Şimdi Ara

Nvidia 364.51 sorunlu bir surucu yukseltme islemi yapmayin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar WOW'da FPS problemi yasayan var mi?
    Eskiye gore cok kotu gercekten
    Dun time card aldim 2,3 aydir oynamiyordum yeni farkettim. Grafik ayarlarini dusursem bile bazi yerlerde FPS cok dusuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6E8555A70 -- 16 Mart 2016; 18:19:06 >

Orijinalden alıntı: Trevorax

Addonlarını kapatıp yada güncelleyip dene.Eski addon kaldıysa onlarda yapar.

Denedim hocam ise yaramadi kesin surucu belasi ile ilgili bir durum

Orijinalden alıntı: Trevorax

ben o sürücüyü indirmedim bir önceki var bende geri düsürebiliyorsan düşür dene ben bi sorun yaşamıyorum oyunda.

peki hocam tesekkurler

Orijinalden alıntı: Nuke General

İyi ki ben de güncelleme yapmamışım,hatta başlığa yazarsan güncellemeyin diye gören arkadaşlar da tedbirini alır

tamamdir
  • Mevcut sürümde FPS problemi var. Güncelleme yapmayınız. Dota 2 World Of Tanks Armored Warfare v.s bu oyunlarda 60 70 fps alırken güncellemeden sonra 10 fps ye düştü. Optimizasyon sorunu yaratıyor güncelleme. Bilginize.
    ASUS TUF GAMING B760M-PLUS Soket 1700 ► Intel Core i5 14600KF Soket 1700 14. Nesil İşlemci ► XPG 32GB (2x16GB) Lancer Siyah DDR5 6400MHz CL32 ► Sapphire RX 7700 XT Pure FROSTPUNK 2 Edition ► KIOXIA 1TB Exceria PRO Serisi NVMe M.2 SSD ► XIGMATEK VECTOR S SERİSİ 80PLUS SİLVER 750W ► ID-COOLING FrostFlow 240 XT 4Pin PWM 240mm İşlemci Sıvı Soğutucu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.