Bildirim
Nusr-et den %20 indirm
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Nusrete yarım kilo ete 100-150 tl verecek adamın sıcak fırsatlarda işi olmaz. Çok yanlış gelmişsin bence _____________________________ -
İtiraz edenler olabilir ama bu soyguncuya para yedirecek olan ölücü varsa burayı terketsin :)))
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
100 liralık yemek 80 e inince bedava zaten
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
quote:
Orijinalden alıntı: SıradanBirKullanıcı
Nusrete yarım kilo ete 100-150 tl verecek adamın sıcak fırsatlarda işi olmaz. Çok yanlış gelmişsin bence

Saglam sicak firsat artini verdim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Başka kampanyalarlada komboliyabilirsiniz mesela garantione 10 tl restorant iadesi var 70 olmuş olur
Acun nun meşhur ettiği gereksiz pahalı bir yer.
yerel kaliteli kebapçılara gidin daha iyi
Konuyu ekşi sözlük'e transfer edelim...
_____________________________ -
Gecen sene ankara'da lokum yemistik. 45 lira (+10tl sormadan alinan kuver: cam su). Sahane bir etti. En son koln'de 12 euroya black angus yedim. Arayi oyle kapatabildi lezzet acisindan. Cok nefisti cidden. Su an lokum fiyati 75tl olmus. Kuverle 85tl. Salt bea olayindan sonra fiyatlari kokledi, ayip etti
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 500tl altındaki işlemler için referans vermiyorum. Hediye çeki satışından kazandıklarımla sokak hayvanlarına mama alıyorum. -
O kadar para verip yenen eti insanın mıçası bile gelmez. Olay artık et yemekten ziyade "Nusretin etini yedim" e dönmüş gibi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Kasaptan normal eti zar zor alıyoruz. 2-3 kg et parasına 1 porsiyon ete mi verek 
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Marjinal01
O kadar para verip yenen eti insanın mıçası bile gelmez. Olay artık et yemekten ziyade "Nusretin etini yedim" e dönmüş gibi.
Olay zaten karın doyurmak, bir şeyler yemek değil. Nusret'e gitti diyebilmek_____________________________ -
HD iskenderde %20 bonus var
Nusrete verilen parayla altı aylık ev ihtiyacimi dizerim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Burada Et yiyenin aklına şaşıyorum. _____________________________ Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini ilelebet muhafaza ve müdafa etmektir. -
Alkol olmasa gidip yerdik _____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
85 mi olmuş emin misiniz ya 
Kardeşimi götürücektim ama 45 den hesaplanmıştım
kazıktan kar eden bir grup değiliz hocam
hamburger 10-15 yanına kola vs menülü olursa gidilir
koreye gidicem
yiyebildiğin kadar barbekü lokum fiyatına
ayrıca zubizu kampanyası bayadır var diye biliyorum
en son elbet çıkmıştı daha ucuzu ama gene gidilmez
nusrete verilicek o paraya antep urfa adana bileti alınır gidilir doyup gelinir otel dahil
Sıcak fırsatlara yaramaz bu kampanya
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Benzer içerikler
- türk telekom petrol ofisi
- temu kod
- tchibo kahve makinesi hediye
- whatsapp indirim kanalları
- black friday
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı
iOS
Android