Şimdi Ara

NVIDIA ÇIKARMAK İÇİN EKRAN KARTI ÇIKARDI (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
2
Favori
7.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ben fark yok mu dedim,bana göre 30 FPS üstü gereksiz dedim. Sen 144 aşağısı oynayamıyorsan o beni değil seni bağlar.



    Siz gidin en ufak şeyde ayar kısın ben ultrada keyfimi süreyim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rtx bence efsane bişey ama bizlere gelmez o fiyatla

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Anti Fanboy

    Kısmen haklısın.



    1080P ila 4K arasında iki fark var= büyük monitörlerde 4K'nın daha iyi görüntü vermesi ve küçük mönitörlerde doğal AA ve daha net görüntü.



    HZ işine girmeyeceğim,bana göre 30 FPS üstü gereksiz. Oyun sittin sene 30 FPS oynatmıyorsa (PUBG,ki geçtim adam vurmayı nişan bile alamadım) 60FPS oynarım. "Omo omo oltmos foposoyo olosonco otoz foposo yovoş golor" durumu olmadı. 10 saat Prototype 2 oynadım 60 FPS'de 30 FPS hâla candır.



    Ama HDR konusunda saçmalamışssın,HDR direkt olarak grafik kalitesine etki eden bir olay. Aksini iddia eden intihar filan etsin bence gereksiz oksijen israfı.

    Alıntıları Göster
    Bence 15 yeterli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • IslakBanyoTerliği kullanıcısına yanıt
    İsraf israf. 3 FPS yeter. Sanki gifleri izlerken olayın ana metnini anlayamıyor musun?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 30 FPS oyun oynanacagini mi dusunuyorsunuz competetive olarak zuhahahaha :) bu teknoloji konsola gelirse pcye hic alma git konsol al 30 fps oyna takil sen :)
  • @IslakBanyoTerliği yetiyorsa 15 FPS oyna hocam kimsenin sana laf ettiği yok.



    @Furky! aynı şekilde yetiyorsa 3 fps oynayabilirsiniz.



    @8erk rekabetçi değil zevkine oynuyorum,bu durumda yüksek akıcılıktansa yüksek grafik daha iyi benim adıma.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Laptopta 1060, masaüstünde 1070 kullanıyorum. Performansları gayet yeterli geliyor. Neden 1080ti gibi bi karta böyle yüksek mevlalar ödendiğini anlayamıyorum. Hele bi de 10000TL civarında satışa sunulacak 2080 falan hayatta alacağım bi kart değil. O parayla daha güzel şeyler yapın beyler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kültürlü cingen kullanıcısına yanıt
    Pubg gibi oyunlar için tercih ediliyor. Ultra kalite oynamak için +++

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ber-G

    Pubg gibi oyunlar için tercih ediliyor. Ultra kalite oynamak için +++
    Hocam 1060 ile ultra ayarda 75-80 fps oynuyorum. Daha ne olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dolar 6,03 olmuş alınmaz bu zamanda ekran kartı

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • O zaman 8 olunca alırsın.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ekran karti fiyat yüksek hocam

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dolar 6 olmuş ekran kartı alınmaz 9 olmasını bekleyin

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rindaman kullanıcısına yanıt
    Mal olduklarından değil, daha az maliyetle insanları keklemek istediklerinden durum böyle. Babanızın firması mı böyle firmayı savunurcasına ukalâca bir tavırla yorum yazıyorsunuz?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sen protesto etmeye devam et.

    My way or highway çeken firma sonuçta!

    Veganların protesto olarak et yememesi kadar bir etkiniz olur..

    Test sonucu yok bir şey yok herkes nano teknoloji profesörü gibi çıkmış saçmalıyor!

    Dh gpu profları...
  • Arkadaşın dediği gibi yeni kartlar önce ki serilere oranla pahalı . Tabi bizim ülkeye hep pahalı . GT 1030 = 500 lira dahasına gerek yok zaten .

    Ama fiyat konusunda nvidia'ya bir şey de diyemeyiz ki, AMD adam gibi kartlar çıkaraydı nvidia'da böyle fiyatlar koymazdı (Üst seviye kartlar için) RX400 serisini allayıp pullayıp hatta direk aynı kartları RX500 diye çıkardılar, bunlar vega'lar çıkana kadar ortalık boş kalmasın diye dediler. AMD'den ses yok seda yok.
  • Konu sahibi arkadaşı nvidia CEO'su yapalım. Yaptığı açıklamadan ben tatmin oldum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iki kasam var evde birisi gtx970 li diğeri 1080ti lı şuan gpu değiştirmeyi düşünmüyorum belki bir sonraki nesil kartlara ya da amd bir atak yaparsa (fiyatı önemli) 970 i değişebilirim. Yeni gpu teknolojisi güzel ama beni tatmin etmedi yani.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anladığım kadarıyla Nvidia yeni seride performans farkını rt için ayırmış.Ben gpu'nun içinde bunun için özel bir bölümün gerektiğine inanmıyorum.Oyun yapımcısı illaki ben araba üzerinde uçağın yansımasını göstereceğim derse zar alanı büyümüş güçlü bir gpu ile zaten gösterebilir.Ben yapımcının benim gözüme sokmak istediğini görüyorum,gerçek zamanlı bir şey olduğuna inanmıyorum.Bana göre isteseler Gtx 1080,1080ti gibi güçlü kartlarda rt'yi pekala verebilir.Atıyorum 2080ti 4k'da sorunsuz işlerken 1080ti 1080p'de işler.
  • ugurmurat360x kullanıcısına yanıt
    Zaten kartların performans olarak bir farkı yok. DLSS denilen örnekleme ile fps farkı yaratıyor. Yani herşey yazılımda bitiyor :) dediğin gibi istese bunu 1080 ve 1080ti ye verebilirdi.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.