Şimdi Ara

Numara Taşımaya En Uygun Fiyatlı Operatör

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Türk Telekomluyum, bir aylığına başka bir operatöre geçiş yapıp tekrar Türk Telekoma geçeceğim. (İstediğim paketin indirimli şekli yeni geçişlerde geçerliymiş) Sanırım bu süreçte herhangi bir cezai işlem uygulanmaması için geçiş yapacağım operatörün faturasız hatlı olanına geçmem gerekecek. Ve 1 ay içinde tekrar Türk Telekoma geçersem sadece 30 tl geçiş parası alınacakmış. ( Yine uygun oluyor ) Amacım en az maliyetli olan operatörü bulup cezai işlem uygulanmadan tekrardan Türk Telekoma geçiş yapmak olacak. Bu konuda fikirlerinizi bekliyorum.



  • Ben Turkcell'den Türk Telekom'a taşıyıp, 36 gün sonra Turkcell'e taşıdım herhangi bir ücret alınmadı. 30 TL almazlar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 36 günün bir önemi var mı ? 30 gün sonra tekrardan Türk Telekom’a geçiş yaptığım taktirde 30 tl alınmaz mı ? Veya bu işin tam bir günü mevcut mu ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 30 gün kuralı Turkcell için geçerli ,TT'den başka operatöre geçip tekrar TT'ye yeni abone olarak dönmek istiyorsanız 90 gün başka bir operatörde(Turkcell veya Vodafone) beklemeniz gerekmekte. 91.günden sonra tekrar TT'ye geçerseniz yeni abone sayılırsınız ve yeni abone kampanyalarından yararlanabilirsiniz.

    Bu geçişler esnasında Sim Kart ücreti ödemezsiniz. 30TL, eğer TT Faturalıya 90 gün beklemeden geçerseniz(yeni müşteri kampanyalarına) ödersiniz. Ama ben TT Faturasız kullanmak istiyorum diyorsanız 90 gün beklemeniz gerekmekte

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BT42 B kullanıcısına yanıt
    Vodafone hat açıldıktan sonra TT Faturalıya 30TL ücret ile başvuru yapabilirsiniz, Vodafone'da herhangi bir ücret ödemeniz,TL yüklemeniz gerekmez

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vodafone 27 liraya 7 gb olan paketini al

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.