Şimdi Ara

Nüfusun artırılması zararlı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
1
Favori
4.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 10 Yıl İçerisinde Robotlar, İnsanların Yaptığı Çoğu İşi Devralacak!

    Teknolojinin gelişmesiyle birlikte gelişen robotlar gelecekte insanlara meslek bırakmayacak kadar yetenekli olacaklar.
    Teknolojinin ne kadar geliştiğinden herhalde bahsetmemize gerek yok. Her geçen gün büyüyen bu teknolojiyle birlikte ortaya çıkan yeni sektörlerden biri ve neredeyse en önemlisi olan robot sektörü de teknoloji gibi hızla büyümeye ve gelişmeye devam ediyor.

    Robotlar bir yandan gelişerek yeni sektörler açarken bir yandan da sektörleri kapatmaya başladı. Yapay zekaları hızla gelişen bu robotlar neredeyse bir insanın yapabileceği işlerin çoğunu yapabilir hale gelmeye başladı.

    http://www.webtekno.com/sektorel/10-yil-icerisinde-robotlar-insanlarin-yaptigi-cogu-isi-devralacak-h7245.html




  • quote:

    Orijinalden alıntı: WapTRyphoon

    K*rt nufus artisi durdurulmali ve kontrol altina alinmalidir.

    Katılıyorum herkes Surilere bok atar ama k**rtlerde fena ürüyor aga
  • sen fetocu musun?
    reisimiz en az 3 hatta 4-5 çocuk diyor her seferinde. buraya gelip nüfus artırılması zararlı yazıyorsun.
    ülkemizin kötüye mi gitmesini istiyorsun?
  • Bankacılık sektörü dijital bankacılığa geçiyor. Bankamatiklerle başlayan dijital bankacılık, internet bankacılığı ve akıllı telefonların yaygınlaşmasıyla birlikte özellikle mobil bankacılık ile müthiş bir ivme kazandı. Yapılan işlemlerin hemen hemen hepsi mobilden yapılıyor.
    Geçen hafta bir haber geçti, Fransa'nın en büyük bankalarından Bnp Paribas, dijital bankacılığa üç yıl için üç milyar avro bütçe ayırdı ve ciddi ölçüde şube kapatacak.
    Sonuç olarak geçen yüzyılda tarımda makineleşmenin sonuçları ne olduysa şimdi de sanayi 4.0 dedikleri yeni sanayi devrimive bankacılıkta dijital kanallar denen gelişmeler bir çok sektörü dönüştürecek. Otomasyon her alanda artacak.
    Geleneksel bankacılık bir kaç yıl sonra asgariye inecek.
    Buna herkes hazırlıklı olmalı.
  • Ben bilinçli insan pek göremiyorum. Gördüğüm tek şey hadi evlenelim 3-5 çocuk da biz yapalım kafası olan insanlar görüyorum. O yüzden bu ülkede nüfus sürekli artar. Arttıkça da insana değer azalır. Adaletsizlik, eşitsizlik, işsizlik vs alır başını gider.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiyenin nüfusu aslında çok fazla artmıyor.Ama bu doğudakiler ve suriyeliler habire ürüyor mitoz bölünür gibi çocuk yapıyorlar.Herkese max 3 çocuk hakkı verilmeli.
  • Kaçak göçmenler son anda kurtarıldı
    Çanakkale’nin Ayvacık ilçesinden Yunanistan’ın Midilli Adası’na gitmek için lastik bot ile denize açılan ve botları su alan 35 kaçak göçmen, Sahil Güvenlik ekipleri tarafından kurtarıldı.

    http://www.sozcu.com.tr/2017/genel/kacak-gocmenler-son-anda-kurtarildi-1706197/
  • İşsizlik rakamları açıklandı
    Geçen ay açıklanan 2016 Kasım dönemi işsizlik oranları 7 yılın tarihi seviyesine çıkarak yüzde 12.1 olarak gerçekleşmişti. Bu ay ise 2016 Aralık dönemi işsizlik oranları ise bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 1.9 artarak yüzde 12.7 olarak açıklandı. İşsiz sayısı 4 milyona yaklaştı.




    http://www.sozcu.com.tr/2017/ekonomi/issizlik-rakamlari-aciklandi-21-1735219/
  • hiçbir ülke nüfusunun kuru kalabalık şeklinde artmasını istemez. (biz hariç :D )

    vasıfsız milyonların olsa, 1 tane bilim adamının yaptığı işi yapamazlar. O yüzden mümkün olan en az sayıda insan ile mümkün olan maksimum eğitim kalitesini tutturup nitelikli insan yetiştirirsek başarılı oluruz. Bakınız: kanada, norveç, isviçre
  • 6 aylık iş için 6 bin 297 başvuru!
    Kilis'te, çeşitli kurumlarda 6 ay çalıştırılacak 2 bin kişilik geçici iş için 6 bin 297 kişi başvuru yaptı. Başvuru yapan kişilerin isimleri, kağıtlara yazılıp şaibeyi önlemek için şeffaf turşu bidonlarına konularak çekildi.

    http://www.sozcu.com.tr/2017/ekonomi/6-aylik-is-icin-6-bin-297-basvuru-1739210/
  • İşsizlik mi, iş beğenmemek mi?
    İki akademisyen Prof. Dr. Sibel Kalaycıoğlu ve Doç. Dr. Kezban Çelik bu sorunun yanıtı için hem genç işsizlerle hem de işverenlerle görüşerek bir araştırmaya imza attı. Araştırmada ortaya çıkan bulgulardan öne çıkanı, işverenlerin gençlerden fedakârlık istediği. Genç işsizler ise, eğitimli olmalarının ciddiye alınmasını ve düzenli çalışma saati arayışında. İşverenler için kişilik özellikleri diplomadan önce geliyor. Araştırmanın ortaya çıkardığı bir diğer gerçek de, işverenlerin zihinsel emeğe olan taleplerinin azlığı.

    http://www.aljazeera.com.tr/al-jazeera-ozel/issizlik-mi-begenmemek-mi




  • ROBOTLAR FABRİKADA İŞÇİLERİN YERİNİ ALIYOR, İŞSİZLİK ARTIYOR >> ROBOTLAR DÜNYAYI ELE GEÇİRİR Mİ?

    http://khosann.com/robotlar-fabrikada-iscilerin-yerini-aliyor-issizlik-artiyor-robotlar-dunyayi-ele-gecir-mi-2/
  • Istanbul da yaşanmıyor zaten nüfus şöyle 5 milyon ve altı olsaydı keşke.

    Ek çocuk yapmaya ne gerek var şu durumda. Hepsi geleceğin potansiyel işsizleri oyun YouTube instagram Facebook vs bağımlıları...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V2 -- 21 Mart 2017; 18:7:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşsizlik rekor kırıyor peki vatandaş ne diyor?
    Türkiye'de resmi olarak işsiz sayısı neredeyse 4 milyona dayandı. Son açıklanan verilerle işsizlik, vatandaşın en büyük sorununa dönüştü. Sozcu.com.tr olarak İş-Kur'un önüne giderek iş arayan vatandaşların ve eleman arayan işverenlerin nabzını tuttuk. Görüştüğümüz kişiler arasında 5 yıldır iş arayan da vardı aylardır çalıştıracak eleman bulamayan da...

    http://www.sozcu.com.tr/2017/ekonomi/issizlik-rekor-kiriyor-peki-vatandas-ne-diyor-1747789/




  • Dünyada ve Türkiye’de su kaynakları azalıyor

    Birleşmiş Milletler ve UNESCO başta olmak üzere ilgili kuruluşların raporlarına göre, dünya ve Türkiye’de artan nüfus, küresel ısınma, kuraklık gibi nedenlerle her geçen yıl suya olan talep artarken, tatlı su kaynakları azalıyor. Dünya nüfusunun yüzde 40’ını barındıran 80 ülke şimdiden su sıkıntısı çekiyor.

    http://www.hurriyet.com.tr/dunyada-ve-turkiyede-su-kaynaklari-azaliyor-40402562
  • İşsizlik oranı %10,9 seviyesinde gerçekleşti
    Türkiye genelinde işsizlik 2016 yılında yüzde 10.9 olarak gerçekleşti. Yıllık işsizlik 2010 yılından bu yana zirveye çıktı.

    http://www.sozcu.com.tr/2017/ekonomi/issizlik-orani-9-seviyesinde-gerceklesti-1750757/
  • nüfusun artması demek egitim anlayış 0 oldugundan türkiyede düdüklenmek cinayet hırsızlık vs gibi olayların artması demek
  • Kar Küreyici – Snowpiercer 2013

    2031 yılında, küresel ısınmayı durdurmak üzere yapılan bir deney yanlış gitmiş ve dünya yeniden buzul çağına dönmüştür. Bu felaketten geride kalan az sayıda insan, Snowpiercer adı verilen bir trende yaşamak zorunda kalmıştır. Ancak trendeki insanlar yöneten ve yönetilen kesim olarak ikiye ayrılmıştır. Sürekli ezilen arka vagon halkı, artık bu duruma bir son vermek istemektedir. Güney Koreli ünlü yönetmen Joon-ho Bong'un ilk İngilizce film denemesi olan Snowpiercer'da çok iyi bir oyuncu kadrosu bizleri bekliyor. Captain America filminden hatırladığımız Chris Evans'ın başrolde olduğu filmde Allison Pill ve Jamie Bell gibi genç oyuncuların yanı sıra, John Hurt, Tilda Swinton, Ed Harris gibi Hollywood'un usta isimleri de yer alıyor

    http://www.filmifullizle.org/kar-kureyici-snowpiercer-2013-turkce-dublaj-izle.html

    Koreli yönetmen çok güzel anlatmış, burda elit zengin tabaka, fakir tabakayı nüfusu çoğaltıp kendine hizmet ettiriyor,birçok anlam var filmde,izlemenizi tavsiye ederim.




  • 147 kaçak göçmeni taşıyan tekne battı!
    Akdeniz'de 147 kaçak göçmeni taşıyan tekne battı. Akdeniz açıklarında batan tekneden sadece 16 yaşındaki bir Gambiyalı erkek çocuk kurtuldu. 146 göçmenin öldüğü düşünülüyor.

    http://www.sozcu.com.tr/2017/dunya/147-kacak-gocmeni-tasiyan-tekne-batti-1763472/
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.