Şimdi Ara

Nusr-et den %20 indirm (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
1
Favori
10.984
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nusrette satılan et ile kebapçıda satılan leşi bir tutup burada karşılaştırma yapmayın.

Birisi 21 gün basınçlı ortamda bekletiliyor. Kesilen hayvan bile özel seçiliyor.

Pişirme tekniği ve sunumu da farklı.

Mercedes ile Egea karşılaştıran tiplerden de bu beklenirdi gerçi

Orijinalden alıntı: oguzkagan11

quote:

Orijinalden alıntı: 10ff

quote:

Orijinalden alıntı: oguzkagan11

Gayet güzel kampanya. Sıcak fırsatlarda her şeye muhalefet olan kesimi anlamıyorum. İnsanlar sizin yüzünüzden fırsat paylaşmaktan çekiniyor. Bakarsın, zevkine bütçene uygun değilse geçersin.

tamam o zaman, insanlarin alamayacagi maserati gibi markalarin bayi indirimlerini felanda paylasalim? yada satis ofisinde gerceklesen bir indirimi ?

Nusreti maserati gibi niş bir ürün olarak mı görüyorsunuz Burada bu kampanyayı görüp yararlanacak insanlar var. Çünkü ortada bi fırsat var. Çıkıp dersiniz ki bununla değil de x kampanyasıyla nusrette şu kadar indirim alabilirsiniz o zaman ciddi bir yorum olur. Yoksa nusrete giden şöyledir, gitmeyen böyledir vs ile hiç bir yere varılmaz.

evet, aynı şey teoride. bu kampanyadan yararlanacak vardır illaki ama konu açtığınız yer, sınırsız kır pidesi kampanyasında belli ücrete sınırsız pideleri çantaya koyup evde yemeye çalışan adamların olduğu bir forum. ha şimdi bunu yazıpta, sonra faiş fiyata satılan bir aracın indiriminde buraya paylaştığımızda o konuya bir nokta bile yazamazsınız/yazmayacaksınız. bilmem anlatabildim mi.

• 2 kişi gittik

Nusret Special denilen tereyağında bonfile

Tulum peynirli salata

2 tane havuç dilimi

2 tane ice tea

276 TL ödedik. Eve geldiğimizde maden suyuna yumulmuştuk. Porsiyonlar inanılmaz bol ve fazlasıyla doyurucu. Çok iddiali olmayayım ama et yemeyi seven biri olarak birçok yerden fazlasıyla başarılı. Özellikle Günaydın'dan. Daha lezzetli olan daha pahlıdır. 2 kişi tatlısına kadar bonfile veya steak nerede yerseniz yiyin 160 170 TL'den aşağı çıkamazsınız.
    Kebapçı zihniyetlerinizi kenara bırakın. Steak kültürü olmayanlar hemen saldırmış zaten. Adana yemiyorsunuz TBone yiyorsunuz Bonfile yiyorsunuz. Safkan et, dananın en güzel yeri. İçinde tırnak bile olabilecek ucuz kıyma değil bu oyle 20 30 liraya hayal kuruyorsanız zihniniz fakir demektir.
    Zaten buralar ayda yılda 1 - 2 gidilen yerler. Zannedersiniz ki giden buradan çıkmıyor.

Bence sıcak fırsat bizim hesaba göre 55 TL indirim eder çok iyi bir oran. 4 - 5 kişi gidenlere üst limit yoksa çok daha iyi fırsat olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekkral34 -- 2 Mayıs 2017; 2:34:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Zenginleri yeterince yoldu, sıra bize geldi bu adamı ünlü yapan kişi Ferit Şahenk zaten. Baş sponsoru. Tabii ki Doğuş grubunun uygulaması olan zubizu için bir güzellik yapacaktı...
    Samsung 850 evo 120 GB 3,5 sene garantisi var kutulu faturalı 250 TL /// Silver Stone Tundra Series TD02 Lite 240MM Çift fan Sıvı soğutma 1 yıl garantili kutulu faturalı 300 TL /// Logitech Z506 sıfır açılmamış kutu 2 yıl logitech türkiye garantili 300 TL /// Logitech G533 sıfır açılmamış kutu 2 sene türkiye garantili 399 TL /// Corsair DDR4 8x2 16 GB 3200 MHz CL16 XMP 2.0 High Performance Ram 700 TL Ömür boyu corsair rma garantili
  • Bu arada konudaki mesajları okudum. Yazık vallahi. İnsanlar "ben gidemiyorsam kimse gidemesin" zihniyetinde. Sevgi, hoşgörü, anlayış yerini kibir, kıskançlık ve nefrete bırakmış. Daha uzun uzun yazardım da neyse. Umarım kıskançlıktan kibirden kurtulur, her görüşe, her türden insana saygılı hoşgörülü bireyler olma yolunda ilerleriz.
    Samsung 850 evo 120 GB 3,5 sene garantisi var kutulu faturalı 250 TL /// Silver Stone Tundra Series TD02 Lite 240MM Çift fan Sıvı soğutma 1 yıl garantili kutulu faturalı 300 TL /// Logitech Z506 sıfır açılmamış kutu 2 yıl logitech türkiye garantili 300 TL /// Logitech G533 sıfır açılmamış kutu 2 sene türkiye garantili 399 TL /// Corsair DDR4 8x2 16 GB 3200 MHz CL16 XMP 2.0 High Performance Ram 700 TL Ömür boyu corsair rma garantili
  • Merhaba,

Nusr-et den %20 indirm

Orijinalden alıntı: elifednah

85 mi olmuş emin misiniz ya

Kardeşimi götürücektim ama 45 den hesaplanmıştım

Simdi baktim yine. Lokum 90 olmus ama su fiyatini yanlis hatirlamisim. Su 6tl. Hadi yine iyisiniz

Dh ailesi olarak kapatalim 1 hafta

Orijinalden alıntı: BurNIng

Merhaba,

Nusr-et den %20 indirm

para cok olunca neresine surecegini bilemiyor, oyle olunca nusrete suruyor iste...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    http://alkislarlayasiyorum.com/m/content/320848/nusret-geciriyor-ama-acitmiyor-ali-agaoglu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Ne kadar boş insan varsa toplanmış. Adam size gidin demiyor, zorla yiyeceksiniz demiyor. Gidecek varsa kodunu kullanır %20 indirim kazanır. Neyin tatavasını yapıyorsunuz?
    Dünyayı bize büyük gösteren o'nun büyüklüğü değil, bizim küçüklüğümüzdür (Şeyh Edebali) Sen nefsini hak ile meşgul etmezsen, nefis seni batıl ile meşgul eder. Suç her zaman başkasındadır; kendimiz her zaman masum, çalışkan, azimliyiz. Sıradan insanların büyük televizyonları, sıradışı insanların ise büyük kütüphaneleri vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tekkral34

2 kişi gittik

Tulum peynirli salata

2 tane havuç dilimi

2 tane ice tea

276 TL ödedik. Eve geldiğimizde maden suyuna yumulmuştuk. Porsiyonlar inanılmaz bol ve fazlasıyla doyurucu. Çok iddiali olmayayım ama et yemeyi seven biri olarak birçok yerden fazlasıyla başarılı. Özellikle Günaydın'dan. Daha lezzetli olan daha pahlıdır. 2 kişi tatlısına kadar bonfile veya steak nerede yerseniz yiyin 160 170 TL'den aşağı çıkamazsınız.
    Kebapçı zihniyetlerinizi kenara bırakın. Steak kültürü olmayanlar hemen saldırmış zaten. Adana yemiyorsunuz TBone yiyorsunuz Bonfile yiyorsunuz. Safkan et, dananın en güzel yeri. İçinde tırnak bile olabilecek ucuz kıyma değil bu oyle 20 30 liraya hayal kuruyorsanız zihniniz fakir demektir.
    Zaten buralar ayda yılda 1 - 2 gidilen yerler. Zannedersiniz ki giden buradan çıkmıyor.

Bence sıcak fırsat bizim hesaba göre 55 TL indirim eder çok iyi bir oran. 4 - 5 kişi gidenlere üst limit yoksa çok daha iyi fırsat olur.

belki 40dolara 2 kişi nusretin çok daha fazlasını arjantinde korede yiyen bir grubuz?

belki meksikada müdavimi olduğumuz yerler var?

t-bone kilosu 80tl, perakendede 100tl

birşey pahalı ise pahalıdır

nusret ise ülkemizde adam gibi steakhouse olmaması ve ferit şahenk vs ile ünlü oldu

açın bakın all you can eat bbq lokantalarına

sonra nusret iyi diyebilirseniz diyin...

kaldı ki

siz porche pahalı diyip ucuz vag grubu arabalara biniyorsanız zihniniz fakirdir mi dememiz lazım?

• quote:

Orijinalden alıntı: TormentedSoul

quote:

Orijinalden alıntı: tekkral34

2 kişi gittik

Tulum peynirli salata

2 tane havuç dilimi

2 tane ice tea

belki 40dolara 2 kişi nusretin çok daha fazlasını arjantinde korede yiyen bir grubuz?

belki meksikada müdavimi olduğumuz yerler var?

t-bone kilosu 80tl, perakendede 100tl

birşey pahalı ise pahalıdır

nusret ise ülkemizde adam gibi steakhouse olmaması ve ferit şahenk vs ile ünlü oldu

açın bakın all you can eat bbq lokantalarına

sonra nusret iyi diyebilirseniz diyin...

kaldı ki

siz porche pahalı diyip ucuz vag grubu arabalara biniyorsanız zihniniz fakirdir mi dememiz lazım?

Yanlış. Porshe X marka araca göre pahalı olmasının sebepleri var diyoruz.
    Türkiye'de etin kilosu belli. Almanya'da da 100 Euro'ya 4 - 5 kişi doyuyorsun. Bu bir kıstas değil.
    Bu adam kendi hayvanını kendisi yetiştiriyor. Dolayısıyla markette satılan 70 - 80 TL'lik etten gömlek gömlek üstün.
    Lezzet olarak Türkiye'de yediklerim arasında en iyisiydi. Daha gitmediğim yerler var elbet ama birçok şehirde deneyimlediklerim arasında en iyisi.
    Birçok yer Nusret'in sahip olduğu kadar imkanı da yok. Et işi özen gerektiren özel bir iş. Lezzet önce etin kalitesinden başlar bildiğiniz gibi.

İşte bu nedenlerle kendine kebapları referans alıp bunlara pahalı diyenlerin zihinleri fakirdir.
    Ben Jetta'ya bakıp Passat'a, 5 serisine pahalı dersem aynı duruma düşmüş olurum sizin dediğiniz gibi.
    Porshe örneğine uçmaya gerek yok.

• gideyimde indirimli dallas steak yiyeyim
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.