akşam 8den beri (3060ti) den beri kart yok en kesat günlerden yine |
Ne botu kullaniyorsun hocam nedir bu merak ettimde < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halesia Carolina -- 25 Şubat 2021; 0:13:38 > |
Emeğinize sağlık,fakat gerçekten çok pahalı,burda 3070 leri 7000 tl mal edenleri gördükten sonra insanın zoruna gidiyor |
Nedense 3060 Ti dan ziyade daha çok 3070 giriyor amazon stoklarına. 3060 Ti almaya niyetliydim daha çok fakat gözümü 3070 e dikmeye başladım bu sebeple. |
Partalert discordunda söylenene göre UK'ye düşen mal tam bir saat sonra DE'ye düşüyor, belki yardımcı olur.. |
@savcı963 Hocam ekran görüntüsü aldım orijinali takip ettiğim discort sunucusunda ingilizce olarak paylaşılmıştı ben de bu bilgileri sizlere aktardım |
bekliyorum bnde iade olmadı |
3-4 gündür piyasayı takip ediyorum 1 tane yakalama şansım olmadı. Acaba ne zaman bir tane ekran kartı alabilme durumum olucak çok merak ediyorum |
Ya ben nereye girersem giriyim bulamıyorum nasıl alıcağım ben bu ekran kartını ya |
iki ülke arasında 1 saat olduğu içindir ama buna göre önce Almanyaya düşmesi lazım < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halesia Carolina -- 25 Şubat 2021; 0:20:15 > |
Anakart ram < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerberk0w -- 25 Şubat 2021; 1:26:16 > |
GMT+1'de stok giriyor demedim hocam zaten, adamlar takip etmiş önce UK'ye 1 saat sonra DE'ye düşüyormuş. |
BESTBUY CANADA yine coştu bildirimleri sessize aldım artık. |
kartın ederi 450 euro !!! |
Bir şey sorucağım bende sayfalarına giriyorum fakat sepete ekleyemiyorum nedeni nedir |