Şimdi Ara

Nvidia Control Resonant Kodu 1.000 TL (Nvidia kart gerektirir) İndirimli Satış! STOK BEKLENİYOR!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
5
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Oyun Platformu #Steam Key/Gift #Steam Kondisyon #Sıfır
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Nvidia Control Resonant Kodu 1.000 TL (Nvidia kart gerektirir) İndirimli Satış! STOK BEKLENİYOR!

Kod aktivasyon için RTX 5070 ya da üzeri masaüstü ya da dizüstü ekran kartı gerektiriyor. Kartın daha evvel başka oyun aktivasyonunda kullanılmamış olması gerekiyor.

Kod fiyatı 1.000 TL

Stok: Stok bitti

Not: Fiyatı 1.400'den 1.000'e indirdim. Bu son fiyattır. Daha aşağısına satmayacağım. Lütfen teklif dahi etmeyiniz.

Not 2: Aktivasyon yardımı yapamıyoruym, bilginiz olsun.

Şimdilik stok bitti. Yeni stok gelince konuyu güncelleyeceğim.

Nvidia Control Resonant Kodu 1.000 TL (Nvidia kart gerektirir) İndirimli Satış! STOK BEKLENİYOR!

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1000 TL Miktar : 13 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

***Ender satış yaparım ve fazla/kullanılmayan ürünleri satmaktayım. Tok satıcı olduğum bilinerek teklif verilmesini rica ederim.
  • Yeni ekran kartı alalı 2 ay oluyor, o sırada promosyon falan yoktu şimdi iyi denk geldi. Hızlı ve sorunsuz alışverişti, tekrardan teşekkürler hocam. :) @Ordinary Story

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elpatron15 -- 4 Eylül 2026; 17:34:3 >

@Elpatron15 Stok gelmedi. Arkadaşa 1 adet rezerve edilmişti.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

teşekkürler :). Stok bitti yeniden gelirse satış devam edecek.

Nvidia kartım olmadığı için ben de bilmiyorum nasıl yaptıklarını. Ama kartını birden fazla kez kullanan kişiler var bunu biliyorum.

Benim Nvidia hesabım aşağıdaki gibi. Diablo'yu tek kendi bilgisayarımda aktif ettim, onu da arkadaşın hesabına tanımlamıştık.Nvidia Control Resonant Kodu 1.000 TL (Nvidia kart gerektirir) İndirimli Satış! STOK BEKLENİYOR!  Diğer oyunlar hep satıcı arkadaşların bilgisayarlarında tanımlandı. Ya kartını yeni satın alıp her hangi bir kampanyada kullanmamış arkadaşlar yada İnternet Cafe gibi ortamlarda aktif etmişlerdir. Başka bir çözüm gelmiyor aklıma. Üçüncü bir çözüm var ise alan arkadaşlar yazarsa makbule geçer.Nvidia Control Resonant Kodu 1.000 TL (Nvidia kart gerektirir) İndirimli Satış! STOK BEKLENİYOR! 

***Ender satış yaparım ve fazla/kullanılmayan ürünleri satmaktayım. Tok satıcı olduğum bilinerek teklif verilmesini rica ederim.

• FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt

Evet internet cafe/oyun cafesi seçeneğini kullananlar oluyor haberim var. Hatta ben de kod sattığım bazı arkadaşlara bunu önerdim. Başka yolu varsa da öğrenemedik maalesef.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.