Şimdi Ara

Nvidia GeForce GTX 1070 Ti fiyatı ve özellikleri detaylanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Nvidia GeForce GTX 1070 Ti fiyatı ve özellikleri detaylanıyor


    Bir süredir Nvidia’nın üst seviyeye yeni bir ekran kartı sunacağı ve böylece AMD’ye karşı boşluk bırakmamaya çalışacağı gündeme geliyor. Nvidia GeForce GTX 1070 Ti adını alacak yeni ekran kartının detayları netleşmeye başladı.


     


    Yerinde bir hamle


     


    Sektörden gelen bilgilere göre Nvidia GeForce GTX 1070 Ti ekran kartı performans olarak GTX 1080’e oldukça yakın olacak. Strateji gereği GTX 1070 Ti ekran kartında GDDR5 bellek kullanılacak. Yani GDDR5X yine sadece GTX 1080 ve üzeri için geçerli olacak.


     


    GP104 grafik çekirdeği üzerinde şekillenecek GTX 1070 Ti ekran kartında 2432 CUDA çekirdeği, 152 desen haritalama birimi olması bekleniyor. Bu haliyle kağıt üzerinde de GTX 1080 ekran kartından çok fazla bir farkı olmayacak. Bu bakımdan TFLOPS açısından da hemen arkasında olacağını söyleyebiliriz.


     


    Ayrıca Bkz.Özelleştirilmiş Radeon RX Vega ekran kartları en erken Kasım ayında

    Frekans değerleri açısından taban hız 1.6GHz iken turbo hız ise 1683MHz olacak. 8GB GDDR5 bellek elbette bant genişliği açısından GTX 1080’in biraz gerisinde kalacak ancak fiyata baktığımızda tüketici açısından çok da önemli olmayabilir.


     


    Kaynaklar Nvidia GeForce GTX 1070 Ti ekran kartının Kasım ayında piyasaya çıkacağını düşünüyor. Ekran kartı için 429$ fiyat etiketi söz konusu. GTX 1070 ekran kartından 80$ pahalı olan kart GTX 1080 ekran kartından ise 70$ daha ucuz.


     


    AMD’nin Radeon RX Vega 64 ve 56 ekran kartlarını piyasaya tedarik etmekte zorlandığı bir dönemde GTX 1070 Ti hamlesi Nvidia’ya büyük avantaj sağlayacaktır. GTX 1080’e yakın performansı daha uygun bir fiyata sunmak GeForce GTX 1070 Ti için önemli bir ayrıntı olabilir. 


     







  • Valla en sonunda blok yedirttirdin kendine

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AMD konulu filmlerin başrol oyuncusuna dönüştü :D

  • Yerinde bir hamle

    bari nvidia'dan soğutma
  • Artık intel,nvida b... çıkarttı bu işin Amd helal olsun intelin 5 bin tl lik işlemcisini 1900 2 bin tl geçen işlemci yaptı daha ne olsun.Bu sefer rayzen sisteme geçilir üstelik 95waat tdp değeri ve ısınma sorununu tamamen çözmüşler intel böyle sapan saçma politikasıyla bir yere varamaz artık. intel, nvidayı sevmemeye başladım.80 dolar daha verip 1080 almak varken niye 1070ti alayım ki ?

  • Vega 56 sizlere ömür. Firma stratejisi bakımından mükemmel hamle. AMD 2 yıl geriden gelmeye devam ettikçe daha çok semer vurulur sırtına.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • acaluka kullanıcısına yanıt
    Amd gpu konusunda nvidia'dan baya geride kaldı. Sanırım bu da işlemci sektörüne daha da fazla yöneldiği için. Acilen yeni bir strateji geliştirip nvidia ile rekabete girecek duruma gelmesi lazım. Yoksa eskiden işlemci sektöründe olduğu gibi piyasayı tekele bırakacak.
  • AMD CPU piyasasında toparlamaya başladım derken GPU'da mıçtı yine. Ne cenabet adamsınız ya. 7 yıllık AMD'ciydim tekrar nVidia'ya döndüm memnunum bir daha uzun süre AMD ekran kartı kullanacağımı sanmıyorum. (İstesem de kullanamam piyasa da kart yok)

  • VAH AMD VAH :(

  • amd zıçtı falan saçma sapan yazanlar var,firma tarihinde olmadığı kadar iyi durumda şu anda bu bir geçiş dönemi ağaç ilk meyvelerini verdi bekleyip göreceğiz örnek verilen kartlar hep üst düzey 100 kişiden kaçı alıyor bu kartları olaya böyle bakmak lazım,firma kar yaptığı sürece sorun yok bitcoinciler içine etti piyasanın oda ayrı bir konu kendi açınızdan haklısınız son kullanıcı ürün bulamıyor ama olaya şöyle bakın nvdia oyun konusunda daha üstünken maden işinde zıçıyor ee o zaman nvdia çok daha iyi kart üretiyor demek neye göre doğru

  • ah gsync bu kadar pahalı olmasaydı.

  • Biz diyoruz volta çıksın bu sipastikler 1070ti satacaklar daha en az 3ay...

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Serkandrgn

    Biz diyoruz volta çıksın bu sipastikler 1070ti satacaklar daha en az 3ay...

    Teknoloji rekabet olmadan çok yavaş ilerler. AMD rakip olabilseydi VOLTA 2016 yılında çıkmış olurdu. 1000 serisi şuan pernir ekmek gibi satıyor. 1080ti'dan performanslı bir kart çıkarıp diğer eski kartların fiyatını biraz kırsa 2018 yılı içerisinde voltayı çıkarmamayı bile düşünebilirler.
  • PC oyunculuğu çok pahalı oldu. Ekran kartı işinden bıktık.
  • CagriErcan kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle hocam. Ryzen ile müthiş sıçrama yaptılar fakat GPU tarafında madencilere yönelmesi ve bu süreçte oyuncuları göz ardı etmesi ilerde çok büyük sıkıntılara yop açacak gibi görünüyor. Şu anda AMD devrim niteliğinde yenilik bile yapsa Nvidia nın elinde bunu tolore edecek teknolojisi var. Adamlar o kadar rahat ki Volta serisini kasalarında bekletiyorlar. Rekabet olmazsa son kullanıcı üzülür. 2013 de RX serileri 7xx ler ile sıkı rekabet içindeydi, şimdi ise pazar tamamen Nvidia nın himayesinde. Bakalım 2018 neler getirecek görcez

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Issızbiradam

    Valla en sonunda blok yedirttirdin kendine

    ana sayfa haberlerini görmeyeceğimi bilsem bende bloklayacam, denedim blokladım yine gözüküyor ana sayfa haberleri.
  • Bu haber AMD'nin ne kadar başarılı olduğunun 1070'in çöp olduğunun kanıtıdır. Gtx 970 gibi 1070'de oyunculara atılmış bir kazıktır. Şimdi Nvidia sürücülerle oynayıp 1070 1070ti farkını açar iyice çöp olur. 1070leri elden çıkarmaya başlayın

  • quote:

    Orijinalden alıntı: 3qzotix

    quote:

    Orijinalden alıntı: Serkandrgn

    Biz diyoruz volta çıksın bu sipastikler 1070ti satacaklar daha en az 3ay...

    Teknoloji rekabet olmadan çok yavaş ilerler. AMD rakip olabilseydi VOLTA 2016 yılında çıkmış olurdu. 1000 serisi şuan pernir ekmek gibi satıyor. 1080ti'dan performanslı bir kart çıkarıp diğer eski kartların fiyatını biraz kırsa 2018 yılı içerisinde voltayı çıkarmamayı bile düşünebilirler.

    Evet malesef ki durum böyle. MSRPleri yine yükseltecek nvidia yeni seride sırf bu yüzden ve yine kafasına estiği gibi satacak 2-3 tane titanını çıkarır bir iki tane 20xxti çıkarır falan olan yine tüketiciye olacak. Zaten hiçbir perakendeci tavsiye edilen fiyata bırak uymayı yaklaşmıyor bile bi de başımıza founder's editionla 100dolar daha yüksek fiyat belasını çıkardılar tiksindiriyorlar insanları resmen. AMD 2018de de bir karşılık veremezse işimiz cidden yaş. Önceden 1 jenerasyon geriden gelip alıyorduk kartları artık 2 jenerasyon geriye düşeriz bu gidişle




  • senjido S kullanıcısına yanıt
    Nvidia GeForce GTX 1070 Ti fiyatı ve özellikleri detaylanıyor


    Vega 64'ü bile beklediğim 1 yılı geçti ama hani nerede..? AMD'nin o kadar "SÖZ"lerine rağmen hem stok sıkıntısı yaşanmaya devam ediyor, hem de fiyatlar iyice uçtu! Hala özel soğutmalı modeller bile çık(a)madı piyasaya!

    Boş yere ümitlenmeyelim/ümitlendirmeyelim...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ßekir -- 22 Eylül 2017; 15:8:2 >




  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.