Şimdi Ara

Nvidia GeForce Now [ANA KONU] (251. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
8.835
Cevap
195
Favori
540.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
60 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 249250251252253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • DH makalesi


    GeForce Now Türkiye fiyatı açıklandı

    https://www.donanimhaber.com/geforce-now-turkiye-fiyati-aciklandi--130836


  • < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • holden_ H kullanıcısına yanıt
    Eyvallah, dediğim gibi bu üsluba benim verecek bir cevabım yok :D Bu arada son dediğine katılıyorum kullanmazsin veya kullanırsın olur biter ama tartışmayı cikaran gördüğüm kadarıyla pahalı diyenler değil, pahali bulanlara bu aslında pahalı değil demeyi kendine görev edinenler o yüzden o kesime daha uygun olur bu söylediğin hadi iyi forumlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi specialagent4 -- 6 Mart 2021; 0:54:35 >
  • XanthiN kullanıcısına yanıt

    Can Sungur'da bıraksın Allah aşkına PS5 falan fırlatıyordu en son şimdi çıkmış açıklama yapıyor.

  • Xbox xcloud sistemi gelsede şölen görse gözlerimiz gamepass ile zaten ücretsiz oluyor ama bir türlü getiremiyorlar server işi bu kadar mı zor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat yüksek ama yinede Ücretsiz bir şekilde oynayabileceğiz bu teknolojiyi yinede emeği geçenler saolsun

  • Geforce now Japonya= 17 dolar

    Geforce now Rusya = 15 dolar

    Geforce now Turkiye = 10 dolar

    Eger arada baska bir şirket var ise her turlu kendi fiyatından yüksek olacaktır GeForce now un. şahsen bu fiyatı vereceğime boosteroid kullanırım, cok pahalı ama 3 aylık düşünülebilir 50 tl gayet uyguna geliyor yukarıda da araya baska şirketlerin karistigi yerlerde ki hizmetlerin fiyatını yazdım tabi ki japonyada askeri ücret zaten 1700 1800 dolar civarında 190000 yen ve onlar icin de cok uygun ama global anlamda baktigimizda bize sunulan fiyat diger ülkelere nazaran daha iyimser fakat bizim ülkemizde askeri ücret 371 dolar ne kadar uzucu de olsa burda ne turkcellin ne de GeForce now un bir sucu var suc bizim alim gücümüzde arkadaslar. Simdi diyeceksinizdir e global versiyon niye daha uygun hemen anlatayım global versiyonda arada aracı bir şirket yok yani ödediğiniz butun para Nvidia şirketine gidiyor fakat boyle aracı bir şirket oldugunda siz aracı şirkete parayı veriyorsunuz aracı şirket GeForce now a veriyor server ücretlerini karşılamaya calisiyor ve doğal olaraktan kar yapmaya calisiyor. Tek umudum GFN zam yaptigi zaman bizim bu zama maruz kalmamamız kalacagimizi düşünmüyorum zaten cunku anlaşmalar senelik yapılır minimum 12 ay boyunca turkcellin gfn tarafına ödeyeceği komisyon değişmez eger değiştirilebilir yaptıysalar kendi hatalaridir. (Nvidia komisyonu+server kurulum+bakim hizmeti+odeme sistemi komisyonu+kar marjı) isin kısası evet fiyat fazla hayır elimizden bir şey gelmez. Rakip arttıkça bu piyasada fiyatlar ona gore sekillenecektir fakat turkiyede suan resmi olarak sadece elimizde GeForce now mevcut.





  • Turkcell gibi beş para etmez şirkete para mı verilir yahu yıl olmuş 2021


    Ha benim zaten işim olmaz now maw streaming fasa fiso işler. Gerçek render yerini hiçbir şey tutmaz. Ama bu iş turkcellde kaldığı sürece almayın. Telekommuş turkcellmiş böyle oyuncuyla alakası olmayan parasına bakan akbabalardan uzak durmak lazım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 6 Mart 2021; 5:43:5 >
  • abi cidden turkcell orjınal aylık fiattan ucuza getireceğini mi düşündünüz. adam babasının hayrına getirmiyo.şirket karına bakar geçer. ha tr dekiler ultra kazıklama derdinde ona laf yok.merak etmeyın 75 değil 100 olsa yine bir sürü alan çıkar yani belki fiat iner diye düşünmeyin sakın çıkar yine inmez.ha mesela bana pahalı geldi 75 ben aylık 50 ye eu serverlarında kalmaya devam edicem.

  • yuzi_35 kullanıcısına yanıt

    biraz gecikme oluyor globalde ama single player oyunlarda hiçbir önemi yok bu durumun. Zaten rekabetçi oyun oynayan adamın ona göre sistemi vardır, gfn ile işi olmaz.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: holden_

    Bu mesaj silindi.
    Nvidia GeForce Now [ANA KONU]

    Ben zaten sana bile yazmamışım ki sonunda gülücük ile ufak tebessüm etmişim yazdığım arkadaşa. Nasıl bir psikoloji içindeysen artık.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nvidia GeForce Now [ANA KONU]

    Ekonomi okumaya gerek yok ama okuduk Nvidia GeForce Now [ANA KONU]  Yerel fiyatlandirma bir ekonomik tanimdir. Fiyat gelir seviyesine gore optimize edilir. 3-4 kisi oturup kactan gider la bu diye fiyat belirlenmez.. Urun fiyat birimi ile ortalama gelir birim orantisi ile gunluk degil saatlik seviyeler dikkate alinir hesaplama yapilirken..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adanaliboy -- 6 Mart 2021; 10:25:4 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: adanaliboy

    Ekonomi okumaya gerek yok ama okuduk   Yerel fiyatlandirma bir ekonomik tanimdir. Fiyat gelir seviyesine gore optimize edilir. 3-4 kisi oturup kactan gider la bu diye fiyat belirlenmez.. Urun fiyat birimi ile ortalama gelir birim orantisi ile gunluk degil saatlik seviyeler dikkate alinir hesaplama yapilirken..

    Japonya ornegi icin denecek tek cumle :


    Aylik Asgari Ucret : 130.000 Japon Yeni eşittir 9.044,75 Türk Lirası



    Rusya fiyati icin de nvidea ve diger tum forumlarda yazilanlara bakilirsa zaten kiyamet koptugunu, oyle ki Rus hacker larin bu durum karsinda surekli sistemi hack edip ucretsiz kod dagittigini duymak mumkun olur..


    Ortalik karismis, gunah cikarma videolari cekilmis bile yutupcular tarafindan :) Sigindiklari son dal , globalde aylik paket yok ki olmus.. 6 aylik daha ucuz tamam vs.. demisler.. Yerli milli de 6 aylik paket sunsaydi ozaman :) onunla kiyaslardik.. Bir bakkalda 1 su 2 tl karsi bakkalda 3 su 5tl ise.. iyi de orda tek su satilmiyor demek nedir :p


    Global fiyatlama icin usul-u takdir..

    Nvidia GeForce Now [ANA KONU]
    Nvidia GeForce Now [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adanaliboy -- 6 Mart 2021; 10:58:35 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: SonSadrazam

    Ben zaten sana bile yazmamışım ki sonunda gülücük ile ufak tebessüm etmişim yazdığım arkadaşa. Nasıl bir psikoloji içindeysen artık.



    Alıntıları Göster




  • SonSadrazam kullanıcısına yanıt
    O zaman bana niye reply cekiyorsun bak o küçük einstein beni engelledi.Neden ona cevap vermiyorsun?Şimdi bu yazdığından ne anlamaliyiz hadi benim psikolojim bozuk başka birisi sana böyle bir şey yazsa senin tepkin ne olur? Nvidia GeForce Now [ANA KONU]
  • Oyun paralı internet paralı sistem parali ne anladim bu işten. Aylık maliyet 400tl. Yıllık parasiyla sistem kurar adam korsan oyununu oynar. Her ay içeriği guzel 3 5 oyun ücretsiz olsa kesinlikle tercih ederdim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Chromer kullanıcısına yanıt
    ıpad 12.4.8 daha fazla yüklenmiyor ona malesef ıpad air diye geçiyor eski model 2014 yılında almıştım
  • 
Sayfa: önceki 249250251252253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.