Şimdi Ara

ntvdeki nba programları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadşalar iyi gunler malumunuz ntv de çok kaliteli nba programı yapılıyo ama şu murat murathanoglu nun ingilizce aksanı ile türkçe konuşması beni hasta edio deli oluyom uyuz oluyom o adama tamam belki muazzam bir nba bilgisi var ama yurtdışında çalışan bir çok kişi var işleir geregi yabancı dil kulanıyolar ama burda türkiyede bunun kulaılması çok buyuk görgüsüzlük bence

acaba sizler bu konuda ne düşünüyosunuz

• arkadaşım sana katılıyorum ama şöyle bir durumda var. sürekli olarak ingilizce konuşan insanların mecburen dilleri dönüyo engelenemiyo bir yerde eminimki oda bunun için çaba sarfediyorudur.ama yapılacak bir şey yok. her insandan konuştuğu dilleri keskin birşekilde ayırmasını beklemek belkide haksızlık olur
  • bence murat murathanoğlu süperdir, hem konuşmayı iyi biliyo hem de uslübü iyi ayrıca çok derin bir bilgisi var. ama kaan a acayip kılım, herif oyuncuların don rengini bile öğrenmiş vesöyleyip artizstlik yaptığını sanıyor. hele yorum yaptığı maçlarda walla keşke gitsem de bi güzel pataklasam diye geçiriyorum içimden...
  • Daha ne istiyorsun anlamadım. Lebron james e Lebron Cames mi desin yani? Spor gündeminde de aynı topiği açmışsın bak burada da aynı cevabı vereyim. İlker Yasin bile fazla bence senin gibi adamlara.
  • katılıyorum ama adam alışmıştır ve alışkanlıkları değiştiremez...
  • arkadşalar bazılarınız anlamıyo yurt dşında çlşan ve türkiyey gelen akademisyen tanıdıkalrım var yurtdışında dogmuş ve yaklaşık 10-20 yıl arası oralarda kalmış arkadşalrım var ve agızlarından tek kelime yabancı kelime çıkmıyo murat murathanoglu onlardan daha mı cok yabancı dille iç içe bn onu anlamıyorum yani boş boş eleştiri yapanlar olmuş.siz sizin en onemli degerlerinizden biri dilinizi korumayın arakdaşlar boyle dewam edin süpersizniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.