Şimdi Ara

Nuker Yapılandırma ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Nuker Char açtım 50 M param var.SP Farm yapmadan direk kasmak istiyorum + bot var.Şimdi anlamadığım şey 300'e kadar Skill açabiliyoruz hangilerini ne kadar açmamız gerek bunları söylerseniz sevinirim.

• Fire+Light+Bicheon

Giysi olarak pro.
  • Light-Cold-Bicheon Giysi Garment
  • quote:

Orjinalden alıntı: MuhamméT

Fire+Light+Bicheon

Giysi olarak pro.

sun seti yok en fazla 30saniye yaşar o build
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ophiafagus

quote:

Fire+Light+Bicheon

Giysi olarak pro.

Oynamasını bilene...
  • Spear'da Bicheon açabiliyormuyduk benim Spear Nuker çünkü.
  • ben bissürü nuker gordum en saglamı 100 fire 100 bic. 60 cold 40 light
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmet41ugur

ben bissürü nuker gordum en saglamı 100 fire 100 bic. 60 cold 40 light

60 cold yaparsak snowun avantajını kaybetmez miyiz ? 40 Light Ne İşe Yarayacak Bence o Build Çok Saçma Hiçbir İşe Yaramaz Çünkü Bir Skill Ağacından Çok Verim Alabilmek İçin Maxlamalıyız , Ayrıca 40 Light Ne Kazandıracak...

Ben Light-Cold-Bicheon + Protector Pluto Serverindeyim Tek Zorlayan Blade
  • quote:

quote:

quote:

Fire+Light+Bicheon

Giysi olarak pro.

Oynamasını bilene...

istedeiğin kadar bil yinede işe yaramaz

• quote:

Orjinalden alıntı: CYCLOMOTEUR

quote:

quote:

quote:

Fire+Light+Bicheon

Giysi olarak pro.

Oynamasını bilene...

istedeiğin kadar bil yinede işe yaramaz

Kastın mı kardeşim char da konuşuyosun?
    Ecsroda 70 lvl cap var skillerde ama yinede ortalığı dağıtıyorum siz 100 lvlde ne olacağından bahsediyosunuz?

• Kastın mı kardeşim char da konuşuyosun?
    Ecsroda 70 lvl cap var skillerde ama yinede ortalığı dağıtıyorum siz 100 lvlde ne olacağından bahsediyosunuz?

Mantıklı olarak düsünürsen anlarsın zatenŞuan fire cold lighnt nukerim var.Cold skillerini basmayınca ne olduğunu biliyorumda ondan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZGSRĞL -- 16 Temmuz 2009; 16:14:10 >
  • Orjinalden alıntı: CYCLOMOTEUR

Mantıklı olarak düsünürsen anlarsın zatenŞuan fire cold lighnt nukerim var.Cold skillerini basmayınca ne olduğunu biliyorumda ondan.

Asıl senin chardan bişey olmaz.
    Ben nukere char demem weapon mastery olmadıkça.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MetalPWN -- 16 Temmuz 2009; 16:19:24 >
  • Orjinalden alıntı: MuhamméT

Weapon olmazsa nukere nuker demem diyorsun ama daha önce kaç kişide cold suz nuker gördünBi akıllı sensin dimi

• Orjinalden alıntı: CYCLOMOTEUR

Weapon olmazsa nukere nuker demem diyorsun ama daha önce kaç kişide cold suz nuker gördünBi akıllı sensin dimi

İşte bu huyunuz bitiriyo adamı.Force glavier & blader olurmu diyodunuz bakın bal gibi oluyomuş.Şimdide bu tartışma.Oynamayı bildikten sonra her char kraldır.(İtemleri güzel sayıyorum.)Biraz yeniliklere açık olun hep eski kafa nereye kadar.70 cap'ından beri gördüğüm tek şey coldsuz nuker olmayacağı.Ama şunuda belirtmeliyimki +5 pro set strleri max bi şekilde colddan daha fazla phy defans verir.Olmadı armor giyin.Tabii bu benim düşüncem.

• Değişiklik konusuna birşey dediğim yok.Ama cold varken bile kolay yatan bir build(snow bitince).Snow shield olmadığı dönemlerde niye hybrid yapıyorlardı.Daha önce nukerlerin hemen hemen her versiyonunu oynadığım için bu seferde bunu tercih ettim.Bi sonraki hedefimde cold fire force olacak Al sana değişiklik
  • quote:

Fire+Light+Bicheon

Giysi olarak pro.

Cold açmazsan en basitinden xbowların elinde oyuncak olursun.Ayrıca bir tek sen bilmiyorsun bu oyunu senden daha iyi bilenlerde var bunu sakın unutma
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lady_Arwen

quote:

Fire+Light+Bicheon

Giysi olarak pro.

Cold açmazsan en basitinden xbowların elinde oyuncak olursun.Ayrıca bir tek sen bilmiyorsun bu oyunu senden daha iyi bilenlerde var bunu sakın unutma

Hala çocuk gibi davranışlarınız var.Diyosunuz ki her konuda kral olayım.Hani char diğer bütün charlara üstünlük kurar söylermisin xbowdan her türlü tek yicen zaten.Peki xbow da archerden strong bow + anti devil bow yiyince ölmüyo mu?

• Arkadaşlar gerilim yapmayalım ecsro için en iyi build fire+light+weapon skill dir nukerde bence ki bende aynı buildi kullanıyorum..çünkü snow shield yok oyunda..
    isroya snow geldikten sonra nukerde cold bulunmalıdır diye düşünüyorum.. weapon+fire+cold veya weapon+light+cold hepsi 100 lv mastery ile açılmalıdır..
    saygılar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yorUMut -- 16 Temmuz 2009; 17:27:28 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: umutsro

Arkadaşlar gerilim yapmayalım ecsro için en iyi build fire+light+weapon skill dir nukerde bence ki bende aynı buildi kullanıyorum..çünkü snow shield yok oyunda..
    isroya snow geldikten sonra nukerde cold bulunmalıdır diye düşünüyorum.. weapon+fire+cold veya weapon+light+cold hepsi 100 lv mastery ile açılmalıdır..
    saygılar..

Ama konuyu açan arkadaşımız ecsro dan bahsetmiyor yanılmıyorsam.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Lady_Arwen

quote:

Fire+Light+Bicheon

Giysi olarak pro.

Hala çocuk gibi davranışlarınız var.Diyosunuz ki her konuda kral olayım.Hani char diğer bütün charlara üstünlük kurar söylermisin xbowdan her türlü tek yicen zaten.Peki xbow da archerden strong bow + anti devil bow yiyince ölmüyo mu?

Ölüyor, ölmüyor dedim mi ? Snowsuz bi nukerin yaşama şansı yok. Ben snow geldikden sonra hiçbir nukerin snow açmadığını görmedim.Ayrıca bütün pvp lerde armor nuker bile olsa snow bitince yatıyor.Hele bide Bleed yada division ye ozaman görürsün.Bi blader,bi force glaive,Bi bowman snowsuz bi nukeri çok rahat keser !!! Eu ları saymıyorum bile.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.