Şimdi Ara

Novocrin Placenta şampuan

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
36.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu şampuandan bir doktor tavsiyesi ile kullanmaya başladım ve dökülmeyen saçlarım dökülmeye başladı.Saçlarımı beslesin diye 1.5 ay kullandım.ilk yıkamalarda biraz döktü araştırdım 3 4 yıkama ölü saçları döküp sonra yerine yenilerinin çıkmasını sağlıyormuş ve dökülmeyi minimuma indiriyormuş ancak 1.5 ay oldu hala döküyor yıkama esnasında.saçlarımı başka şampuanlarla yıkarken hiç dökülme olmazdı ama bu şampuan ile dökülmeye başladı.kullanmayı bıraktım ama ne kadar doğru yaptım acaba bu şampuanı kullanan veya bilgisi olan yardımcı olsun lütfen:S

Novocrin Placenta şampuan

• Benim doktorum hiç bir şampuan belirgin bir biçimde saç dökülmesini engellemez veya arttırmaz çünkü dökülme köklerden olur şampuanda köklere ulaşamadan durulanır zaten demişti. Doktor Cerrahpaşa'da hoca Türkiye'de en iyilerden o bakımdan güvenim tam.

Orijinalden alıntı: GodSmacker

Benim doktorum hiç bir şampuan belirgin bir biçimde saç dökülmesini engellemez veya arttırmaz çünkü dökülme köklerden olur şampuanda köklere ulaşamadan durulanır zaten demişti. Doktor Cerrahpaşa'da hoca Türkiye'de en iyilerden o bakımdan güvenim tam.

dediğinde haklısın ancak şu da var kepek saçın kökünde olmaz aynı zamanda koparak dökülme diye birşey var.
    hoca kesinlikle doğru söylüyor ancak her dökülme kökten gitse 5-6 günde saç kalmaz be

kepek saçı güçsüzleştirir. bu sayede kökten değilde yüzeyden dökülebilir. Varsa önce kepek sorununu hallet. yoksa birkaç kaliteli şampuanın dökülme için kepek için olanlarını kullan.

Düzelmezse bizim ki gibi ırsidir heralde
    ***AMD Ryzen 5 1400 with Gelid Tranquillo*** ***MSI A320M PRO-VH Plus*** ***GSKILL RipjawsX 2x8GB 3000 MHz*** ***2xSeagate 500GB Raid 0***WD Green 240GB Sata SSD***MSI RX570 Armor OC*** ***Deep Cool Smarter*** ***COUGAR CM Power 700W PSU***

• Haklısın benimki de ırsi olduğu için öyle demiştir heralde. Koparak dökülmeleri engellemek kolay tabi head and shoulders dene olmazsa tresan var o da olmazsa arkadaşlarından biri kesin yaşamıştır o sorunu bilir çözümünü ona sor.
  • hocam ırsi olacağını sanmıyorum çünkü babamların tarafında tek bir amcam hariç hiçbirinde saç dökülmesi yok ki ırsi olsaydı bu yaşa kadar zaten olacağı olurmuş çünkü kardeşimin saçları benden 4 yaş küçük olmasına rağmen baya döküldü ve anne tarafında var kellik biraz mevsimsel olabileceğini söylüyorlar ama ben genede şampuanı bıraktım bakalım ne olacak
  • Irsi saç dökülmesi 25-30 a kadar her yaşta başlayabilir. Mevsimsel olayı yalan o kızlarda oluyo saçları çok uzun olduğu için dökülen hepsini farkediyosun erkeklerde çok az farkediyo. Eğer baya baya bi dökülme varsa kendini kurtarmak istiyosan zamanında gitmen şart.
  • ırsi olacağını sanmıyorum çünkü ben babamı bildim bileli hep aynı saç 50 yaşında hala aynı öyle bayba baya bir dökülme yok zaten bu şampuanla başladı bıraktım zaten şampuanı bakalım ne olacak bitkisel dedim doktor tavsiyesi dedim bi işe yaramadı.

mevsimsel dökülme herkezde olur sadece bayanlara özgü değil vücud soğuğa ilk başta alışamadığı için kafa derisindeki kılcallar daralıp dökülme oluyormuş ama kış aylarında tekrar çıkıyormuş saçlar.
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dostum benimde babam 50sine kadar sırma gibiydi. Zaten amcam ve dayımdan geldi bu genler...
    Demek istiyorum ki erkeklerde mevsimlik dökülmelerde çok aşırı bi farklılık olmuyo eğer dökülme varsa belirgin bi şekilde artıyo... Çünkü saçlar genelde kısa olduğu için normal saç dökülmeleri kendini belli etmiyo pek, bayanlar çabuk farkediyor.
  • placenta şampuanı bende uzun süredir araştırıyordum. Saçlarımın ön kısmında parça parça dökülmeler mevcuttu ilk başlarda bunları önemsememe rağmen daha sonraları kafama takıldığını söyleyebilirim. İnternet üzerinden hepsi buradadan 24 tl ye aldım. 2 aydır kullanıyorum. placenta şampuan oldukça memnun kaldığım bir ürün saç miktarımda artış farkettim herkese tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi palankeda -- 5 Mart 2012; 6:27:58 >

• Sodyum varmı içinde?
  • bir işe yaramıyor ayrıca kadın parfümü gibi kokuyor hepsi buradanın yorumlarına güvenerek aldım oraya kendi yorumlarımı da yazacaktım da nasıl bi site yaptılarsa yorum yapılamıyor üye girişi olmuyor ilaç firmasının yorumcuları ne de güzel kandırıyorlar üstte de var bitane kardeşim madem böyle bi yorum yapacaksın mesaj sayını yükselt bari 1 mesaj ne bu kadar mı insanları aptal yerine koyuyorsunuz her yerde var bunlar kardeşimle başlar lafları yok her doktoru denedim her ilacı denedim hep aynı terane neyse

kısaca işe yaramıyor saçı deli yağlandırıyor kaşındırıyor ayrıca parfümü... o nedir öyle ya
    bi önerin varmı derseniz yok yok minoxilde kalp çarpıntısı yapıyor öyle uğraşıp durun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.