Şimdi Ara

Nvidia GeForce Now [ANA KONU] (253. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.835
Cevap
195
Favori
539.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
60 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 251252253254255
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 1 saatlik oturum süresi ne demek
    Günde 1 saat mi oynayabiliyoruz ?
    1 saat oynadıktan sonra çıkıp 5 dk sonra falan tekrar mı girmemiz gerekiyor ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gamermn kullanıcısına yanıt

    Hayir Hocam, oyuna girince 1 saat geri sayim basliyor, 1 saat dolunca, seni oyundan cikartiyor, tekrar baglan diyorsun, o andaki bekleyen kisi durumuna gore yine sira bekliyorsun. Bunun icin bir sinir yok, eger sunucu musaitse teorik olarak 24 saatte 24 kere oyuna girebilirsin Nvidia GeForce Now [ANA KONU] 

  • Beyler dying light free weekend ten sonra alip oynamaya devam eden kimse var mi ? Zorun Gece gorevi var mi ilerleyen kisimlarda ? Oyundan sogudum nightmares ler yuzunden.. Zar zor atlattim serefleri..

  • quote:

    Orijinalden alıntı: nakooo

    Merhaba arkadaşlar,


    Bildiğiniz gibi bazı oyunlarda steam'de Türkçe dil desteği olmasına rağmen geforce now'da oyun ingilizce olarak açılıyor ve oyun içinde dil değiştirebileceğiniz bir menü bulunmuyor. Bunun çözümünü sizlerle paylaşmak istedim;


    1. Steam'de aile görünümünü aktifleştirin ve hiçbir oyunu seçmeyin.
    2. Geforce Now üzerinden oyunu çalıştırın, oyun hata verip açılmayacaktır. Sol alt tarafta bulunan steam penceresini büyütün, üstteki aile görünümünü kapatın(pin isteyecek).
    3. Geforce now içindeki steam'den oyunun ayarlarına girip dili türkçe yapın, ve oyun Türkçe olarak açılacaktır.

    hocam özellikle dying light için iyi olur bu çözüm çok teşekkürler fakat bi sorum olucak, bu durum eğer tek seferlikse çok iyi ama her girişte bunu yapıcaksak valla ben üşenirim :) soruma gelicek olursak bu işlemi her seferinde mi yapmamız gerekiyor yoksa tek seferlik mi?





  • quote:

    Orijinalden alıntı: adanaliboy

    Hayir Hocam, oyuna girince 1 saat geri sayim basliyor, 1 saat dolunca, seni oyundan cikartiyor, tekrar baglan diyorsun, o andaki bekleyen kisi durumuna gore yine sira bekliyorsun. Bunun icin bir sinir yok, eger sunucu musaitse teorik olarak 24 saatte 24 kere oyuna girebilirsin  

    İyi hocam o zaman baya.Ücretsiz Paket iş yapar.Hiç gerek yok o paraları vermeye saçmalık. Nvidia GeForce Now [ANA KONU] 

  • quote:

    Orijinalden alıntı: drowen

    Vpn ile USA seçip Dolar kuru ile abone olabiliyorsun, daha avantajlı ama 6 aylık üyelik var sadece. 6 ay üyelikte 1 ay bedava durumu var.

    Üye olduktan sonra vpn'e gerek yok. Aplikasyonu indirip, Nvidia Globali seçip, kullanıcı kodun şifrenle giriş yapıyorsun.

    Hocam bu Global sunucularına TR sunucularıda dahil olacak mı 15'inden sonra bir bilginiz var mı? Yoksa hala EU/US serverları üzerinden mi oynayacağız?

  • Umutterol kullanıcısına yanıt
    Dahil olmayacak. 15'inde aktif olacak TR sunucuları için Turkcell destekli Game Plus isminde farklı bir platform kuruldu. Onun üyeliği farklı oluyor, Global GFN'den ayrı.
  • Gamermn kullanıcısına yanıt

    Aynen oyle hocam.. Ben oyunlar bitirdim ve halen de oynuyorum.. Zaten Belli araliklarla zaman uyarisi goruluyor, ona gore son 10dk kaldiiginda kendini ayarlicaksin, varsa manuel save al , acik dunya oyunuysa aksiyona girme loot yap Nvidia GeForce Now [ANA KONU] 

  • Nvidia GeForce Now [ANA KONU]

    nvidia turkcell i sucluyor resmen demek ki dogru adamlar kendi halkini somurme pesinde

  • adanaliboy kullanıcısına yanıt
    Oynunu 1 ay önce dlc ile birlikte aldım bugün bitirdim. Sadece 1 görev gece zorunlu ana oyunda. O görevde de belirli bir yer var safe house a 5m uzaklıkta bir yerde yapabiliyorsun. Onun dışında ben korkak bir oyuncu olduğum için geceleri oynamadım. Geceye yakın hızlıca safe house gidip yatıp oyuna sabah devam ettim.
  • In Vino Veritas kullanıcısına yanıt

    Hocam, cevap icin teşekkürler. Bu bahsettiğin gece gorevi oyunun başındaki mi ? airdrop a gittiğimiz mi ?

  • adanaliboy kullanıcısına yanıt
    Aynen. Kusura bakmayın bir tane daha görev var belirli bir zombi türünü uv ışık trap i ile yakalayıp öldürdüğümüz. O görevi unutmuşum.
  • In Vino Veritas kullanıcısına yanıt

    Hocam, teşekkürlerNvidia GeForce Now [ANA KONU] Nvidia GeForce Now [ANA KONU] 

  • Hesap paylaşımı serbest olur mu acaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dijital platformlarda kategori açılsa güzel olur yönetime mesajımdır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7/24 Adamlara gavur derler dışlarlar üretmek isteyene engel olurlar sevmedikleri avrupalıların ürettikleri malları alıp 10 katına satıp parasını yeme derdine düşerler misal araba fiyatları bu mevzuda aynı o kadar paran var teknolojiye dair bir katkın yok üretimin yok gidiyorsun avrupalının ürettiği malı alıp avrupanın 5 dolara sattığı malı $11 dolara satıyorsun %110 üstüne koymuş düşünebiliyor musunuz bunların zihniyeti bu işte bunlardan üyelik alma üyelik aldırma destek verme verdirtme

  • 5 Mart'ta VPN ile satın aldığım global GFN hesabımın 3 Mayıs'ta Free'ye çevrileceğini belirten bir e-posta aldım bugün. E-posta'yı Game+'a sordum, global ayrı biz ayrıyız dedi. Nvdia'ya sordum 24-48 saat içinde yanıt gelecekmiş, onu bekliyorum. Globalden almayı düşünenler biraz bekleyin, güncelleme yaparım buraya e-posta gelince.

  • Dün global den 6 aylık üyelik almıştım biraz önce üyelik detaylarına bakarken 3 Mayıs'tan itibaren hesabın Game+ tarafından destekleneceği yazıyor sevineyim mi üzüleyim mi anlayamadım ?

    Nvidia GeForce Now [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByCRiMiNaL. -- 9 Mart 2021; 3:30:33 >
  • ByCRiMiNaL. kullanıcısına yanıt
    nasıl yani EU hesabı TR ye mi geçiyor
  • Bana da geldi mail. 3 Mayıs'ta üyelik bitip tam bir geri ödeme alacaksınız diyor.
  • 
Sayfa: önceki 251252253254255
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.