Şimdi Ara

Nvidia GeForce Now [ANA KONU] (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
8.835
Cevap
195
Favori
540.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
60 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Beğenmeyen serverları meşgul etmesin (Şaka hocam alınıp kızma sonra)

    Oyun oynamak mükemmel görüntü almak değil. Oyun oynamak tutku işi. Daha geçen yıl Captain Tsubasa Vol2 Super Striker oyununu Nes emulatorü yükleyip bilmem kaçıncı kez tekrar bitirdim. 2018' de Psp alıp bir sürü oyun oynadım, bitirdim. Pixel pixel... Bu sistemde de beni heyecanlandıran görüntünün keskinliği değil, gecikme ve oynanış deneyimini iyi sunması. Oyundan oyuna değişiyor deneyim ama şu haliyle bile oynanabilir seviyede. Daha önce de yazdım şımarık oyuncuları memnun etmez bu sistem şimdilik. Şımarıktan kastım da yanlış anlaşılmasın, halihazırda çok iyi pc' lerde oyun oynayan biriyseniz size aynı deneyimi sunmuyor. Tercih etmezsin ve bu normal. He senin için de seyahatlerde falan mobilden oynama fikri iyi olabilir.

    Zaten bu sistem daha başlangıç aşamalarında. Daha önce de denendi ancak o zamanlar bugünkü internet hızları, görüntü sıkıştırma teknolojileri belki daha geriydi vs. Gelecek için oldukça umut verici ve "olmaz bu iş" diyenleri ikna edebilecek bir hizmet.

    Eğer hayal kurup bu hayalleri ne kadar saçma bile olsa gerçekleştirmeye çalışan insanlar olmasa bugün teknoloji 50 yıl öncesinin teknolojisi falan olurdu. Bir örneğini de kendimden vereyim mesela daha iyi anlatabilmek için: ben müzikle ilgilenen, ve yapmaya çalışan biriyim. Hayalim oyunlara ve belki film/dizilere soundtrack yapmak. Ancak çevremdeki insanlar benden sigortalı iş bulup çalışmamı bekliyor. Çünkü onlara göre bu iş olmaz. Gfn' ı da öyle düşün işte. Bu olmayacak ya 1080p herkese veremiyoruz diye yapmasın mı adamlar?

    Neyse konu saptı biraz da bu söylediklerim sadece senin için değil hocam. Milletçe biraz fazla negatifiz. Sadece kendi bildiğimize inanıyoruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Gertize G kullanıcısına yanıt
    Boşverin hocam bu tipleri. Her hizmet herkesi memnun etmeyebilir. Dediğin gibi bende PS4, Nintendo Switch ve şimdi GFN deyim. Bende oynanabilirliğe ve akışa bakıyorum. Gerçi netimde 24/3 zaten. Elimde ki cihaz 2014 de alınma 840m ekran kartına sahip notebook. Bu cihaz da 768p de Ultra grafik ile akıcı bir şekilde Tom Clancy's The Division 2, For Honor oynayabiliyorsam benim için kafidir. Zaten daha iyisini istesem gider PC toplarım. (şuan 1080p 60fps için en az kasa fiyatı 4500-5000₺ arası) 7/24 oyunda oynamıyorum. Şuan gayet tatminkar sistem. Umarım böyle devam eder bizde zamanımız oldukça oynarız.

    PC de bence kablo ile bağlanıp özel ayar yapıp oynayın. 24mb net ile saatte 7gb veriye göre 768p ayarı yaptım. Sorunsuz şuan.
    Mobil ve Android Tv de 5ghz bağlantı ile Otomatikte sorunsuz oynadım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Resurrectionn

    Evet bana da saçmalık geldi.

    Boşuna üyelikle filan uğraştım.
    Sistemi anladığım kadarıyla söyleyeyim; Satın aldığımız oyunu aynı kendi sistemimize kurar gibi Nvidia'nın sanal sistemine kuracağız. Sonra oyuna sunucular üzerinden erişeceğiz. Mantık bu. Ama internet altyapısı ve yerel sunucular olmadan bu iş olmaz. 50mbit internetim var, bağlantı zayıf. Ses bile gelmiyor. Şu an için boş iş.
  • Şehir neresi hocam? 50’nin altına inmiyor ping bende.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gyulanemeth kullanıcısına yanıt
    Minimum 35 ping gördüm bende.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 50 megabitle bile ses gelmiyormuş. 50 megabitle bile akıcı değilmiş. Bir sürü insan deniyor 16 megabitle memnun kalıyor. Yine yurt dışı forumlarda çoğu insan memnun. 50 megabit internet ile ses gelmiyorsa ben neyi yanlış yapıyorum diye bir düşünmek lazim sistemi elestirmeden önce. Bazıları daha da komik. Steam hesabina yönlendiriyormus da oyuna sahip olmak gerekirmiş de diye elestiriyorlar. Stadia gibi oyunu da ayrica satsalar daha mi iyiydi sizin için anlamiyorum ki. Ne güzel steam, epic kütüphanenizdeki oyunları oynayın işte tekrar almaya gerek olmadan. Indirimlerden ucuza alıp alıp oynayın. Daha ne istiyorsunuz? Beylerimiz istiyor ki hem gamepass gibi oyunları abonelikle sunacak hem stream yapacaksiniz hem bedava olacak. Yok öyle 3 kuruşa 5 köfte.

    Elbette kaliteli bir PC, xbox, ps4 gibi görüntü kalitesi veremez bu sistem şimdilik. Sizin beklentiniz neydi anlamıyorum ki. Ben de denedim 16 megabitle. Gayet tatmin edici.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRX -- 15 Şubat 2020; 15:29:55 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • 100mb bağlantıda sisteme üye olup test etmeden önce sppedtestte 98mb download'ı gördüm fakat ne yaparsam yapayım dün geceden beri tüm serverleri tek tek denememe rağmen istikrarsız bağlantı hatasını alıyorum. ücretli üyelik ilede denedim sonuc aynı. bu neden kaynaklanıyor olabilir arkadaşlar? bir heves ve internet bağlantımın gücünüde güvenerek girdim ama bu sorunu dün geceden beri aşamadım. bu arada hem wifi hemde ethernet ile ayrı ayrı bağlanmaya alıştım ama sonuc ikisindede aynı. hızım 98mb ama istikrarsız bağlantı hatası alıyorum sürekli. üstelik 4-5 farklı oyun denememe rağmen...
  • Gertize G kullanıcısına yanıt
    yapsınlar yapmasınlar demiyorum ki gfnyi direkt olarak eleştiren bir mesajım mı var_? türkiyede sw açmaları gerektiğini belirttim sadece, onu da türkiyede gerçek anlamda tutunmak istiyorlarsa dedim. yoksa çoğumuzun zaten 50 mbps interneti var ben sadece kendi deneyimimi söyledim. dona dona stutterlı oynamak başka akıcı oynamak başka. 80 90 ms pingle oynamamış olabilirsiniz, demek ki iss/döşeme hattı vs. olarak şanslı bir azınlıktasınız. ama türkiyenin büyük bir kısmı bu tür bir şansa sahip değil. bu iş genele yayıldığında övgüden çok sövgü görürsünüz çünkü insanlar buna para verecekler ve adamın kendi programı max 80 olsun kardeşim yoksa sıkıntı yaşarsın diyor. ben ve arkadaşım kablonetteyiz, kablonet bu konuda genel olarak sıçtı. yarın diğeri gider ben vodafone netteyim bunda da bozuk der. bunlar nasıl düzeltilecek? en temel çözüm nvidianın türkiyeye yatırım yapıp burada da bir sw açması olur. çünkü bu işten türkiye üzerinden iyi para kazanabilirler.

    şımarıklıkla itham etmemişsiniz direkt olarak ama ben üstüme alındım. şımarık adledebileceğiniz son insan olmalıyım, 2020'in şafağında ps2 emülatörü açıp oynamadığım ps2 oyunlarını oynuyorum. emülatörlerle haşır neşirim, oyun güzel olsun bana da gerisi yetiyor. 900p ekranda 720p çözünürlük ve 20 fps ile ac originsi 150 saat oynamışım. gta 4'ü vakti zamanında 480p 20 fps oynamışım. bunlar farklı şeyler

    bu sistemde ise böyle bir zorunluluk yok. sistem zaten sana 1080p 60'ı sunabilyior. burada darboğazı yaratan şey türkiyenin internet kalitesi. tabii ki bir gecede düzeltilemez ama demek istediğim şey türkiyede sw açmaları farklı, türkiye üzerinden eu serverina bağlanmak farklı

    ben moba oyunalrını sevmezdim. bi arkadaş beni heroes of storma başlattı. aldığım ping 60 70. çünkü adamların türkiyede swleri yok. blizzur tabi açmaz türkiyeye sw. bir gün başka bir arkadaşım bunu duyunca güldü. lolün türkiyede swsi var biz 10-15 pingle oynuyoruz yazık olmuş size dedi. gittim denedim, gerçekten de 15 20 ms gibi komik pingler gördüm.

    şimdi buradan yola çıkarak benim geforce now ile bi alıp veremedigim yok. herkesin görüntü kalite kıstası da farklı ona da bir şey diyemem. ben kendi deneyimim üzerinden yapılabilecek potansiyel bir geliştirmeye değindim

    --

    ayrıyetten 1080p 30 fps preseti de gelmeli. 30 fps de gayet oyunlar oynanabiliyor. benim şu ank ibağlantım bu programda 1080 60'a yetmiyor diyor beni 720 60 a atıyor. halbuli 1080 30 fps ve 720 60 fpsyi 24 mbps az çok karşılayabiliyor. biraz çeşitlilik de eklemeleri lazım. bu da zaten yapıcı eleştiri. vay anam gfn çöptür eleştirisi değil. yukarıdaki "bu tipler rererö" diyen arkadaşa hitaben diyorum bunu da. he bu tipler he.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaenerysStormborn -- 15 Şubat 2020; 15:38:46 >




  • gyulanemeth kullanıcısına yanıt
    İstanbul. Şehirden ziyade benim değerler Türk Telekom'un min. gecikme değerlerini yansıtıyor. Türkiye'nin telekom firması olduğunu düşünürsek en iyi taşıyıcılar ve altyapı onlarda. Şu anda bildiğim kadarıyla Türkiye'den Frankfurt'a min. ping süresi zaten 32ms. Ben Frankfurt merkezli çoğu sunucudan 32ms alabiliyorum. Burada 33ms aldım. Benim hat üzerine değerlendirme yapmak doğru olmaz diye düşünüyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: enoelroc

    Cevabını da aldın sanıyorum yanılıyo muyum yoksa?
    arkadaşa yüklenemden önce bence sende bir araştırsaydın, yukarıda saygın bir internet sitesinin link i var desteklemeyen oyunların nasıl oynandığına dair

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • K-orn kullanıcısına yanıt
    İnterneti başka biri kullanıyor mu

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KenanK89

    Xbox controller sorunsuz çalışıyor. DS4 Android de lag sorunu yapıyor sadece.
    ds4 ile android den oynadım herhangi bir lag olmadı

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • volkie kullanıcısına yanıt
    Linki atar mısın?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • volkie kullanıcısına yanıt
    Ben iki cihazda da lag sorunu yaşadım kablosuz bağlantıda. Kablolu olarak sorun yok zaten.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Wifi 5ghz
    Turksat

    Nvidia GeForce Now [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bugyboy -- 15 Şubat 2020; 15:51:48 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: QRX

    50 megabitle bile ses gelmiyormuş. 50 megabitle bile akıcı değilmiş. Bir sürü insan deniyor 16 megabitle memnun kalıyor. Yine yurt dışı forumlarda çoğu insan memnun. 50 megabit internet ile ses gelmiyorsa ben neyi yanlış yapıyorum diye bir düşünmek lazim sistemi elestirmeden önce. Bazıları daha da komik. Steam hesabina yönlendiriyormus da oyuna sahip olmak gerekirmiş de diye elestiriyorlar. Stadia gibi oyunu da ayrica satsalar daha mi iyiydi sizin için anlamiyorum ki. Ne güzel steam, epic kütüphanenizdeki oyunları oynayın işte tekrar almaya gerek olmadan. Indirimlerden ucuza alıp alıp oynayın. Daha ne istiyorsunuz? Beylerimiz istiyor ki hem gamepass gibi oyunları abonelikle sunacak hem stream yapacaksiniz hem bedava olacak. Yok öyle 3 kuruşa 5 köfte.

    Elbette kaliteli bir PC, xbox, ps4 gibi görüntü kalitesi veremez bu sistem şimdilik. Sizin beklentiniz neydi anlamıyorum ki. Ben de denedim 16 megabitle. Gayet tatmin edici.
    Yurt dışında kullananlar memnunmuş. Yurtdışı ile burası bir mi kendine sor önce. Adamların ülkeleri sunucu kaynıyor. İnternet altyapıları sağlam. Yurtdışı giriş çıkış sorunları yok. Eleştirinin adabı olurmuş? Küfür yok hakaret yok. Nasıl eleştirecektik söyle bakalım bize şu eleştiri adabı nasıl olurmuş.




  • Sistem nasil işliyor oyun orijinal satın alınmış mi olmasi lazım stadiadan farkı ne hangi oyunlar var anlatacak bilgilendirecek var mi?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: general4242

    Sistem nasil işliyor oyun orijinal satın alınmış mi olmasi lazım stadiadan farkı ne hangi oyunlar var anlatacak bilgilendirecek var mi?
    steamdeki birçok oyun var. uplay de var şu an. belli başli oyunlar olmayabilir (genellike eski olanlar).

    sistemin işleyişi basit, teknik olarak internet kafe mantığı gibi düşün. pahalı pcleri olan bir internet kafeye gidiyorsun ve teoretik olarak kafede tüm oyunlar kurulu. senin tek yaptıgın şey steam ya da uplay hesabınla o pcden giriyorsun ve istedigin oyunu çat diye açiyosun istedigin grafik ayarında oynayabiliyorsun (tesla gpunun limiti ne kadar kaldırırsa tabi. ac unity 8x msaada 1080p 35 40 fps terledi gpu)

    bunda da senin pc üzerinden başka bir sunucudaki pcye baglanıyor ve hesabına giriş yapip oyunu oynayabiliyorsun
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.