Şimdi Ara

NTV Spor Kapanmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • NTV spor dünden beri çıkan haberi yalanladı. İşte resmi olarak gelen açıklama:

Son günlerde sosyal medya ve basın organlarında yer alan "NTV Spor kapanıyor" içerikli tüm haberler asılsızdır. Kamuoyuna duyurulur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Todo al Blanco

güntekin onay"kapandı demediniz mi lan?!?!"

• Ali Ece ‏@aliececom

NTVSpor'da 1 ay daha program yapacağım sonra ayrılık, kovulma ya da her neyse
    İşittim ki bazı arkadaşlar yoksulluğumuzu bahane ederek memleketlerine dönmek istiyorlarmış. Ben kimseyi zorla MİLLİ MECLİSE davet etmedim. Herkes kararında hürdür, bunlara başkaları da katılabilirler. Ben bu kutsal davaya inanmış bir insan sıfatıyla buradan bir yere gitmemeye karar verdim. Hatta hepiniz gidebilirsiniz. ASKER MUSTAFA KEMAL mavzerini eline alır, fişeklerini göğsüne dizer, bir eline de bayrağı alır, bu şekilde Elmadağı&amp;#8217;na çıkar, orada tek kurşunum kalana kadar vatanı müdafaa ederim. Kurşunlarım bitince bu aciz vücudumu bayrağıma sarar, düşman kurşunlarıyla yaralanır, temiz kanımı, kutsal bayrağıma içire içire tek başıma can veririm. BEN BUNA AND İÇTİM.
  • Arda turan bunu beğendi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Lord Joker

Arda turan bunu beğendi

NTV Spor kapanırsa Arda Turan için pek iyi olmaz. NTV Spor çok sık onla ilgili haber yapıyor ve NTV olmazsa ülkede pek gündeme gelmeyecek ve arda NTV kendisine gösterdiği ilgiden pek mutlu gibi. Diğer kanallar nedense Arda ile ilgili pek haber yapmıyorlar.
    İşittim ki bazı arkadaşlar yoksulluğumuzu bahane ederek memleketlerine dönmek istiyorlarmış. Ben kimseyi zorla MİLLİ MECLİSE davet etmedim. Herkes kararında hürdür, bunlara başkaları da katılabilirler. Ben bu kutsal davaya inanmış bir insan sıfatıyla buradan bir yere gitmemeye karar verdim. Hatta hepiniz gidebilirsiniz. ASKER MUSTAFA KEMAL mavzerini eline alır, fişeklerini göğsüne dizer, bir eline de bayrağı alır, bu şekilde Elmadağı&amp;#8217;na çıkar, orada tek kurşunum kalana kadar vatanı müdafaa ederim. Kurşunlarım bitince bu aciz vücudumu bayrağıma sarar, düşman kurşunlarıyla yaralanır, temiz kanımı, kutsal bayrağıma içire içire tek başıma can veririm. BEN BUNA AND İÇTİM.
  • Noctivagant kullanıcısına yanıt
    Diğer kanallar ortalığı karıştırsın, hır çıksın olay olsun aksiyon olsun peşinde
    iPhone 16 Pro-Macbook Air M3-Apple Watch Series 7 45mm-iPad Mini 6-Airpods Pro 2-PS5-LG 48C1-Samsung Odyssey G7 27"-Asus Rog Crosshair VI Hero-AMD Ryzen 5800X-Sapphire Pure 9070 XT-Corsair 465X RGB(6XLL120 Fan)-Adata XPG D80 3200 8GB*2-Samsung 970 Evo Plus 2TB-Sennheiser GSP 601+Sennheiser GSX 300-Corsair Virtuoso Wireless
  • Irmak Kazuk , Ali Ece , Özgür Buzbaş iyi adamlardı tartışmasız niye böyle birşey yaptılar anlamadım. Acunn kapabilir belki

Ali eceyi kaliteli bir kanalda görmek isterim Aspor gibi saçma sapan yerlere çıkmaz umarım

• Dediğin adamlar ayrılmış mı kanaldan? ayrıldılarsa neden ayrılmışlar bilginiz varmı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Noctivagant

quote:

Arda turan bunu beğendi

NTV Spor kapanırsa Arda Turan için pek iyi olmaz. NTV Spor çok sık onla ilgili haber yapıyor ve NTV olmazsa ülkede pek gündeme gelmeyecek ve arda NTV kendisine gösterdiği ilgiden pek mutlu gibi. Diğer kanallar nedense Arda ile ilgili pek haber yapmıyorlar.

Adam Barcelona'da oynuyor, onun hakkında haber olsa ne olmasa ne adamın umurunda olur mu ? :) Türkiye'de olup kariyer veya sözleşme sıkıntısı yaşasa diyeceğim ki gündemde kalması iyi :)

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

quote:

Orijinalden alıntı: Noctivagant

quote:

Arda turan bunu beğendi

Adam Barcelona'da oynuyor, onun hakkında haber olsa ne olmasa ne adamın umurunda olur mu ? :) Türkiye'de olup kariyer veya sözleşme sıkıntısı yaşasa diyeceğim ki gündemde kalması iyi :)

Öyle düşünmeyin Arda yaşı genç bir oyuncu değil Barcelona'daki günleri sayılıdır. Futbolu bıraktıktan sonra her Türk gibi o da ya antrenörlüğe ya da medyaya soyunur. Her iki türlü de reklam olması çok iyi onun adına. Özellikle 2. seçenek için.

2006 Model ÜyeFantastik/Bilim Kurgu Edebiyat

Steam Link - PSN : KalduinTR

• kapanıyor, kapatacağız diye açıklayacak değil ya adamlar tabii ki yalanlayacaklar bunu. Şimdi kapatıyoruz deseler kim bunlara reklam verir ? Çalışanları nasıl işini görür ? O zaman kapatmıyolarsa bu kadar gündem olan isimleri niye çıkarttılar. O zaman kovulanlarda var bi suç demek.. O yüzden klasik hocamızın arkasındayız açıklaması gibi bişey bu. Ha beter olsunlar, çok sevindim düştükleri bu hale..
    Sevenleri üzmeyelim baba

• Kapanmayacak, acun satın alacak.

Nasııll??
  • beter olsunlar
    "Satranç oynamayı sevmiyorum çünkü hayatın çok az anlamı olduğu acımasız bir zamanda doğmuş bir oyun olduğu için. Herkes bazı insanların diğerlerinden daha değerli olduğuna inanıyordu. Şahlar ve piyonlar... Ben hiç kimsenin bir başkasından daha değerli olduğunu düşünmüyorum. Satranç sadece bir oyundur ve gerçek insanlar birer taş değillerdir. Bu dünyaya sanki bir satranç oyunuymuş gibi bakan herkes kaybetmeyi hak eder." Harold Finch
  • ntvspor harbiden reyting işini bilmiyor. gün boyu rodeo yayınlıyorlardı şimdide sosyal medyanın en sevdiği yorumcu ali ece'yi çıkarıyorlar. bu neyin kafasıdır ya ?
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.