde sorunsuz internette bu uyarıyı almıyorken oyun oynayamıyordum, hotspot ile hiç oynayamamam lazım diye düşündüm ama denedim.


    Ve ne göreyim, ofis PC'sinde 1080p ve 60Hz ile oyunu sorunsuz oynuyordum. bazen hotspota bağlı düşüşler oluyordu ama evdeki diğer PC'deki deneyimden kat kat iyiydi.

    Ofis PC eve getirdim ve ev internetine kablolu bağladım, oyunlar çiçek gibi akmaya başladı.

    Yani daha güncel işlemcili ve kuvvetli PC ile sorun çözüldü.

    Biraz araştırınca aslında platform her ne kadar cloud tabanlı olsa da PC'nin de donanımından kaynak kullandıgına kanaat getirdim.

    Evde ayrıca Tivoo 4k Stream Android TV var, ona da GFN yükledim ve son derece güçsüz bu sistemde de gfn randımanlı çalışmadı.

    Fakat 10. nesil işlemcili PC'de şakır şakır oynatıyor sistem saatlerce gram fps düşüşü olmadan. Ve hiçbir kere bağlantı uyarısı bile almadan ve PC'yi HDMI 2.1 kablo ile LG OLED C1 model 55inc TV'yi monitor yaparak kulanıyordum oyunlarda.


    Heralde dedim son model olmasa da nispeten biraz daha iyi bir PC almam gerekecek GFN için çünkü iş bilgisayarını bunun için sürekli kullanma durumum yok.

    Derken LG Smart APP'de GFN varmış, TV'nin kendisine GFN'yi indirdim ve denedim bakalım TV'de nasıl performans verecek diye...

    Süper ötesi oldu.

    Artık PC ile de işim kalmadı, LG TV'ye indirdim ve GFN'yi direkt o şekilde kullanıyorum yaklaşık 2 aydır ve 1 adet bile sorun yaşamadım.


    Sizlerde mümkünse mümkün olan başka donanımlarla deneyip, gözlemleyebilirsiniz. Belki bir cihazda stabil çalıştırabilirsiniz sistemi, bilmiyorum saçma belki ama tam olarak yaşadığım tecrübe budur.

  • Üstad teşekkürler açıklama için, bende LG C14 55 var, nvidia 2017 var, oyun kolu var, siz oyunları lgc14 de oynarken oyun kolu vs. nasıl oynuyorsunuz?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • BILGILI B kullanıcısına yanıt

    Hocam merhaba.


    Bende 1 adet XBOX Controller var 8. nesil.

    GFN premium alırken, PC'de bluetooth ile oynarım diye almıştım.


    Şimdi direk LG TV'den oynadıgım için Xbox controlleri bluetooth ile TV'ye bağlıyorum ve oynuyorum.


    Controlleri açınca TV'ye bağlanması 1 saniyeden kısa sürüyor. Hiçbir sorun yaşamıyorum.

  • teşekkürler, nvidia kolu tanıttım, gfn kurdum, normal ücretsiz üyelik var, doğal olarak sunucu bulması bayağı uzun sürüyor, normalde oyun oynamam, sadece çocukluktan bu yana formula 1 izleyicisiyim, zamanında da f1 pc de oynardım, emekli ve yaşlı olup oyunlara pek dalmadım, oyun kolu ile oynanabilen bir f1 tercih ederdim.

    ücretli bir işe girmek niyetim yok,

    teşekkürler bilgi paylaşımı için

  • kvadankpakal kullanıcısına yanıt
    En az DirectX 11 destekleyen kart gerekiyormuş.

    Alıntı:
    Hardware Requirements

    Dual core x86-64 CPU with 2.0GHz or faster.

    4GB of system memory.

    GPU that at least supports DirectX 11. NVIDIA GeForce 600 series or newer. If you are using a GTX 800m series, please read this knowledge base article. AMD Radeon HD 3000 series or newer. Intel HD Graphics 2000 series or newer.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drowen -- 15 Temmuz 2022; 19:36:8 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Şuanda god of war oynuyorum ve yağ gibi akıyor hiç sıkıntısız ve çok net. Cyberpunk oynarken rezaletti sorun oyun kaynaklıymış demekki.

  • jjbraddock kullanıcısına yanıt

    Bayram tatili boyunca mecool km2 tvbox ve 50 mbps internet ile Sniper Elite 4 ve WRC7 oyunlarında başarılı bir deneyim yaşadım diyebilirim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar birşey sormak istiyorum cevaplayabilir misiniz ?


    Ubisoft oyunlarında sistemde bir sorun var yükleniyor ekranın da takılıyor ve ilerlemiyor . Benden başka sorunu yaşayan var mı acaba ?

  • dreamboi kullanıcısına yanıt

    Az önce Division 2 (Epic Store üzerinden) denedim sorun olmadı.

  • Kablonet 100MBPS sınırsız paket ile oynamaya çalışıyorum ama ne yaptıysam görüntü PC'de çamurdan hallice oluyor, oyun ayarlarından istediğim kadar arttırayım ama değişen bir şey yok, bağlantım kablolu bu arada. Bu durumu yaşayan var mı ? Nerede hata yapıyorum acaba?

  • Bunun için sıcak fırsat kupon vs yok mu dostlar ya da aynı hesabı birlikte kullanma vs denemek istiyorum fakat deneme sürümünde surekli 60 65 kişi sıra bekliyor 1 ay için 90 TL vermek istemiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 391392393394395
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.