Şimdi Ara

## Nvidia'dan Forceware 163.44 Sürücüleri (Bioshock Güncellemesi) ## (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
3.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: arakabdullah

oyunun konusu güzel videolar bana biraz eski batman filmlerindeki atmosferi yaşattı

ama full sürümü beklemek lazım nede olsa demo :)

Müziği olmasın Şahsen müziği duyunca ilk girişte şehri dolaşırken aha dedim Batman çıkacak galiba bi yerden
  • evet haklısın galiba ama biraz da grafıklerin düşüklüğünden heral bende biraz o hisse kapıldım
  • Yemişim Bioshock'u

Onda da alt - tab yapacaksak, sallayalım.

Anlaşılan, en az eylül ortasına kadar bekletecek bu herifler.
  • İyi artık hangi oyunu oynayacaksak ona göre driver mı yükleyeceğiz?

Forumda bir sticky açalım bari. Bioshock da şu driverlar, Crysisde bu driverlar. Lp de obur driverlar. Saçmalamaya başladı artık bu üreticiler.
  • @arakabdullah

Bu kadar olmayın acımasız yaw grafikler hakkında,bence gayet iyi

@Tuğer

Valla bende 8800 gts kullanıcsıyım,demoda öle bi sorun çıkmadı,umarım tam sürümde de çıkmaz

• valla grafikler iyidir heralde ama bende düşük
  • arkadaşlar şimdi güncellemeye değer mi??

XFX 7600GT XXX VAR bende..
  • Bendeki 8600gt sonic + da hiçbir değişiklik olmadı herşey aynı.
  • Hadi bakalım iniyor, değişcekmi performasım göreceğiz
  • ben bu sürücüyü sevdim özellikle ghost recon 2 de yaşadığım mavi ekran ve gölge sorunlarını hallediyor,3dmark testlerindede gayet iyi performans verdi, çok yakında yeni WHQL sürücü çıkacaktır

@baro55 evet bendede 7600 var gayet güzel performansı bu sürücü ile dene derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venomtrk -- 24 Ağustos 2007; 13:38:27 >
  • benim anlamadığım 163.11 le tdu de gözle görülür iyileşme oldu.ama format atıp tekrar aynı sürücüyü kurunca iyileşme gitti takılmalar başladı.acaba neden
  • Bu sürücü 8600m gt için de geçerlimi? Notebooklar için ayrı bir sürücümü yapıolar acaba?
  • Bioshock'ta gözle görülür rahatlama var 6 7 fps kadar arttı oyunun performansı belki bişeylerden kırpmış olabilirler driver sayesinde ama oyun içinde hiç belli değil ...
  • bende bu surucuyu yukleyelı 2 hafta oluyo stalkerdakı fsp dusuklugu gectı bende artık sabıt 80fsp tum ayarlar max 8xaa ve 16x af de fakat crt monıtor oldugu ıcın 1024 coz. te eskı suruculerde 20dk sonra 70-80olan fps 30lara kadar dusuyodu stalkerda bı nevı alt tab sorunu gectı bende zaten tek stalkerda oluyodu
  • Hadi bakalım nVidianın sürücüleride AMDnin gibi hızı arttırmaya başladı...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.