Şimdi Ara

Nvidia'dan kötü haber var: Stok sıkıntısı bu yıl da devam edecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
1.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Nvidia'dan kötü haber var: Stok sıkıntısı bu yıl da devam edecek



    GPU devi yaşanan kuvvetli talebe yetişmekte zorlanıyor. Oyuncuların ümitle beklediği stok sıkıntısı görünüşe göre bir süre daha bizimle.



    Nvidia'dan kötü haber



    Nvidia’nın CFO’sunun son açıklamasına göre firma bu yıl da talebin arzın üzerinde seyredeceğini öngörüyor. Colette Kress operasyon ekibinin oldukça hızlı çalıştığını belirtirken stoklarda bu yıl zaman içerisinde iyileşme beklediklerini de müjdelemiş.



    Ayrıca Bkz.Realtek de stok sıkıntısı yaşamaya başladı



    Görünüşe göre bu yıl da yeni sistem toplamak ya da yükseltmeye gitmeyi düşünenler için pek olumlu bir yıl olmayacak. Routerlardan Realtek LAN ve ses yongalarına kadar uzanan stok sıkıntısının ne zaman düzeleceğini zaman gösterecek.




    Kaynak:https://wccftech.com/nvidia-gpu-shortages-persist-throughout-2021-hard-for-pc-gamers-to-buy-new-gaming-graphics-card/







  • Şaşırmadım. Pandemi başladığından beridir dünya çekilmez hale geldi.

  • düzelsede düzelmez konu para çünkü

  • Geriye gidiyoruz artık.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Durmadan RTX 4000 serisini duyurur bunlar ama nereden baksan.
  • Asrın kazancını yapıyorlar 3 sene yeni seri çıkarmasa bile rahat olurlar.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 2022 başlarında düzeleceğini düşünüyorum aksi taktirde pc oyunculuğu biter. Bu krizin uzun vadedeki sonuçlarının umarım farkındalardır.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Nerede kaldı eski günler. Kim kime bedava ne verir ki bu nasıl bir sömürü sistemi ekran kartı çalışacak sen para kazanacaksın bu nasıl bedavacılık

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Iyiki almisim ekran kartini. Valla oyunculuk bitiyor. Nvidia birazda bilincli yapiyor bence, gf nowa yonlendiriyor milleti. Ekran karti olmayan mecbur gf now abonesi olacak, isine geliyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • nvidiayi bilmemde amdnin kartlari ilk ciktigina oranlar +300 +400€ zamlandi avrupada. Bu sekilde 2 sene cok rahat ekmek yerler. stokta kart kalacak endiseleri bile olmaz.

  • Abim sıkı oyuncu. FPS kasanlardan değil, ama saatlerce oyun oynar. Geforce now'a üye olmuş. Çok da beğenmiş. Tırt bir sistemde kütür kütür oyun oynuyor.

    Günümüz ekran kartlarının el yaktığı düşünülürse, ortam durulana kadar alternatif çözümleri değerlendirmenizi tavsiye ederim.

    Hele ki oricinalci iseniz, zaten steam'de orjinal oyun alıp oynuyorsanız mesele kalmıyor gibi.

    Hızlı ve yüksek kotalı veya limitsiz bir internete ve geforce now'a yatırım yapmak bence çok mantıklı şu an. Komplo teorisi kurmaya da pek gerek yok. AMD kartların fiyatı da belli.

    Chipset sıkıntısı da gerçek bir sıkıntı. Kendi ürettiğim kartlarda USB hub chipi kullanıyorum. Çin'den geliyor. Onu bulmakta bile zorlanıyorum. Hep alışveriş yaptığım Çinli bir dükkan var. Tanışıklık sayesinde sıraya girdi de 30 gün sonra 50 tane aldı, bana yolladı. Söz konusu chip yarım dolarlık chip. Ama yok gerçekten.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huseyin-ZST -- 15 Nisan 2021; 0:46:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 19.000 liraya rtx 3060ti satılıyor perakendecilerde , la bi gidin allah aşkına , üretim az anladım da 19.000 liraya alan kişi biraz düşünmeli , azıcık sabır etmeli , sene sonuna kadar :)

  • Bu paralara kart alacaklar bu 3-4 dana fiyatınn 1 kısmı ile bu sene kurbanda 1 dana kesip dağıtsa, hem 1 sonraki serideki kartları olması gereken paraya denk getirme şanslarını yükseltirler, hem'de ahiret'te kullanabilecekleri bonusları hesaplarına yatmış olur. Nvidia'dan kötü haber var: Stok sıkıntısı bu yıl da devam edecek 

  • Bu sorun 2022 düzelmeyecek hedef 2023

  • Dünyada ki tüm firmalar birleşmişler "ürünlere zam yapmanın" yeni bahanesini bulmuşlar.

  • heyysanadiyom kullanıcısına yanıt
    Aslında kartların fiyatları aynı ülkenizdeki fırsatçılar iş başında. Kartların nerede satıldığına bakarsanız anlarsınız sanırım. Mining perakendecileri diyebiliriz sanırım. Hatta direk firmadan alıyorlar da diyebilirim.

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.