Şimdi Ara

NVIDIA CEO'su: Ekran kartı fiyatlarının düşeceği fikri geçmişte kaldı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
1
Favori
4.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bunları geçelim Jensen Huang. Sen istediğin kadar zam yap sonuçta asıl fiyatı belirleyen biz müşterileriz ve son sözü her zaman olduğu gibi bizler söylüyoruz. Bak zamanında en tepe kartın bir alt modelini atıyorum 400$ bastırıp alırken bugün yine benzer paraları verip daha az güçlü, orta sınıf ama işimi gören bir kart alıyorum. Ama sizin arşa çıkardığınız bedelleri asla ve asla ödemiyorum. İnşallah AMD 7000 serisinde üst segmentte size bir Ryzen muamelesi çeker de o ekran kartı fiyatlarını nasıl düşürüyorsunuz sen ve hissedarların ibretle izlersiniz artık. İnanmıyorsan Intel'e sor bak onlar da fiyatları asla indirmeyiz diyorlardı.

  • Guhong01 kullanıcısına yanıt

    6600 xt ile gram sorun yaşamadım. Fsr 2.0 ile bile nvidia rtx 3060tan daha az güç tüketip daha fazla fps veriyor.

    Artık sıktı bu driver sorunu var lafları. Ayrıca rtx 3060 2 adet, rx 6600 xt var.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Babangida Babayaro kullanıcısına yanıt
    Güle güle kullanın. Bu aralar ekran kartı bakıyordum ve internette amd nin wattman sorunuyla ilgili bir sürü illallah etme mesajı okudum. Arkadaşım rx590 ile günde 5-10 defa wattman alıyor. Ben de nvidia ve amd ekran kartları kullandım. Almanya da yaşıyorum ve gördüğüm kadarıyla insanlar burada gerçekten iyi bir indirim olmadığı sürece amd almıyorlar, onun yerine 50 euro daha verip nvidia alarak sorunsuzluğa yöneliyorlar. Sizin kartınızla sorun yaşamamış olmanız kimsenin yaşamadığı anlamına gelmiyor. Rx6000 serisi ana konusundaki anketi incelemenizi öneririm.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazar burda pandemi ve mining çılgınlığı karı gozumuzu doyurmadi sizi pahalı ürün modundan cikarmadan soguslemeliyiz diyor...

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Çin, ABD, Avrupa'da tüketiciler 1 sene sadece ikinci el ürünleri alıp kullansa satışlar çakılsa bak bakalım 4000 serisi fiyatları nasıl düşüyormuş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wolwes kullanıcısına yanıt
    Çin'i bilmem ama ABD ve Avrupa'da bu söylediklerinin olacağını sanmam. Bir kart sıfırının yarı fiyatına bile satılsa ben 2.elini almam, saatli bomba gibi her an her şey olabilir karta ve Avrupa insanı bu riski alacak kadar fakir değil

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim de ekran kartı ile ilgili bir beklentim kalmadı nvidia kardeş. Onu ne yapacağız? 100 tane hobim var lan. Sana mı kaldım hıyar?

    RC tekne
    RC uçak
    Drone
    Maket tren diaroması
    Diy ev otomasyon sistemi
    Diy 3 tekerli elektrikli scooter (bir insanın kendi yaptığı bir şeye binmesi kadar eğlenceli bir şey yok. Tavsiye ederim)
    Hi-fi işleri
    Raspberry ile bızıklıyorum.
    3d printerım var, lazer cnc var, normal CNC de var...

    Dolayısıyla zaten oyun oynamaya çok vaktim yok. Dolayısıyla çok çok fazla oyunu hiç oynamadım daha. Dolayısıyla da 5 yıl geriden gelsem canım yanmaz. Anlayacağın Nvidia kardeşim, artık benden NAH para kazanırsın. 5 yıl geriden geldiğim için ilkokula başlayacak bir kartı leş parasına ikinci el alırım, işimi görürüm ben.

    İnsanlara da tavsiye ederim. Kendiniz bir şeyler yapın. Bu mal oyunlarla aranıza biraz mesafe koyun. 5 yıl arayı açınca çok güzel oluyor. En seçmece oyunları oynuyorsun aga.

    27" monitöre de 2k gayet güzel yetiyor. 4k ile 2k arasındaki farkı benim gözüm görmüyor. Bende bir tane 4k 27, bir tane 2k 27 monitör var... Dolayısıyla ekran kartının çok yeni, çok iyi olmasına falan gerek yok. Parası çok olan Amerikalı'lar bol bol alsın. Ben onlardan beleşe alırım sonra. Sanfransisco baby. Mal herifler tüm evi klima ile soğutuyor. Ekran kartı mutlu. Nem de çok yok. Tertemiz. Ben de alıp Ankara'da kullanıyorum. Gene nem yok. Elektrik dalgalanmam da yok. Henüz bir kart bozmadım ben.

    İşim gereği ofiste 10 adet ekran kartım var. Son 8 yıldır 5 karttan aşağı kartım yoktu. Hiçbirini sıfır almadım. Şu ana kadar en az 30 kart almışımdır. Henüz bir kart bozmadım vallaha.

    Düzeltme: bir adet laptop gtx 1080 ekran kartı bozdum. Ama sayılmaz. Laptop yani.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Laf cambazı. Mining bitti ortalık ekran kartı çöplüğü.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DISTURBED kullanıcısına yanıt
    Rx 5700xt kullanıyorum çok güçlü bir kart iyi ki almışım ama bazı eksikleri var. Yazılımdan dolayı Ara ara çökmeler oluyor bu biraz acaba e.k. da mı problem var fikri oluşturuyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THE DARKNES -- 24 Eylül 2022; 11:50:17 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Pişkinliğe bak lan siz kendinizi ne sanıyorsunuz
    Sanki piyasada tekeller
    Iyiki varsın amd
    Aldığım 6600 karttan çok memnun kaldım muhtemelen bir sonraki ekran kartınıda amd alırım

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıkıntı yok Nvidia fanboyları bu durumdan gayet memnun.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amd kart mı alınır yeaa diyen ezikler görün o cümlenin yansımasını.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • THE DARKNES T kullanıcısına yanıt
    Öncelikle ramleriniz stabil mi değil mi test etmediyseniz yazılımdan dolayı mı değil mi asla emin olunamaz söyleyeyim. İşlemciyle alakalı da olabilir tabii, ekran kartına gelmeden tonla şey var.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • pilotaFerrari kullanıcısına yanıt

    Asus anakart aldım, böyle lanet bir yazılım olmaz, Asus crate denen program sürekli hayatlarla dolu. Ramleri görüyordu son güncelleme ile ramleri görmemeye başladı tonla şikayet var, ama Asus bir program yapamayacak kadar beceriksiz bir marka. Sırf o program yüzünden bir daha Asus marka hiçbir şey almayacağım. Çünkü sadece o program üzerinden kontrol ediliyor çoğu şey ve lanet ettim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • talep düştü nasıl yüksek fiyattan satmayı düşünüyorlar ki   intelde denk kart üretirse dike dike indirir fiyatları

  • rocky_balbao kullanıcısına yanıt
    Talebin düştüğüne dair elinizde bir veri var mı? Talep düşeli epey zaman oldu ve fiyatlar bir miktar geriledi zaten yaşadığım ülkede fakat dramatik değil

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • FaLCoN^ kullanıcısına yanıt

    Şubatta 6600XT phantom gaming aldım aldığım gün DDU ile tertemiz driver kurdum aynı günün akşamı 2 kere siyah ekran yedim üstüne yetmedi sistem komple siyah ekrana düştü ve driver komple silindi tekrar DDU ile temizleyip yenisini kurmak zorunda kaldım. Yeterlimi bu?


    Ertesi gün direkt iade edip RTX3060 aldım sıfır sorun, sıfır sıkıntı. AMD CPU yapmaya devam etsin, GPU tarafında yazılım konusunda vasat oğlu vasatlar.

  • Gerçekten ceo bunu dedi mi? Hani yakın zamanda ucuzlamayacak.. doğru olabilirde şu an 3000 serisi bile bütün her şeyi yerli yerinde yaparken talep olmazsa 4000 ne pardonda ne yapacakmış şirketi kapatıp 4000 ler satılınca açıcaz mı diceklermiş.. Hani onu bırak millet düşük enerji ile daha fazlasını yapmaya çalışırken bence garip bir yöne evriliyor teknoloji 3090 450w harcıyor lan aynısını çıkar 250w ile çalışsın gereksiz bir evrilme bence herkes kas gücü istiyor.. Olay bence kas gücünde değil kw başı kas gücünde.. pik anında 450 tdp 800w çektiği görülmüş napcaz alırsak pc ye trafo mu bağlicaz..

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • THE DARKNES T kullanıcısına yanıt
    5600xt ile 1 yıl geçirdikten sonra işim gereği bazen 16 saat pc başındayım.. Amd ekran kartını bedava verseler yolda satar eve sokmam.. Siyah ekranlar takılmalar donmalar.. Amd ürünleri güzel hiç lafım yok ucuz onada lafım yok ama yazılımcılarının tamamının ya kafası güzel yada öyle bir departman yok freelancerlara filan veriyolar bu kadar sorunlu driver vererek ekran kartlarını kalitesizleştiriyolar bence farkındalar ama ben 1 yıl bekledim düzelir diye hiç bir gelişme olmadı.. forumlara bakın en stabil olan driverı yükleyin ve ömür boyu güncellemeyin.. ancak böyle kullanılabilir amd ekran kartları.. kendi forumlarında bile best old amd graphic driver diye arayınca çıkıyordu bir ara..

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • pilotaFerrari kullanıcısına yanıt

    Hayatında hiç Asus MSI kart görmemiş birisi ancak böyle bir yorum yapabilir. Hangi modelinin fanları dökülüyormuş söyle de öğrenelim? Daha heatpipeyi işlemciye bağlayamayan firmayı savunuyorsunuz burada. Havadan atmayalım koyalım kanıtları bakalım hangisi daha iyiymiş, bakın kanıtlarım;



    EVGAnin heatpipe temasını becerememesi:

    https://i.imgur.com/O63MVHx.jpg


    Evganın ekran kartlarının New World açınca yanması

    Sorry 'New World', those bricked RTX 3090's were actually EVGAs fault (nme.com)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi warking95 -- 19 Ekim 2022; 12:54:16 >




  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.