Şimdi Ara

NVIDIA/AMD Ekran Kartı Stok Takibi [ANA KONU] (9804. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
12 Misafir - 12 Masaüstü
5 sn
197.596
Cevap
968
Favori
13.477.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
460 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 98029803980498059806
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • newegg üzerinden hala kart alamıyor muyuz ? gümrüğe takılıyor mu ?

  • tugrulserhat T kullanıcısına yanıt

    alırsın 150$ geçtiği için ek vergi ödersin.

  • ne kadar oluyor ek vergisi ? ve benim bir şey yapmam gerekiyor mu yoksa newegg'in kestiği VAT'a dahil mi bu

  • tugrulserhat T kullanıcısına yanıt

    aslında net bilgim yok o konuda yurtdışından işlemci gelmişti servie göndermiştim 150$ üstüydü amd bütün gümrük vergilerini ödemişti bunu dahil ettiler mi bilmiyorum. Ben birşey yapmamıştım amd ödediği için bilgin olsun.

  • Sintai kullanıcısına yanıt
    4070 veya 3080 almak istiyordum hocam napayım

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bagetleraskina kullanıcısına yanıt

    3070 imi geçen sattım, 9.5k dan ilan açtım 8.4 k ya bir ayda zor sattım. Garanti, mining yapılmamış yada yapılmış hiç kimse önemsemiyor. Eğer bu forum üzerinden satmayı düşünüyorsanız satacağınız rakam en fazla 8.5 k oda Asus ve garanti hatrına daha fazlasına bu forumdan kimse almaz. Ona göre hesabınızı yapın derim.NVIDIA/AMD Ekran Kartı Stok Takibi [ANA KONU] 

  • Curimo kullanıcısına yanıt

    Evga' nın FTW3 modelleri hava soğutmalı kartları arasında diğerlerine göre en iyisi fakat fiyatıda bir miktar yüksek oluyor. FTW3 ler soğutma, bileşen kalitesi ve hızaşırtma kararlılığı açısından her seride en iyi kartlardan birisi oldular. XC3 modelleri ise FTW3 lere göre daha sade tasarımda ve hem hız aşırtma hemde soğutma performansı olarak bir tık daha gerideler. Fiyatıda haliyle FTW3 lere göre daha makul oluyor. FTW3 ve XC3 üst seviye gpularda yer alırken XC daha alt seviye kartlarda SC yani Superclocked modelleri ise eski serilerde kalan isimlendirmelerden oluşuyor.NVIDIA/AMD Ekran Kartı Stok Takibi [ANA KONU] 

  • Terminator T-800 kullanıcısına yanıt

    Mining bitti diye 5-6 liraya 3070 bekliyor millet. Bugun bu fiyata kart almayanlar yarin dolar sebebi ile 1.5 katini hatta daha fazlasini odemek zorunda kaldiklarinda pisman olacaklar. 4000 serisi dediginiz kartlar geldiginde 3 serisi ucuzlayacak dusuncesi var bir de. bu ulkede hangi tarihte yeni gelen seri ile eski serinin ucuzladigi gorulmus biri soylesin hele. Hele ki boyle bir dolar / doviz kuru ve ekonomide. Bu donemde alan aldi almayanlara gecmis olsun. Millet market alisverisini bile yarin zam gelecek korkusuyla yaparken elektronik esyanin ucuzlamasini beklemek rüyada bile goremeyeceginiz bir beklentidir..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spirit_Rises -- 24 Eylül 2022; 10:45:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.sinerji.gen.tr/evga-geforce-rtx-3080-xc3-ultra-gaming-argb-led-12gb-gddr6x-384-bit-lhr-ekran-karti-p-43128

    ilerde kampanya vs. olur daha düşüğü olur mu bilinmez ama her yerde inceledim en uygun fiyat bu şu an 3080 12gb olarak.taksite vade almasaydı iyi olurdu.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5k ya pny 3060ti alınırmı sizce mining çıkması.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • MALİ MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt

    Fatura - Garanti varsa alınır.

  • MALİ MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt

    Bence 1-2 ay beklemekte fayda var ancak hızlıca alıp kafam rahat etsin derseniz alınır.


    Sıfır ürünler için durum sinir harbine döndü, firmalar inatla olması gereken fiyatlara inmiyorlar. AMD’nin tanıtımı da yolda, bana göre önceki jenerasyon için 1000 dolar üzeri safi zarar.


    Ben de 3060 Ti için 4-5 yüz dolar rakamlar bekliyorum ama böyle giderse 2. el piyasasına yönelebilirim.

  • 1080 ti ı sattım. Daha sonrasında gtx 750 taktım arkadaştan alıp idarelik baktım götürmüyor. 2 ay önce 3080 12gb tuf fırsatı yakalamıştım alıp iade ettim kartı. Şimdi 2. el 5500 xt aldım. Bu beni 3-4 ay fazlasıyla götürür. Daha önceki mesajlarımda da demiştim. 4000 serisinin güçten ziyade getireceği özellikler iyi olacak diye. Kesinlikle bu dakikadan sonra 3000 serisi birşey alınmaz. Nvidia piyasaya 4000 ile girecek. Daha sonrasında amd kartlarını çıkartıp nvidia ya biraz fiyat kırptıracak. Bizde yolumuzu bulacağız 3-4 aya. 4070 tam kıvamında olacak gibi. 3080 den daha iyi DLSS3 vs. az güç tüketimi. Beklemekten başka yapabileceğimiz birşey yok.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Majesthion -- 24 Eylül 2022; 10:45:53 >
  • Majesthion kullanıcısına yanıt

    3080i neden iade ettiniz hocam merak ettim?

  • Majesthion kullanıcısına yanıt
    Soyledikleriniz kendi ihtiyaclariniz dogrultusunda tabiki.

    Herkesin ihtiyaci veya sistemi bu duruma uygun olmayabilir. 10k ya 3080 olsa almamak için bir sebep goremiyorum...

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • MALİ MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt

    alınır hocam fatura garanti isteyin bide coil whine olayına dikkat edin

  • feinel kullanıcısına yanıt

    Ben tuf modeli 16 ya veremedim. Sıfır kapalı kutu.

  • İnsanlarda mining döneminde büyük bir açlık oluştu, hem 40 serisini tanıtan Nvidia hem 2. elde satıcılar bunu açgözlülükle kullanıyorlar ve fiyatlar düşmüyor.

    Şu durumda en mantıklısı AMD’nin yeni ekran kartlarını beklemek. Dolar artacak falan sabırlı olmayan insanların kendi kendine ürettiği bahane. Zaten parası olan dolarda tutuyor ama elinde yoksa da madem dolar düşükken al at kenara, 2 aya bakarsın ekran kartına. Şu anda acil ekran kartı alıp oynayabileceğin yeni çıkacak onlarca, yüzlerce oyun da yok. Piyasada olanlar belli zaten, bir yere kaçmıyorlar. Ben takibe devam edeceğim düzgün bir indirim gelirse diye, ancak gelmezse de sorun değil, istediğim fiyatlar gelene kadar beklerim.

    Tabi bunları yazarken benim tuzum kuru, mantıklı olanı yapıp sistemi kurdum birkaç ay önce iyi fırsatlar yakalayınca. Elimdeki eski sisteme kıyamadım onu ayağa kaldırmaya çalışıyorum. Onun için de tek ekran kartı kaldı, diğer parçaları sağlam indirim yakaladıkça tamamladım. Yani senelerce de beklerim gerekirse.

    İhtiyacınıza göre karar verin ancak yazık gerçekten şu gün istenen paralara. En kötü gelecek sene başlarına kadar sabreden bu işten müthiş karlı çıkacak bence. Sonuçta alacağınız ekran kartını senelerce kullanacaksınız, bu kadarcık beklemeye değer.

    Taksitle alacak olana lafım yok. TL’nin değer kaybı karşısında maaşına enflasyon oranında zam alan kimse ne alsa karlı çıkıyor. Fiyatı mantıklı gelen, içine sinen herhangi bir ürünü al geç o durumda. Yine yurt dışından getirtme imkanı olan varsa da fiyatlar ideale biraz daha yakın seviyede, düşünülebilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Spirit_Rises kullanıcısına yanıt

    Birbirine ters yorumlar yapmışsın. Millet market alışverişi derdinde ise napsın bir işe yaramayan çöp teneke parçası ekran kartlarını?




    Düşer düşer merak etme daha da düşecek ( fiyatlara dolar bazında bakılır tl bazında bakılmaz). Mining sürüyordu piyasayı bu zaman kadar o da tamamıyle bitti (eğer güneş paneliyle bedavaya elektrik üretmiyorsan, tabi o da sıkıntılı iş malzeme eskiyor yine bir kayıp söz konusu).

    NVIDIA/AMD Ekran Kartı Stok Takibi [ANA KONU]


    Ne bekliyorsunuz, whitepaper'ını iki liselinin yazdığı Ravencoin mi kurtaracak ? Bir de Bruce fenton ponzisi vuracak minerlara son darbeyi



    NVIDIA/AMD Ekran Kartı Stok Takibi [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighDynamicRange -- 25 Eylül 2022; 17:46:36 >




  • 
Sayfa: önceki 98029803980498059806
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.