Sana taktik vereyim..Np transfer yapıcaksan savas günü yapıcaksın yani sımdı senin np yi alcagın adam savasda mekan basıo ya o öbürüde ork dielim o ork hep bi yerde sabit durcak bi tanede mage olak kes kes ceksin kes eks ceksin :D Banlanma ihtimalin 0 xD
cush.gif
Emeğinizle np kasın kardeşim npleriyle hava atıyolar vsde püff
ya şimdide dies1 e giriyom paso dc 5 kere oldu.:S
banlanırsan foruma gelip ağlama
quote:
Orjinalden alıntı: ThieF
arkadaşın sana char vermemiş hack char başkaları gidiyo
quote:
Orjinalden alıntı: Mac2cryme
quote:
Orjinalden alıntı: ThieF
arkadaşın sana char vermemiş hack char başkaları gidiyo
yok yok dies2 ye girdim..dies 1 de moradonda doguyorum dc yiyom.:S
np transfer yapma adam clanda alsın bukadar :)
quote:
Orjinalden alıntı: Alcazer13
Sana taktik vereyim..Np transfer yapıcaksan savas günü yapıcaksın yani sımdı senin np yi alcagın adam savasda mekan basıo ya o öbürüde ork dielim o ork hep bi yerde sabit durcak bi tanede mage olak kes kes ceksin kes eks ceksin :D Banlanma ihtimalin 0 xD
ii fikir aslında savaşta kordinatlar yazmıo
quote:
Orjinalden alıntı: lufirago
quote:
Orjinalden alıntı: L.J
Char şifresi geçti elime ezik charıma aktarcam demiyorda scrollmuş banmış arkadaşmış :P Yasak kardeşim Np transferi hem oyun kurallarına aykırı hem racona aykırı kendin kasmadığın np yi transfer etmekteki amacın ne?
kardes 400k np alcak sonra clan krcak direkt g2 sonra da adam alır g1 bole bole adam oluyolar[daha dorusu olamıolar]
birazınıda ark alcak ben sadewce 100k sını alcam.
emeğinle kassana kendin np' ni
evet haklısınız ban sebebi natıonal poıntlerın baskasına devrı ancak herkes çatır çatır yapıyor. İşin komik tarafı bunu yapıldığını gm lerde biliyor.Ancak işlerine geleni banlarlar diğerlerine kucak açarlar. Oyunun gerçek hayattan ne farkı var ye kürküm ye...
400 K npli charla ndn oynamıosun ki
bifrost... smoke.gif
cahel insan Mucks
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme